Η Γη της Ελιάς: Δύο χωρισμοι που έρχονται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού δυο χωρισμοί βόμβα έρχονται στην δεύτερη σεζόν. 

Αχ πότε θα έρθει ο Σεπτέμβρης ρε παιδιά; Ήδη μας λείπουν!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εραστές και η μαφία αλλάζουν τα πάντα

Η δεύτερη σεζόν έρχεται τον Σεπτέμβρη και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα κρατήσει την αγωνία και το ενδιαφέρον μας στα ύψη. Φαίνεται πως δύο χωρισμοί βόμβα έρχονται να ταράξουν τα νερά με την ερχόμενη σεζόν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές στο δεύτερο κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Για αρχή ο Στάθης και η Εύα φαίνεται ότι θα χωρίσουν οριστικά. Η Εύα έχει κουραστεί πλέον από την στάση του Στάθη και δεν του δείχνει καμία εμπιστοσύνη. Μπορεί να γίνεται μόνιμη κάτοικος Αρεόπολης για επαγγελματικούς λόγους, όμως πλέον δεν θέλει να γυρίσει στον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς – Αποκλειστικό: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου

Η Γη της Ελιάς-Εύα-

Μπορεί ο Στάθης να την παρακαλεί και να την υπόσχεται ακόμη και γάμο η Εύα φαίνεται πως δεν αλλάζει γνώμη. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Από την άλλη άλλος ένας χωρισμός έρχεται και είναι αυτός ανάμεσα στην Ιουλία και τον Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελπίδα βασανίζει την Αθηνά στις φυλακές

Ο Κουράκος, παρόλο που η Ιουλία του λέει ότι δεν θέλει να μπουν στην διαδικασία της εξωσωματικής, την πιέζει να κάνουν οικογένεια και αυτό την φέρνει στα όριά της. Παράλληλα, όταν ο Κουράκος έμαθε ότι ο Στάθης έχει χωρίσει με την Εύα η ζήλεια ξεκίνησε να τον κυριεύει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Γιώργη-Ιουλία στο Β κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Πλέον κάνει σκηνές στην Ιουλία ακόμη και όταν τον συναντάει στον δρόμο τυχαία. Η Ιουλία νιώθει ότι πλέον δεν έχει τίποτα κοινό μαζί του και ότι δεν την καταλαβαίνει καθόλου. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει διαζύγιο και να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου τώρα που εκείνος έχει φύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Ίσως αυτοί οι δύο χωρισμοί να προετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε Ιουλία και Στάθης να είναι και πάλι μαζί στην δεύτερη σεζόν. Αν σκεφτούμε πως ο κόσμος τους θέλει μαζί και τον τελευταίο καιρό κάνει συνεχώς παράπονα για το σενάριο, ίσως η αγαπημένη μας Βάνα να θέλει να πάει λίγο και με τα νερά του κοινού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close