Σασμός: Σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς ετοιμάζεται σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό    

Ο Αστέρης δέχεται επίθεση στη φυλακή- Σχέδιο εξόντωσης και για τον Μαθιό…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Σασμός . Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες βρίσκονται ακόμη μία φορά στο επίκεντρο μιας και οι συγγενείς του Πετρή θέλουν να εκδικηθούν για τον θάνατο του και ο Μαθιός μπαίνει στο στόχαστρο τους για να τον εξοντώσουν. Από την άλλη, ο Αστέρης δέχεται επίθεση μέσα στη φυλακή…

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια Κόντρα Νικηφόρου με Μαθιό

Σασμός- Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας στη φυλακή

Από τη στιγμή που ο Πετρής σκοτώθηκε μετά τη συμπλοκή με τον Αστέρη, όλοι φοβούνται πως ένας νέος κύκλος αίματος άνοιξε για τις δύο οικογένειες. Ο αστυνόμος, ο παπαμιχάλης, η Καλλιόπη, όπως επίσης, πολλοί κάτοικοι του χωριού πιστεύουν πως οι Βρουλάκηδες θα θελήσουν να εκδικηθούν τους Σταματάκηδες και θα συνεχίσουν τη βεντέτα.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Αστέρης βρίσκεται μέσα στη φυλακή όπου προσπαθεί να προσαρμοστεί αλλά και να συνυπάρξει με αδίστακτους και μη ανθρώπους όσο πιο διακριτικά γίνεται προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή του. Ο νεαρός, όμως, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονία της Αργυρώς και βυθίζεται ακόμη περισσότερο στην απελπισία.
Βρίσκεται σε απόγνωση και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.

Σασμός - Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της  Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Στη φυλακή, όμως, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ύστερα από μία επίθεση που δέχτηκε ο Καραπάνος. Η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει, καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου.

Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη να είναι προσεκτικός, ενώ, όταν η Καλλιόπη τον επισκέπτεται, κλονίζεται. Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι πως ο γιος της θα δεχτεί επίθεση στη φυλακή όπως ο πατέρας του και θα πεθάνει μόνος και αβοήθητος. Και ο μεγαλύτερος εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα,
καθώς πράγματι ο νεαρός δέχεται μία επίθεση στη φυλακή.

Σασμός: Σχέδιο εξόντωσης για τον Μαθιό

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπαμιχάλη όσο και τον αστυνόμο. τα ξαδέρφια του Πετρή δεν θα αφήσουν το θάνατο του νεαρού ατιμώρητο.

Σασμός- Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός : Έτσι ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει σύμφωνα με το my TV, καθώς πιστεύει πως είναι στόχος. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέρει είναι πως την ίδια ώρα κάποιοι επεξεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο δολοφονίας, με σκοπό την οριστική εξόντωση του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close