Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας παίρνει τα χωράφια της Λενιώς

Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες αλλά και γενικότερα για τον συνεταιρισμό, αφού ο  Δούκας θα καταστρέψει τους αγρότες και έτσι η Ελένη θα χάσει  τα πάντα. Ύστερα από αυτό το γεγονός   ο Κωνσταντής αποχωρεί από το σπίτι των Σεβαστών.

Σύμφωνα το «MYtv», ο Μιλτιάδης θα πείσει  τους αγρότες να πουλήσουν τον Δούκα  και να δώσουν  σε άλλους  τα καπνά τους. Αυτό θα βγάλει εκτός εαυτού τον Δούκα που φυσικά δεν θα το αφήσει έτσι αυτό.

Ο Δούκας θα τα πάρει όλα από τους αγρότες και έτσι η Ελένη θα χάσει και εκείνη τα πάντα. Αυτό θα εξοργίσει τον Κωνσταντή και θα συγκρουστεί με τον Δούκα αλλά και με τον Μελέτη τονίζοντας τους πως δεν  έχει σκοπό να γίνει σαν και εκείνους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Αυτοί είναι οι τρείς ηθοποιοί που αποχωρούν απο τη σειρά

Ο Κωνσταντής εγκαταλείπει τους Σεβαστούς.

Ο Δούκας θα χάσει  ακόμη  ένα γιο και από την άλλη η Πηνελόπη έχει χάσει την εμπιστοσύνη της απέναντι του.  Ο Δούκας βλέπει την οικογένεια του να γκρεμίζεται.  Επίσης προσπαθεί να ξεγελάσει  τις αρχές με τον θάνατο του Θέμελη και η εμφάνιση της Δόμνας φοβίζει τον Δούκα αλλά και τον Μελέτη.

Η  Ελένη πάλι προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της αφού χάνοντας τα χωράφια της θα πρέπει να αρχίσει από την αρχή για να τα βγάλει πέρα. Σε όλο αυτό θα σταθεί διπλά της ο Λάμπρος  αλλά και όλο το χωριό.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το μήνυμα του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί τρόμο

Παρόλα αυτά η Ελένη δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη τόσο εύκολα και αποφασίζει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, να πάρει μια απόφαση που θα φέρει αναταράξεις.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close