Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 129, 130

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 129, 130. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/4/22

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129

Επεισόδιο 129ο: Ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί και τίποτα δεν τον σταματά. Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας και σοκάρεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα παρουσιάζει στοιχεία στο δικαστήριο που καταδικάζουν τον Πετρή

Η Διώνη στήνει τη ψεύτικη απαγωγή με την Μαριτίνα κι η Ντάντω προσπαθεί να συλλέξει δείγματα του Μπάμπη και της Τόνιας για την εξέταση DNA. Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα, όταν ξυπνήσει και μάθει για την απαγωγή; Θα δεχτεί η Μάρω να κουβεντιάσει από κοντά με τον Φεγκούδη;

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 19/4/22

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130

Επεισόδιο 130ό: Ενώ η Ντάντω προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μωρό, ο Μάνος και η Τόνια, έχοντας το πεδίο ελεύθερο, προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους. Στο μεταξύ, η απαγωγή της Μαριτίνας αρχίζει να στραβώνει καθώς η συνύπαρξη με τη Διώνη αποδεικνύεται, ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, εξαιρετικά δύσκολη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης για ακόμη μια φορά θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Η Σούλα και η Πελαγία προσπαθούν να ρίξουν τον Λουδοβίκο στην αγκαλιά της Σκορδίλως, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουν. Κι ενώ ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια που κρύβει η Βάσω, μία ατάκα του Λουδοβίκου απειλεί να φέρει στο φως ακόμα περισσότερα μυστικά.

ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/4/22

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131/h3>

Επεισόδιο 131ο: O Πάρης τηλεφωνεί στον Πιπερόπουλο και με μπάσα φωνή, του ζητάει δυο εκατομμύρια ευρώ, για να απελευθερώσει την απαχθείσα Μαριτίνα. Ο Πιπερόπουλος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, για να επιστρέψει η κορούλα του κοντά τους, Επανάληψη σώα και αβλαβής.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη λέει αυτό που όλοι περιμέναμε-Δεν με ενδιαφέρεις Δούκα πια

Στο μεταξύ, ο Φεγκούδης προσκαλεί τη Μάρω στο γραφείο του, με σκοπό να την πιέσει, να του αποκαλύψει τα πάντα, για τα σκοτεινά χρόνια της Μαλεσίνας. Ο Φεγκούδης θέλει να μάθει, ποια ήταν η ανάμειξη της Μάρως, στο κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. Παράλληλα η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή είδηση για τον Φλοριάν, που θα την κάνει να χάσει κάθε ελπίδα, για να βρεθεί το μωρό της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

Close