Σασμός-Άσπα-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ. 

Δεν μας τα λέει καλά η Άσπα…

Ο Σταύρος είναι εκτός ελέγχου πια. Ζητά από την Αργυρώ το λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από κοντά του. Εκείνη φυσικά δεν παραδέχεται τα αισθήματα της για τον Αστέρη. Αυτό δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο της τον εαυτό και περνά στην αντεπίθεση.

Τα πνεύματα οξύνονται πολύ γρήγορα αφού και οι δυο τους δείχνουνε έτοιμη να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα. Ο γάμος τους από τότε που μετακόμισαν στην Κρήτη έμοιαζε με κρεβάτι πάνω σε τεντωμένο σκοινί.

Δείχνει έτοιμος να διαλυθεί και η Άσπα που τους βλέπει να ορθώνουν τοίχο ανάμεσα τους θεωρεί υπεύθυνο για όλα αυτά τον Αστέρη και δε διστάζει να πάει να τον βρει και να τον κατηγορήσει κατά πρόσωπο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Σασμός-Άσπα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αποκλειστικό-Τότε θα δούμε την νύχτα πάθους για Αργυρώ – Αστέρη

Όταν το μαθαίνει αυτό η Αργυρώ πληγώνεται πολύ από την στάση της. Πάντα άνοιγε την καρδιά της την Άσπα και της εκμυστηρευόταν τα αισθήματα της και τώρα βλέποντας την να παίρνει το μέρος του Σταύρου νιώθει προδομένη.

Το μένος που έχει για τους Σταματάκηδες από τότε που σκοτώθηκε ο Άγγελος έχει δηλητηρίαση την ψυχή της γι’ αυτό και τα βάζει μαζί τους σε κάθε ευκαιρία. Αντιθέτως ο Αστέρης προσπαθεί να κρατήσει μία μετριοπαθή και ψύχραιμη στάση ώστε να ρίξει τα οξυμένα πνεύματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός Επιτίθεται στη Βασιλική

Σασμός-Καλλιόπη-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Η μητέρα του αγνοώντας τις κινήσεις των γιων της που έχουν προσεγγίσει τους Βρουλάκηδες προκειμένου να πάρουν πίσω τα χαμένα κτήματα καταστρώνει τα δικά της σχέδια για να διεκδικήσει τη γη που πιστεύει ότι της ανήκει.

Κι αυτά τα σχέδια που γίνονται ερήμην του Αστέρη και του Μάθιου αλλά με τη βοήθεια των ανιψιών της μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, ο Νικηφόρος είναι ενθουσιασμένος μιας που πιστεύει ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και δίψα να εκδικηθεί αυτόν και όλη την οικογένεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Παύλος-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

Η Αργυρώ δεν έχει καταλήξει ακόμη σε μία απόφαση για το αν πρέπει να τους πουλήσει τα κτήματα ή όχι. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα που δεν θέλουν αλλά ανακατέματα με τους Σταματάκηδες και βλέπουν αυτά τα χωράφια ως μία ακόμα αφορμή για προστριβές τη συμβουλεύουν να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όμως η Άσπα που μαθαίνει τις συζητήσεις τους δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι η γη για την οποία πάλεψε τόσο ο Άγγελος θα περάσει ξανά στα χέρια των εχθρών τους. Έτσι δεν μένει με σταυρωμένα χέρια αλλά αποφασίζει να περάσει στη δράση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Ζευγάρι πρωταγωνιστής του Σασμού με πρωταγωνίστρια απο το Μαύρο Ροδο : Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Νικηφόρος αντίθετα είναι υποχρεωμένος να κρατά στάση αναμονής. Όλα δείχνουν ότι η σχέση του με την Τζένη λήγει πια οριστικά κάτι που δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι το πότε θα βάλει η Καλλιόπη σε εφαρμογή το σχέδιο της για τα κτήματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Ο Αστέρης δεν αργεί να καταλάβει ότι η μητέρα του και ο ανιψιός του βρίσκονται σε κάποιο είδους μυστική συνεννόηση και αποφασίζει να μιλήσει στον Αντώνη. Όταν τελικά η Αργυρώ δέχεται να προχωρήσει στην πώληση των κτημάτων ο Παύλος που φυσικά διαφωνεί της προτείνει να τα αγοράσει ο ίδιος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Και στην αντίπερα όχθη όμως στο σπίτι των Σταματάκηδων η Καλλιόπη δεν θέλει ούτε να ακούσει για την συνεννόηση ανάμεσα στους γιους της και στην Αργυρώ και τσακώνεται για άλλη μια φορά μαζί τους. Και οι δύο οικογένειες βρίσκονται πλέον σε αναταραχή και η κατάσταση δείχνει έτοιμη να ξεφύγει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού 7 μέρες TV συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται όμως όλα θυμίζουν σκοτεινό ουρανό πριν την μεγάλη καταιγίδα. Και μέσα σε όλα αυτά η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι ακριβώς αυτή η μεγάλη χάρη που χρωστά στον Αστέρη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close