Σασμός-Στέλλα-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη.

Αμαν ρε Στέλλα το έχεσες το πράγμα

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Σασμός, η Στέλλα έμαθε τα πάντα για την αλήθεια που αφορά τον Αστέρη και το χειρουργείο που έκανε για να σώσει την Αργυρώ δίνοντάς την το νεφρό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Όλα ξεκίνησαν μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Σταματάκης και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ένας καυγάς του με την Αργυρώ, τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Ο Αστέρης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η Στέλλα να υποψιάζεται πως όλα σχετίζονται με το νεφρό της Αργυρώς, στην σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος πιέζει την Αργυρώ και αυτή αντιδρά

Όλη η οικογένεια του ήταν στο πλευρό του. Εκείνος όμως όπως είδαμε πάλεψε και κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Παρόλο που ο Αστέρης είχε ξεκαθαρίσει στους γιατρούς να τηρήσουν το ιατρικό απόρρητο, η Στέλλα έβαλε τις άκρες της και έμαθε όπως είδαμε την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι φονιάς και το λέει στον Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Αιμιλία τα ξαναβρίσκουν – Ο γιος τους ζει

Μάλιστα, η Στέλλα σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, θα ρωτήσει στην ψύχρα τον Αστέρη, τον λόγο που το έκανε αυτό στην σειρά Σασμός και έθεσε την υγεία του σε μεγάλο κίνδυνο. Τι θα της απαντήσει ο ίδιος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close