Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων26 , 27 , 28 , 29 , 30 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο  26:  18/10/21

Στο Επεισόδιο 26 Η Σοφία φοβάται για τον Ορέστη, που συνεχίζει  να μη δίνει σημεία ζωής,  η Έλλη προσπαθεί να την ησυχάσει. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να  καταθέσει ότι  ήταν μαζί της, το βράδυ της έκρηξης. Το άλλοθι της Φανής δημοσιοποιείται και  οι ζωές όλων αναστατώνονται . Ο Λευτέρης και η Στέλλα αναζητούν  τον Ορέστη, πηγαίνουν  στο οινοποιείο του Ντάλα και τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 27 : 19/10/21

Στο επεισόδιο 27 Ο Μάνος συλλαμβάνεται σαν  ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη. Ο Λευτέρης και η Στέλλα θα τον ανακρίνουν έτσι ώστε  να μάθουν τον λόγο που βρέθηκαν πάνω  του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη. Η Λιάνα μόλις μάθει  για τη σύλληψη του Μάνου θα  τρέξει κοντά του για να τον στηρίξει . Ο Κωστής προσπαθεί να αποφύγει  την Κορίνα για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντία στην  Φανή. Ο Πασχάλης πηγαίνει  να καταθέσει για  την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία εξηγεί  στα παιδιά της ότι  είναι  θλιμμένη για την εξαφάνιση του Ορέστη.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 28:  20/10/21

Στο επεισόδιο 28 Η Σοφία είναι ράκος  από τον χαμό του Ορέστη αλλά  Νικηφόρος είναι δίπλα της για να την βοηθήσει. Η Έλλη θα προσπαθήσει  να πλησιάσει τον Κωστή για  να του πει ότι  είναι η μητέρα του αλλά φοβάται ότι  κάτι τέτοιο θα τον πληγώσει. Ο Πασχάλης από την άλλη θα  μοιραστεί ένα  μυστικό  με την Φανή σχετικά με την πατρότητα του Κωστή. Ο Λευτέρης είναι  απογοητευμένος με τον γάμο του γιατί  δεν βρίσκει τρόπο να έρθει κοντά στην  Κατερίνα.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 16 , 17 , 18 , 19 , 20

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο29 : 21/10/21

Στο επεισόδιο 29 Ο Λευτέρης δεν βρίσκει τον τρόπο   να συμπεριφερθεί στην Έλλη. Και οι δυο τους προσπαθούν να ελέγξουν  την έλξη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλο . Η Κορίνα θα παρακαλέσει τον Πασχάλη να φύγουν πριν ανακαλύψει η Αστυνομία τι έχει κάνει. Ο Λεωνίδας φοβάται για την Σοφία και μιλάει  στην Αλεξάνδρα για να τους βοηθήσει.  Η Φανή επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του λέει ότι της έχει λείψει

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 30:  22/10/21

Στο επεισόδιο 30  Η Κορίνα απελπισμένη θα κάνει μια  απερισκεψία  πράξη αλλά  θα την  αποτρέψει ο Μένιος. Ο Πασχάλης με  τον Κωστή  φεύγουν εκτός της πόλης και δεν  ειδοποιούν  κανέναν. Η είδηση αυτή θα προκαλέσει  αναστάτωση και έτσι ο Μένιος θα καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος θέλει να εξηγήσει στην Σοφία ότι προέκυψε η σχέση του με την Φανή και θα της ζητήσει κατανόηση .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για Το αύριο μας ανήκει  

Close