Άγριες Μέλισσες: Το ευτυχισμένο τέλος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού θα δούμε το ευτυχισμένο τέλος. 

Μετά από 3 χρόνια και τόσα βάσανα, ένα ευτυχισμένο τέλος…επιβάλλεται!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα. Οι δυο τους ομολογούν για πρώτη φορά αλήθειες που πονάνε και ο καθένας κάνει την απολογισμό του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Παράλληλα η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα αποκαλύπτονται για τον Σέργιο, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, θύμα ή θύτης;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Για πρώτη φορά σκέφτεται πως ίσως πράγματι οι αδερφές Σταμίρη προσπαθούσαν να σωθούν από εκείνον και φέρνει στο νου της όσα μεσολάβησαν από εκείνη τη στιγμή και έπειτα. Για εκείνον θυσιάστηκε και έβαψε τα χέρια της με αίμα δίνοντας εντολές που κόστισαν ζωές ανθρώπων αλλά και σχέσεις ζωής.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η λύτρωση, η τιμωρία, η τελική αναμέτρηση και το ευτυχισμένο τέλος

Ταυτόχρονα η Πηνελόπη απέναντι από το Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Από την άλλη ο Ακύλας έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την άγρια συμπλοκή στο βουνό βλέπει πως είναι στρυμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Το Διαφάνι  είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις υποθέσεις και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός. Στο τέλος ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Ακύλας θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν διαπράξει και η λύτρωση για τα θύματά τους θα έρθει.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Οι αδερφές Σταμίρη θα καταφέρουν να ζήσουν και ευτυχισμένες με τα παιδιά τους και τους άντρες τους που τις αγάπησαν και το Διαφάνι γυρίζει σελίδα και περιμένει πιο αισιόδοξες και χαρούμενες ημέρες.

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-Κωνσταντής-

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Kavali (@amalia_kavali)

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close