Το Κόκκινο Ποτάμι: Spoilers για τον Β’ κύκλο

Το Κόκκινο Ποτάμι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς θα δούμε τα σποιλερς για τον Β’ κύκλο.

Με το πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών συγκεκριμένα, 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και με περισσότερους από 2.500 χιλιάδες σε βοηθητικούς, συνεχίζονται τα γυρίσματα ανά την Ελλάδα.

Πρώτοι σταθμοί η Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια και η Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η Νέμεσις για τον Μαθιό

Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους.

Η συνέχεια του Κόκκινου ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, την Τουρκία, τον Πόντο και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα ζήσουμε ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1992.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δύο οι χωρισμοί που έρχονται και θα σοκάρουν

Οι μηχανές στήθηκαν ήδη στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Αγγελική Χατζημιχάλη, αλλά και στο Χατζηκυριάκειο  Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες της σειράς. Η ιστορία ξεκινά από εκεί που την αφήσαμε.

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά, το γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτηση της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σπόιλερς για τον Β’ κύκλο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το ευτυχισμένο τέλος

Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από την μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close