Σασμός: Η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η ζωή της Καλλιόπης ανατρέπεται ολόκληρη με την άφιξη του Διονύση 

Καλλιόπη τι θα γίνει με την πάρτη σου ρε κοπελιά;

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Σασμού έχουν ξεκινήσει και οι νέες ιστορίες που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές γράφονται! Οι υπεύθυνοι θέλοντας να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, πρόκειται να εντάξουν στη σειρά νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ένας νέος χαρακτήρας που θα σκορπίσει τον τρόμο. Ένας κακός που θα μας θυμίσει πολύ τις εποχές με τον Διονύση και το παράνομο κύκλωμα του. Μία ολοκαίνουργια ιστορία ξεδιπλώνεται και βάζει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές.

Σασμός: Ο έμπορος όπλων εισβάλει στην Κρήτη

Δείτε ακόμη Σασμός: Από αυτά που φαντάζεστε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος είπε αμέσως το ναι για να πάρει μέρος στην επιτυχημένη σειρά του alpha. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν αδίστακτο άντρα, έμπορο όπλων που θα κουβαλάει πολλά μυστικά.

Ο ίδιος θα συνδεθεί με αγαπημένους χαρακτήρες, τους οποίους θα βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Η άφιξη του αυτή θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, στην Καλλιόπη, η οποία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, η Καπετάνισσα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της. Κάθε σκέψη είναι γύρω από τον Μαθιό που βρίσκεται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει.

Όσο και να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δεν τα καταφέρνει, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο. Η απόγνωση την κυριεύει, με την τραγική ηρωίδα να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Με την ειλικρίνεια που την διακρίνει η Μαρία Τζομπανάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστυνόμος Φραγκιαδάκης δίνει μέγα spoiler για τη σειρά

Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν του Σασμού. Θα δούμε ανατροπές και χαρακτήρων αλλά και γεγονότων. Την δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα είναι ενδιαφέρον τα γεγονότα και απαντάω ναι γιατί είμαστε μέσα στους ρόλους μας και τους αγαπάμε πολύ.

Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της ανεξάρτητου κόστους. Η Καλλιόπη ξέρει ποιο είναι το λάθος της. Το δικό της το λάθος διαφέρει από τα συνηθισμένα λάθη. Είναι πολύ αυστηρή. Η ίδια είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις της.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Τα ακολουθεί με συνέπεια μεγάλη όλα αυτά. Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση για έναν άνθρωπο , η ζωή της ανατρέπεται ολόκληρη, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close