Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 34 , 35 , 36

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων34 , 35 , 36. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 34 στις 28/10/21

επεισόδιο 34

Οι φόβοι του Λευτέρη βγαίνουν αληθινοί, καθώς για άλλη μια φορά, η Έλλη βάζει σε κίνδυνο την ζωή της. Η Στέλλα και ο Λευτέρης από την άλλη, προσπαθούν να την πείσουν να εμπιστευτεί την αστυνομία και να μην ξανά φερθεί με τέτοιο απερίσκεπτο τρόπο. Στην οικογένεια της Νικολέττας όλοι θα υποβληθούν  σε εξετάσεις για να δουν αν είναι συμβατοί δότες. Η Σοφία θα βρεθεί σε απόγνωση και ο Νικηφόρος της συμπαραστέκεται. Ο Κωστής θέλει και αυτός να υποβληθεί σε εξετάσεις παρά τις αντιρρήσεις που έχει η οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 35 στις 29/10/21

επεισόδιο 35

Η Φανή θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον Νικηφόρο τους ενδοιασμούς και τους φόβους, για την επέμβαση, σε περίπτωση που ο Κωστής είναι συμβατός δότης. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να της εξηγήσει πως η κόρη του, δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, και πως κάθε μέρα που περνάει, ο κίνδυνος  αυξάνεται. Η ‘Ελλη θα υπόσχεθει να μην εμπλακεί ξανά στις έρευνες της αστυνομίας και, όταν ο Λευτέρης θα της εξομολογηθεί πως χώρισε οριστικά, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Νικολέττα θα οδηγηθεί εσπευσμένα στην εντατική.

Δείτε επίσης : Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 31 , 32 , 33

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 36 στις 1/11/2021

επεισόδιο 36

Η Κορίνα  θα γνωρίσει τον καινούργιο εργάτη στους αμπελώνες, τον Μίλτο. Η Κατερίνα δεν θα δεχτει τους όρους του Λευτέρη για το διαζύγιο και θα ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού της. Η έρευνα για τα παράνομα φυτοφάρμακα συνεχίζεται, και ο Μάνος ανακαλύπτει κάποια ύποπτα δελτία παραγγελίας του εργοστασίου, κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα έχει υπογράψει. Ο Κωστής θα παρεί την μεγάλη απόφαση και θα πάει να δει αν είναι συμβατός δότης με την Νικολέττα.

Δείτε ακόμη Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 37 , 38 , 39 , 40

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για Το αύριο μας ανήκει  

 

Close