Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές και θα δούμε όλες τις τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο. 

Κάτι μας λέει ότι στον δεύτερο κύκλο θα γίνει χαμόοοος. Θα πέσει το Twitter λέμεεεε!

Η μεγάλη στιγμή φτάνει που ο Μαθιός με τη Βασιλική θα ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το ζευγάρι με όλα τα έθιμα του τόπου τους ετοιμάζεται να αλλάξει τα στέφανα στην εκκλησία και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ξαφνικός χωρισμός και έρωτας βόμβα στην β’ σεζόν

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Το όνειρο πόσων χρονών γίνεται πραγματικότητα όμως για μία ακόμα φορά η μοίρα τους επιφυλάσσει ένα άσχημο παιχνίδι. Η Βασιλική λάμπει από ευτυχία στο σπίτι.

Στο σπίτι είναι μαζεμένα όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Νικηφόρος που θα γίνει και κουμπάρος της, η Τζένη, η Κλαίρη, η Θεοδώρα είναι δίπλα της και την ετοιμάζουν νύφη ανάμεσα σε γέλια και χαρές, σε γλυκά και άφθονη ρακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Η Βασιλική δείχνει το νυφικό της που σε λίγη ώρα θα φορά, όταν ο μονάκριβος γιος της θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Μαθιού, φίλοι και συγγενείς τον ντύνουν γαμπρό με την παραδοσιακή κρητική στολή και με τραγούδια και στήνεται μία κανονική γιορτή.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό αποκαλύπτει τη διατροφή που κάνει και έχει τέλειους κοιλιακούς

Και ενώ το τραγουδούν και η ρακή ρέει άφθονη, η χαρά στα μάτια του Μαθιού είναι μισή. Το βλέμμα του σκοτεινιάζει από το μυστικό που κουβαλάει. Παράλληλα το γλέντι έχει για τα καλά ανάψει σε όλο το χωριό. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης είναι κυριευμένος από τις τύψεις και τις ενοχές.

Δείτε ακόμα Σασμός: Διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές

Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ξέρει τον δολοφόνο και ότι και  ο ο Μαθιός γνωρίζει ότι τον έχει δει και παρόλα αυτά δεν βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει. Η Κλαίρη και η αδερφή του Θεοδώρα, για μία ακόμη φορά τον βλέπουν να είναι αναστατωμένος και αναρωτιούνται τι μπορεί να του συμβαίνει.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το ένοχο μυστικό βγαίνει στο φως

Τελικά ο Μανώλης δεν αντέχει αυτό το βάρος που κουβαλάει και τους αποκαλύπτεται πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Στο μεταξύ η ώρα του μυστηρίου φτάνει.

Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στην εκκλησία με τον παπά Μιχάλη να περιμένει με αγωνία για να αρχίσει ο Μαθιός ντυμένος γαμπρός, να περιμένει στην εκκλησία με ανυπομονησία την Βασιλική.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Βασιλική, ντυμένη στα λευκά με τη συνοδεία λυράρηδων και τον Νικηφόρο στο πλευρό της, διασχίζει με τα πόδια σχεδόν όλο το χωριό και φτάνει στην εκκλησία. Και εκεί για μία ακόμη φορά ντυμένη έτσι όπως και τότε που παντρεύτηκε τον Στεφανή, παίρνει τη μεγαλύτερη πίκρα της ζωής της.

Σασμός-Βασιλική-Νικηφόρος-

Ο γάμος δεν γίνεται ποτέ. Μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, τον παπά, την νύφη και τους κουμπάρους η αστυνομία φτάνει στην εκκλησία και συλλαμβάνει το Μαθιό για τη δολοφονία του Άγγελου. Όλοι μένουν άναυδοι. Οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν. Ο ένας κοιτάζει τον άλλον στα μάτια και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Η Καλλιόπη ουρλιάζει να αφήσουν ήσυχο το κοπέλι της και ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος και η Βασιλική με δάκρυα στα μάτια καταρρέει. Αισθάνεται ότι δεν είναι της μοίρας της, να είναι ποτέ με τον μοναδικό άντρα που αγάπησε.

Σασμός-Μαθιός-

O Μαθιός ουρλιάζει δεν είναι αλήθεια, Βασιλική είναι όλα ψέματα Η Βασιλική ουρλιάζει, στην εκκλησιά επικρατεί πανικός και εκεί γίνεται κάτι που δεν το περιμένει κάνεις… Και θα μας αφήσουν με αυτήν την αγαπημένη αίσθηση της αναμονής!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close