Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθοριστικές, αφού τότε θα δούμε μία νύχτα πάθους για  Αργυρώ – Αστέρη. 

Από πέρσι την περιμένουμε αυτήν την νύχτα πάθους! Σταύρο φάε την σκόνη μας!!!

Η στιγμή που όλοι περιμένουν θα έρθει φέτος λίγο πριν διακοπεί για ένα μήνα η σειρά, όπως όλες, έπειτα από συμφωνία των ιδιωτικών καναλιών. Θα δούμε επιτέλους την Αργυρώ και τον Αστέρη να παραδίδονται στον έρωτά τους. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, έχουμε ήδη δει την Αργυρώ να λυγίζει μπροστά στον Αστέρη.

Έχει πάψει πια να βλέπει στο πρόσωπο του τον φονιά του αδερφού της αν και πάντα ο άδικος χαμός του Πετρή θα στοιχειώνει τη σχέση τους. Η αγάπη τους ωστόσο είναι πολύ πιο δυνατή και από ότι αποδεικνύεται πολύ πιο πάνω από τις διαφορές των οικογενειών τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Αυτές όμως υπάρχουν και γίνονται τώρα μεγαλύτερες εξαιτίας της περιουσίας του Άγγελου και φυσικά λόγω της αδιάλλακτης στάσης που επιμένουν να κρατούν η Καλλιόπη από την μια πλευρά και ο Παύλος από την άλλη.

Παρόλα αυτά η Αργυρώ και ο Αστέρης βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες για να συναντιούνται. Άλλωστε ο Αστέρης ποτέ δεν της έκρυψε πως νιώθει. Ότι χωρίς εκείνη αισθάνεται μίσος και δίχως λόγο ύπαρξης. Απομένει και η ίδια να ξεπεράσει μέσα της όλο το μίσος και την έχθρα των οικογενειών τους και να του ανοίξει και πάλι την πληγωμένη της καρδιά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

Η απάντηση του Σταύρου

Μόνο που ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και θα δούμε ότι δεν θα αρκεστεί στο ρόλο του κομπάρσου. Δεν του αρέσει που η Αργυρώ τον χρησιμοποιήσει για να ξεχάσει τον Αστέρη ούτε σκοπεύει να παραιτηθεί από το γιο τους, γιατί τον Πετρή, αυτός τον μεγάλωσε και το μωρό, αυτόν αποκαλεί πατέρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Ζευγάρι πρωταγωνιστής του Σασμού με πρωταγωνίστρια απο το Μαύρο Ροδο : Οι πρώτες φωτογραφίες

Μέσω του παιδιού θα προσπαθήσει να κρατήσει κοντά την Αργυρώ την οποία ερωτεύτηκε απ’ την πρώτη στιγμή που την είδε ενώ θα έχει σύμμαχο του και την Άσπα. Μπορεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είναι στραμμένο στα γήπεδα του Κατάρ όμως και η βεντέτα των Σταματάκηδων με τους Βρουλάκηδες θα έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη

Κι αν στις 17/12 είναι ο μικρός τελικός και στις 18/12 ο τελικός του Μουντιάλ εκεί γύρω στις 15/12 ή στις 19/12 ανάλογα και με το μοντάζ θα δούμε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο με τις καυτές σκηνές του Αστέρη με την Αργυρώ γιατί και οι σεναριογράφοι ξέρουν να παίζουν καλή μπάλα και το έχουν αποδείξει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close