Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 37 , 38 , 39 , 40

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 37 , 38 , 39 , 40. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 37 στις 2/11/21

επεισόδιο 37

Η Κορίνα θα προσεγγίζει τον Λιάκο και θα τον παρακαλεσει  να  ψάξει να βρει τον Πασχάλη και να τον βοηθήσει να διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Κωστής θα μάθει πως είναι συμβατός δότης, μια επιπλοκή όμως στην υγεία του, θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Έλλη θα μαζέψει κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν την έρευνα της αστυνομίας και ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να βγάλει ένταλμα έρευνας. Η υγεία της Νικολέττας κρέμεται από μια κλωστή, η αγωνία κορυφώνεται και οι αντοχές των αγαπημένων της έχουν εξαντληθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 38 στις 3/11/21

επεισόδιο 38

Ο Πασχάλης  θα επικοινωνήσει κρυφά με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει ενα δικό του στίγμα. Ο Ντάλας θα νιώσει πολύ θιγμένος με τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν σε σχέση με τα παράνομα φυτοφάρμακα και δεσμεύεται να  αποδείξει πως είναι αθώος.

Δείτε επίσης : Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 34 , 35 , 36

Η εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας θα κλονιστεί απέναντί στον Ντάλας και η Σοφία θα βρεθεί σε απόγνωση. Ο Νικηφόρος της συμπαραστέκεται και ελπίζει να γίνει ένα θαύμα. Ο Λευτέρης συναντά τυχαία την Κατερίνα και την βλέπει με κάποιον άλλο άντρα.

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 39 στις 4/11/21

επεισόδιο 39

Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί μετά τη φημολογία που κυκλοφορεί εις βάρος του. Θα προτείνει στην Φανή να αναλάβει αυτός στη θέση του. Η ερωτική σχέση της Κορίνας με τον Μίλτο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Η Στέλλα θα εντοπίσει τον Πασχάλη κάπου στην Ήπειρο και χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα, παίρνει μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία. Η Αλεξάνδρα θα πείσει την Σοφία να ζητήσει στήριξη από έναν ειδικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Το αύριο μας ανήκει επεισόδιο 40 στις 5/11/21

επεισόδιο40

Ο Μίλτος συνεχίζει να παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι, συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του. Ο Σπύρος  θα προσπαθήσει  να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και μένει στο δωμάτιο του νοσοκομείου μερά νύχτα. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται ακόμη περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος θα  ζητήσει αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε.

Δείτε ακόμη Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 41 , 42 , 43 , 44 , 45

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για Το αύριο μας ανήκει  

Close