Σασμός επόμενα επεισόδια : 34 , 35 , 36 , 37

Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 34 , 35 , 36 , 37 Και φωτογραφίες. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ο Μαθιός  έχει  αρχίσει και ανησυχεί μήπως ο Μανόλης ξέρει πως αυτός είναι ο δολοφόνος. Ο Μανόλης απελπισμένος, θα συγκρουστεί άγρια με την αδελφή του. Η αποκάλυψη πώς η κατηγορία σε βάρος του Μανόλη προέκυψε από την αδερφή του την Θοδώρα θα  καθησυχάσει τον Μαθιό, και έτσι θα πείσει τον Νικηφόρο να τα ξαναβρεί με τον Μανώλη.

Μετά τη σύγκρουσή της με την Καλλιόπη, η Αργυρώ θα αρχίσει να ζητά επίμονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της, απαντήσεις για το παρελθόν και για όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπη με κλειστά στόματα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Αστέρη, αφού η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Eμφανίζεται ο άγνωστος ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς και ερωτεύεται τη Στέλλα

Ο μόνος ο οποίος μιλά είναι ο παπά Μιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με την γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει τυχαία. Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη; Ο Αντώνης θα  δει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ και θα το πει στην  Μαρίνα κι εκείνη  θα του εξομολογηθεί τα πάντα.

Ο Πέτρος συνεχίζει το φλερτ του με τη Σεμίνα, αλλά θα σοκαριστεί όταν την δει  να επιστρέφει σπίτι , αγκαλιά με το Διονύση. Ο Άγγελος, ο νέος αγροτικός ιατρός , φτάνει στο χωριό και κάνει ήδη τις πρώτες του γνωριμίες. Στο καφενείο όλοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό. Τι μυστικά κρύβει:

Δείτε επίσης Σασμός επόμενα επεισόδια : 30, 31 , 32 , 33

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 35 στις 2/11/21

Επεισόδιο 35

Η συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα εξοργίσει την Μαρίνα. Μία φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ του Άγγελου και του Πέτρου, ενώ  ο νέος  αγροτικός ιατρός αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του χωριού. Ο Διονύσης  θα συνεχίσει την παράνομη δράση με την αρχαιοκαπηλία και  θα μπλέξει τον Κώστα όλο και πιο βαθιά. Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο όταν ένας όρκος θα λύσει τον τσακωμό και θα τα ξαναβρούνε.

Ο Μαθιός θα ζητάσει από την Βασιλική μία χάρη που θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ πολύ και θα την πάει στον γιατρό. Εκεί θα συναντήσει  τον Αστέρη, που θα της αποκαλύψει κάτι για το παρελθόν,

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 36 στις 3/11/21

Επεισόδιο 36

Ο Άγγελος , ο νέος αγροτικός ιατρός, επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του. Ο Πέτρος και η Σεμίνα θα είναι μαζί, παρά τις αντιξοότητες. Την ίδια στιγμή που η Αργυρώ και ο Αστέρης  θα αρχίσουν να απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Ο Μαθιός θα  προσπαθήσει να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή.  Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά πολλά χρόνια….

Δείτε ακόμη Σασμός : Καλλιόπη και Αστέρης μαθαίνουν τον δολοφόνο του Στεφανή

Μία τυχαία συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελό πυροδοτεί νέες εντάσεις. Ένα οικογενειακό κειμήλιο, θα ανοίξει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Πόσες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και ποιες από αυτές θα αντέξουν στο φως;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 37 στις 4/11/21

Επεισόδιο 37

ο Άγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος. Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας. Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μητέρατης δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα…

Η επιστροφή της Τζένης θα γεμίσει τον Νικηφόρο χαρά. Ο Πέτροςθα χάσει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί με τη Σεμίνα, και  ο Διονύσης θα αρχίσει  να την παρακολουθεί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

asteris-atixima-sasmos

Ένα ατύχημα, του Αστέρη θα φέρει και πάλι κοντά του την Αργυρώ. Ο Αστέρης θα τραυματίσει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και κινδυνευει να το χάσει. Ο Μαθιός και ο Άγγελος προσπαθούν να τον σώσουν, Ο Αστέρης τραυματίζεται σοβαρά, με το ατύχημα αυτό να είναι από τα πιο σοκαριστικά που έρχονται στη σειρά Σασμός. Ο Πέτρος, ο οποίος θα βρεθεί στο σημείο αυτό, θα τρέξει να τον βοηθήσει, σώζοντάς τον τελευταία στιγμή.

Η Αργυρώ θα μάθει αργότερα τα νέα και θα τρελαθεί από την αγωνία. Γρήγορα θα σπεύσει στο πλευρό του αγαπημένου της, παρά τις εντολές της μητέρας της. Η Μαρίνα της απαγορεύει να τον δει, ειδικά από τη στιγμή που εκεί καραδοκεί η Καλλιόπη.

Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Η Αργυρώ τρέχει στο πλευρό του αγαπημένου της, με ένα πρόσωπο – κλειδί να ανακαλύπτει τη σχέση τους.

Ο Αστέρης γλιτώνει τελευταία στιγμή. Η Αργυρώ τον αγκαλιάζει σφιχτά και ο έρωτας φουντώνει. Οι δυο τους είναι ξανά μαζί, μετά το φρικτό αυτό ατύχημα. Τα νέα, όμως, τρέχουν γρήγορα…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close