Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 31 , 32 , 33

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 31 , 32 , 33. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 31 στις  25/10/21

επεισόδιο 31

Ο Μένιος παίρνει την απόφαση, κι όσο κι αν υποφέρει, καταθέτει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για τον  Πασχάλη και την έκρηξη. Την ίδια ώρα η Έλλη θα καταφέρει να εντοπίσει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Πασχάλης με τον Κωστή και θα επιχειρησει να πλησιάσει το παιδί. Ο Πασχάλης θα την εμποδίσει και θα έχουν μια κουβέντα, όπου  εκεί  θα παραδεχτεί τα πάντα. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να παρηγορήσει την Φανή… Η Νικολέττα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 32 στις 26/10/21

 επεισόδιο 32

Η κατάσταση της Νικολέττας δείχνει κρίσιμη και αναγκάζονται να την υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις για να εντοπίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο κορίτσι. Όλοι σπεύδουν στο πλευρό της, συγγενείς και φίλοι. Την ίδια ώρα ο Κωστής προσπαθεί να συμφιλιωθεί στην ιδέα πως οι μέχρι πρότινος φίλοι του, είναι στην πραγματικότητα ξαδέλφια του. Η ‘Ελλη και ο Λευτέρης παρακολουθούν τις κλήσεις του Κωστή, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον Πασχάλη, ενώ η Χριστίνα ξεκαθαρίζει στον Λάζαρο ότι δεν τον εμπιστεύεται.

Δείτε επίσης : Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 33 στις  27/10/21

επεισόδιο 33

Η Σοφία και ο Νικηφόρος βρίσκονται σε σοκ, καθώς τους ενημερώνουν ότι η Νικολέττα χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού. Ταυτόχρονα, η είδηση πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παρόμοια περιστατικά, με έντονη την παρουσία τοξικών φαρμάκων στους οργανισμούς των ασθενών, οδηγεί την Έλλη σε νέα έρευνα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να προβεί σε επικίνδυνες ενέργειες. Ο Λάζαρος συνεχίζει να πιέζει την Χριστίνα, η ίδια όμως φαίνεται αποφασισμένη.

Δείτε ακόμη Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 34 , 35 , 36

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για Το αύριο μας ανήκει  

 

Close