Σασμός-Μαθιός-Μανώλης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Μανώλης και Μαθιός θα έχουν μία σφοδρή σύγκρουση. 

Spoiler alert… Ο Μανώλης θα ακούσει τα εξ αμάξης στο Twitter αν συνεχίσει έτσι. Δεν το μάθατε από εμάς!

Mία ανάσα πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές ανάμεσα σε Μαθιό και Μανώλη. Ο Μανώλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μαθιό, μιας και ο τελευταίος γνωρίζει πια πως ο νεαρός τον είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Δείτε ακόμα Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Ο Μανώλης απειλεί πως θα τον καταδώσει. Ενώ ο Μαθιός ύστερα από πολλά χρόνια βρήκε επιτέλους την ευτυχία στο πλευρό της Βασιλικής και μαζί ανυπομονούν να παντρευτούν αφήνοντας στο παρελθόν όσα μπήκαν ανάμεσά τους αλλά και όσα τους πλήγωσαν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Ωστόσο ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Μαθιού είναι μήπως αποκαλυφθεί πώς εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ξέρει πως αν γίνει αυτό η ζωή του θα καταστραφεί και όχι γιατί θα μπει στη φυλακή αλλά επειδή η Βασιλική και ο Νικηφόρος θα τον μισήσουν για πάντα.

Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Όπως ήδη παρακολουθήσαμε ο Μαθιός λίγες μέρες πριν από το γάμο του ανακαλύπτει πως ο Μανώλης τον είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή. Από κείνη τη στιγμή κοιμάται και ξυπνάει με το φόβο πως θα τον καταδώσει ενώ παίρνει απαντήσεις για την περίεργη συμπεριφορά του Μανώλη απέναντί του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καραπάνος και Καλλιόπη μαζί αγκαλιά πριν απο 28 χρόνια

Έτσι θέλοντας να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία πηγαίνει να τον συναντήσει και έρχονται αντιμέτωποι. Μαθιός και Μανώλη στέκονται πια απέναντι και συγκρούονται. Ο Σταματάκης του ζητάει να του πει αν σκοπεύει να αποκαλύψει στην αστυνομία όσα ξέρει και του δίνει λίγο χρόνο για να πάρει μία απάντηση.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απάντηση του Μανώλη γνωρίζοντας πως το μέλλον και η ζωή του κρέμεται από εκείνον. Όσο οι μέρες περνούν ο Μανώλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Ο νεαρός προσπαθεί να ζυγίζει την κατάσταση αυτή μιας και ξέρει πως αν μιλήσει θα καταστρέψει για πάντα και τη ζωή του Νικηφόρου και ίσως ο φίλος του και να μην ξεπεράσει ποτέ τη σκληρή αλήθεια για τον Μαθιό.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

Από την άλλη το αίσθημα ευθύνης που νιώθει τον οδηγεί στην απόφαση να πει την αλήθεια στο Φραγκιαδάκη. Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους η Βασιλική και ο Μαθιός επιτέλους ζουν το όνειρό τους.

Μάλιστα ο Μανώλης αποφασίζει να σωπάσει για πάντα. Βλέπει πως και ο Νικηφόρος και η Βασιλική είναι ευτυχισμένοι και δεν θέλει να αναστατώσει τη ζωή τους ακόμη μία φορά. Άλλωστε ξέρει πως ο Μαθιός τρέφει πραγματικά συναισθήματα για εκείνη και πως ο Στεφανής ήταν ένας σκληρός άντρας που της φερόταν άσχημα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Και ενώ όλοι ετοιμάζονται για το γάμο και η Βασιλική λάμπει μες στο λευκό νυφικό της νυφικό ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει τον Μαθιό απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός-Μαθιός-Μανώλης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close