Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεται

Σασμός : Η Στέλλα μένει έγκυος και όλα ανατρέπονται  

Ο Αστέρης έχει αποφασίσει να  διαλύσει τον αρραβώνα με την Στέλλα  για να είναι με την Αργυρώ . Είναι βαθιά ερωτευόμενος μαζί της και δεν μπορεί να τη ξεχάσει . Η Στέλλα, από την άλλη ανακοινώνει πως είναι έγκυος και όλα ανατρέπονται στην αγαπημένη μας σειρά του ALPHA Σασμός .

Ο Αστέρης, κάνει πίσω μπροστά σε αυτή την ανακοίνωση και δεν μπορεί να χωρίσει σκεπτόμενος πως η Στέλλα έχει στα σπλάχνα της το παιδι του.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεται

Η μητέρα του δεν θέλει να διαλυθεί ο αρραβώνας του Αστέρη με την Στέλλα και επεμβαίνει, αφού οι φήμες για την σχέση του γιου της με την Αργυρώ μαθαίνονται σίγα σιγά στην Κρήτη.

Δείτε επίσης  : Σασμός επόμενα επεισόδια : 10 , 11 , 12 , 13

Σύμφωνα με την εκπομπή  Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Στέλλα μαθαίνοντας  πως είναι έγκυος γίνεται τρισευτυχισμένη  σε αντίθεση με τον Αστέρη που νιώθει άσχημα για την Στέλλα γιατί  δεν θέλει  να την κοροϊδεύει. Η Αργυρώ από την άλλη του ζητά να την αφήσει ήσυχη.

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μένει έγκυος και ο χωρισμός αναβάλλεται

Παρόλα αυτά ο έρωτάς τους θα ευδοκιμήσει και θα ενωθούν, με την Στέλλα να έχει άλλα σχέδια. Είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδι του μεγάλου  της έρωτα.  Ο Αστέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί πιέζεται αφάνταστα από όλους .

Δειτε επίσης : Ήλιος Spoiler: Αλεξάνδρα και Αλίκη σκότωσαν άνθρωπο

Έτσι, κάνει πίσω και στηρίζει την Στέλλα  προσπαθώντας να ξεχάσει την Αργυρώ.

Close