Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οδυσσέας και Ιάκωβος γίνονται στόχος και κινδυνεύουν

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οδυσσέας και Ιάκωβος γίνονται στόχος και κινδυνεύουν

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, θα δούμε τον Ιάκωβο και τον Οδυσσέα να βρίσκονται στο επίκεντρο μίας σφοδρής σύγκρουσης και να κινδυνεύουν θανάσιμα.

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Ιάκωβος και ο Οδυσσέας στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε να βρίσκονται στο επίκεντρο μιας σφοδρής σύγκρουσης με τους αντιπάλους τους στο λιμάνι. Ο Ιάκωβος, που ετοιμάζεται για σκληρή αναμέτρηση, προσπαθεί παράλληλα να προφυλάξει τον γιο του.

 Η πρόταση φυγής στον Οδυσσέα – Προειδοποίηση για σκληρή αναμέτρηση

Ο Οδυσσέας, με άγριες διαθέσεις, επισκέπτεται τον Αναγνωστάκη, απαιτώντας εξηγήσεις: «Είχε εγγυηθεί για τη διακίνηση ότι τα τσιγάρα θα έφευγαν άμεσα εκτός Ελλάδος. Είσαι υπεύθυνος για αυτά που έγιναν, πώς η αστυνομία έφτασε στον άνθρωπό σου;»

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι-Ιάκωβος

Ο Αναγνωστάκης κάνει τον ανήξερο, αλλά ο Οδυσσέας τον απειλεί ξεκάθαρα, ζητώντας του να καθαρίσει την κατάσταση τώρα. Λίγο αργότερα, όπως θα δούμε στη σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» ο Οδυσσέας τσακώνεται άγρια με τον πατέρα του, Ιάκωβο, λέγοντάς του πως ο Αναγνωστάκης είναι «οχιά και μόλις δοκιμάσαμε το φαρμάκι της».

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι-Οδυσσέας-Μαγδαληνή

Ο Οδυσσέας εκφράζει την επιθυμία να αναλάβει μόνος του την υπόθεση για να λήξει το θέμα, ζητώντας από τον πατέρα του να τον αφήσει να βρει το αντίδοτο. Ωστόσο, ο Ιάκωβος σύμφωνα με το TV24, είναι ανήσυχος και αποφασισμένος να ανταποδώσει το χτύπημα. Παράλληλα, θέλει να προστατεύσει τον γιο του.

«Ίσως θα έπρεπε να φύγετε για λίγο με τη Μαγδαληνή, να πάτε ένα ταξίδι. Έχουμε πόλεμο, Οδυσσέα» τον προειδοποιεί ο Ιάκωβος με σκοτεινό βλέμμα. Ο Οδυσσέας αρχικά αρνείται, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να μείνει, αφού έχει αναλάβει τη διεύθυνση των επιχειρήσεων. Τελικά, όμως, το σκέφτεται καλύτερα.

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι-Οδυσσέας-Μαγδαληνή-Ιάκωβος

Πάει στη Μαγδαληνή και της προτείνει να πάνε στο χωριό της για να ξεσκάσουν, προσπαθώντας να την καθησυχάσει πως τα τελευταία γεγονότα ήταν απλώς ένα τυχαίο περιστατικό. Η Μαγδαληνή, όμως, διακρίνει κάτι άλλο στα λόγια του και επιμένει ότι το ένστικτό της λέει πως πρέπει να μείνουν εκεί.

Σχετικά άρθρα:

Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι