Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού στο τέλος…ξυρίζουν τον Μαθιό. 

Αυτός ο Μανώλης, έναν κύκλο τώρα δεν μιλούσε δεν λαλούσε και λίγο πριν το τέλος τον έπιασε λογοδιάρροια. Άααασε μας ρε αγοράκι μου από εκεί πέρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Μαρίνας και του Αντώνη

Με το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού θα μας αποχαιρετήσει ο πρώτος κύκλος της σειράς. Έναν γάμο πολυαναμενόμενο μεν αλλά και πολύπαθο όπως θα δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας. Για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα αυτό του Μαθιού με την Βασιλική έγινε ένα φονικό το οποίο με τη σειρά του πυροδότησε έριδες και βεντέτες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Σασμός-Μαθιός-

Τώρα ο πρώτος κύκλος του Σασμού μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές  του alpha κλείνει με το να παντρεύουν η Βασιλική και ο Μαθιός. Ο Μαθιός όμως είναι από καιρό στο στόχαστρο του Αντώνη και έχει αντιληφθεί ότι ο κλοιός γύρω του έχει στενέψει επικίνδυνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Μαθιός-

Αυτός και η Καλλιόπη τρέμουν μην αποκαλυφθεί ξαφνικά η αλήθεια και κοιτάζουν συνεχώς πίσω από την πλάτη τους φοβούμενοι την κατάθεση του Μανώλη. Κανείς από τους δύο δε φαντάζεται τελικά ότι στα χέρια του Μαθιού θα περάσουν χειροπέδες όμως για το λάθος λόγο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173

Σασμός-Μαθιός-

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, o φόνος του Άγγελου είναι αυτός που πυροδότησε τις εξελίξεις και ρίχνει βαριά σκιά στο φινάλε της σειράς για φέτος. Ο Κώστας τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα σκοτώνει τον Άγγελο και οι Βρουλάκηδες βρίσκονται αντιμέτωποι με μία νέα τραγωδία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς στο Β κύκλο

Σασμός-Μανώλης-

Μόνη παρηγοριά τους η Αργυρώ που παίρνοντας το νεφρό του Αστέρη, καταφέρνει να ξεπεράσετε τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή της. Η ταυτότητα του ανθρώπου που την σώζει θα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό μεταξύ λίγων, του ίδιου του Αστέρη και του Μαθιού.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close