Σασμός: Τα τελευταία επεισόδια

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις για τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Δευτέρα

Τρείς ημέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το νέο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί με μία ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο.

Τρίτη

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο Χρήστος τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

 

Σασμός: Παντρεύεται ο Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνικός χωρισμός και έρωτας βόμβα στην β΄ σεζόν

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά.  Και ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωρούν, ο Μανώλης, ύστερα από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τετάρτη

Η ημέρα του γάμου Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει και το γλέντι στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Σασμός: Πώς θα ζήσω αν μου πάρουν την Αργυρώ μου;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7 Μέρες tv, ο Μανώλης κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή.

 

Σασμός: Το φρικτό τέλος της Άσπας

Δείτε ακόμη Σασμός: Διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές

Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακριά. Η αποκάλυψη ενός άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close