Σασμός: Συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως συλλαμβάνουν τον Ευθύμη για την απόπειρα δολοφονίας του Αντώνη.

Καλά θα του κάνουν…αυτός το έκανε…

Ο Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό αλλά για καλή τους τύχη σώζονται.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 40, 41, 42, 43

Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ έλα να φέρουμε τον σασμό

Όσο η Μαρίνα προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο αυτό σοκ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Ευθύμη, σίγουρος πως κρύβεται πίσω από τα σπασμένα φρένα του αυτοκινήτου του. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ απο το Tv24 για την σειρά Σασμός!

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν μια εκδρομή μετά από πολύ καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης βλέποντας πως ο Λευτέρης κωλυσιεργεί και δεν βγάζει από τη μέση τον Αντώνη, όπως του έχει μηνύσει εδώ και καιρό, δίνει εντολή θανάτου στον Πάνο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια απειλεί τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης καρφώνει την Καλλιόπη στην αστυνομία

«Θέλω να φανεί σαν ατύχημα. Μην αφήσεις ίχνη, αλλά θέλω ο Φραγκιαδάκης σήμερα κιόλας να βγει από τη μέση», θα του πει και ο Πάνος που τον υπηρετεί πιστά επί πολλά χρόνια, δεν θα του χαλάσει χατίρι.

«Ο, τι πεις εσύ αφεντικό. Θεώρησε πως το ζήτημα έχει τελειώσει», θα του απαντήσει μόνο. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του ALPHA, ο τελευταίος θα πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου του αστυνόμου με σκοπό να σκοτωθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ενέδρα θανάτου σε Αντώνη και Μαρίνα

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα φέρει την ένωση – Δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ

Σίγουρα κανείς από τους δύο δεν θα έχει υπολογίσει πως την επόμενη κιόλας μέρα το ζευγάρι θα βρεθεί στον δρόμο να απολαμβάνει την όμορφη διαδρομή στους δρόμους της Κρήτης. «Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά αυτό, Μαρίνα μου.

Ξέρω πως οι έγνοιες σου είναι πολλές, όμως πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε και πράγματα για τον εαυτό μας. Μην ξεχνάς πως πλέον έχουμε και τις ευλογίες του Παύλου», θα της θυμίσει και τη στιγμή που εκείνη θα προσπαθήσει να γύρει στο πλάι του από χαρά, ο Αντώνης θα συνειδητοποιήσει πως τα φρένα του αυτοκινήτου του, δεν «πιάνουν». Μοιραία, θα οδηγηθούν σε έναν γκρεμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Μαρίνα και Αντώνης θα σωθούν σαν από θαύμα! Εκδορές σαφώς και θα υπάρξουν, όμως κανείς από τους δύο δεν θα χρειαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

«Αν μου πάθαινες κάτι, να ξέρεις πως δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου», της λέει ο Αντώνης κρατώντας της το χέρι και την ακριβώς επόμενη στιγμή ορκίζεται να τιμωρήσει εκείνον που θέλησε να τους κάνει κακό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν στον γκρεμό με το αμάξι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Και το μυαλό του μένει καρφωμένο στον Ευθύμη, τον άνθρωπο που έχει ορκιστεί να τον σκοτώσει, έπειτα από τη σφαίρα που ο αστυνόμος κάρφωσε στο στήθος της γυναίκας του πριν χρόνια.

Αμέσως πηγαίνει στο γραφείο του και τον συλλαμβάνει με σκοπό να μάθει τις κινήσεις του αιμοβόρου άντρα λίγα εικοσιτετράωρα πριν. «Αντώνη, τι κάνεις; Έχεις αποδείξεις για τη σύλληψη; Γιατί να φταίω εγώ για το αυτοκίνητό σου; Ποιος ξέρει από πότε έχεις να του κάνεις σέρβις», του λέει για να τον αποπροσανατολίσει αλλά ο Αντώνης δεν χάνει τον στόχο του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Σασμός: Τότε παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Με μια σειρά από εύστοχες ερωτήσεις προσπαθεί να επιβεβαιώσει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τα σπασμένα του φρένα. Εκείνος και η ομάδα του. «Η μνήμη σου, Ευθύμη, είναι τελικά ασθενής. Εσύ μου εξαπέλυσες απειλές για την ίδια μου τη ζωή. Πρόλαβες και το ξέχασες;», του απαντά ο αστυνόμος.

Η Μαρίνα είναι ακόμα σοκ. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως λίγο έλειψε να βρεθεί στον άλλο κόσμο με τον αγαπημένο της. Η Αργυρώ και η γιαγιά Ρηνιώ εξακολουθούν να μη σταματούν να δοξάζουν τον θεό για την καλή της τύχη, όμως ο φόβος δεν λέει να κοπάσει στην ψυχή της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

«Φοβάμαι για τη ζωή σου. Είναι βέβαιο πως κάποιος σε έχει βάλει στόχο και δεν θα ηρεμήσει αν δεν σε βγάλει από τη μέση. Θέλω να μου υποσχεθείς πως θα προσέχεις, πως θα φοράς το αλεξίσφαιρο γιλέκο σου και πως δεν θα πηγαίνεις μόνος σου στις επιχειρήσεις που στήνετε», τον ικετεύει η Μαρίνα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και εκείνος της απαντά πως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο εξής.

Της το υπόσχεται. Ακόμα όμως και η υπόσχεσή του δεν μπορεί να την ηρεμήσει. Αντίθετα, το γεγονός πως κυκλοφορεί μόνος του στους δρόμους της Κρήτης, της δημιουργεί επιπλέον άγχος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close