Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς οι σκηνές που θα εκτυλιχθούν θα είναι άκρως συγκινητικές. Εκεί που όλα ξεκίνησαν στις όχθες του ποταμιού εκεί και όλα θα τελειώσουν. Οι πέντε αδερφές επιστρέφουν στο πατρικό και η καθεμία έχει μαζί της μια ζωή γεμάτη πόνο, απώλειες αλλά και όμορφες στιγμές. Η Θεοδώρα υποδέχεται τις κόρες της με τη σοφία της μάνας.
Η επιστροφή στις όχθες του ποταμιού
Δύο μήνες μετά… οι πέντε αδελφές επιστρέφουν στο σπίτι δίπλα στο ποτάμι, στον τόπο απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, κουβαλώντας όσα έχασαν και όσα άντεξαν. Πρώτη φτάνει η Μελισσάνθη. Στο σπίτι της. Στο πατρικό της. Η Θεοδώρα τρελαίνεται από τη χαρά της και τρέχει να την αγκαλιάσει. Οι δύο γυναίκες κάθονται μαζί και η Μελισσάνθη εξιστορεί στη μητέρα της όσα έγιναν με κάθε λεπτομέρεια. «Εχεις τρεις άνδρες στον ουρανό να σ’ αγαπάνε και μία γυναίκα στη Γη.

Πήγαινε, παιδί μου, να ξεκουραστείς», την προτρέπει η Θεοδώρα, ενώ μέσα της «καίγεται» από το κακό που βρήκε το παιδί της. Δεύτερη φτάνει η Ασπασία. Μαζί με την κόρη της. Η Ασπασία μπαίνει στο παγωμένο ποτάμι σαν να θέλει να ξεπλύνει την ντροπή που ένιωθε για όσα εκείνη πιστεύει ότι οδήγησαν στον θάνατο την κόρη της, τη Στέλλα. Η μικρή Θοδώρα τη βλέπει, ενώ η μάνα της τρέχει να τη σκεπάσει να μην κρυώσει. «Γύρισες… Τώρα όλα θα πάνε καλά», της λέει και τη ρωτάει πού είναι η άλλη της η κόρη. «Μας βλέπει από ψηλά», της απαντάει και η Θεοδώρα σοκάρεται.

Το βράδυ οι δύο αδελφές εξιστορούν η μία στην άλλη όσα έζησαν. «Εγώ γύρισα με άδεια την αγκαλιά μου, ενώ εσύ έχεις τη μία κόρη σου. Και τι δεν θα ’δινα να είχα το παιδί μου», λέει με δάκρυα η Μελισσάνθη. Τρίτη φτάνει η Ξένια. Μαζί της είναι και η μικρή Βασιλική, που έχει ξετρελαθεί με τον τόπο. Φτάνουν στο σπίτι και αντικρίζει τις άλλες δύο αδελφές της. Αγκαλιάζονται σφιχτά όλες μαζί. Η Θεοδώρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι μία-μία οι κόρες της φτάνουν εκεί.
Δείτε ακόμα: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η τραγική κατάληξη της Πολυξένης- Την κλείνουν σε ψυχιατρείο
Αγκαλιάζει και τη Βασιλική, την εγγονή της: «Για μένα είναι σαν να έχει βγει από σένα αυτό το παιδί. Είναι εγγόνι μου, είναι αίμα μου», λέει στην Ξένια. Το βράδυ η άλλοτε σταρ του κινηματογράφου εξιστορεί στις αδελφές της με δάκρυα όσα άσχημα έζησε. «Τελικά σταθήκαμε τόσο αχάριστες, που δεν ξέρω αν μας φτάνει ακόμη μια ζωή για να εξιλεωθούμε», σχολιάζει η Μελισσάνθη και όλες συμφωνούν.
Viral Άρθρα
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Γίνεται η μεγάλη ανατροπή στο φινάλε- Γλιτώνει το θάνατο και γίνεται μητέρα
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Θάνατος φωλιάζει στη ζωή της Μελισσάνθης και τη κάνει αγρίμι
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Το δραματικό φινάλε των 5 αδερφών και οι θάνατοι που θα ανατριχιάσουν
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ιουλία λίγο πριν τον θάνατο στέλνει στη φυλακή τη Λέλα
- Εύκολο καλοκαιρινό γλυκό 2 σε 1 με κρουασανάκια: Σε ταψί ή σε ποτήρι
- Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει πως κατάφερε να χάσει 11 κιλά και να πέσει τρία νούμερα στα ρούχα της