Σασμός: Οι εφιάλτες του Μανώλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τους εφιάλτες του Μανώλη.

Βρε Μανωλάκη μου τι τραβάς και εσύ… Για πόσο θα βασανίζεσαι ;;;

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας φόβο την Αργυρώ. Ο Σταύρος προσπαθεί να την καθησυχάσει και να τις μεταφέρει τη θετική του διάθεση.

Τελικά καταφέρνει να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα όταν εμφανίζεται μαζί με τον μικρό Πετράκη. Ο Μανώλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Σασμός: Ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Τόσο πολύ την αγαπάς λοιπόν;

Πρέπει να μιλήσεις ακόμα και αν αυτό γίνει αφορμή για να στεναχωρηθούν κάποιοι, Μανώλη μου. Για πόσο ακόμα θα βασανίζεσαι; τον ρωτά αλλά ο Μανώλης ακόμα νιώθει να διστάζει.  Η ημέρα της επέμβασης φτάνει.

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει για το παιδί του και συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Όλα όμως, για όλους πηγαίνουν καλά. Πίσω στην Κρήτη τρείς μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρο τους. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει του δημιουργούν περισσότερο άγχος.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close