Ζώδια: Δείτε πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10/2022 στο Σκορπιό

Ζώδια: Έτσι θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10/2022 στο Σκορπιό. Η περίοδος των Εκλείψεων είναι πάντα το σημαντικό σημείο αναφοράς κατά τα οποία ολοκληρώνονται και κλείνουν κύκλοι του παρελθόντος και προχωράμε μπροστά σε μία νέα πορεία και κατεύθυνση.

Διανύουμε περίοδο Εκλείψεων και ήδη αυτό είναι αισθητό στην ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, στα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω μας, μα πολύ περισσότερο και στον ψυχισμό μας!

Η περίοδος των Εκλείψεων είναι πάντα τα σημαντικά σημεία αναφοράς κατά τα οποία ολοκληρώνονται και κλείνουν κύκλοι του παρελθόντος και προχωράμε μπροστά σε μία νέα πορεία και κατεύθυνση, σε ένα νέο κεφάλαιο εξέλιξης και αυτοπραγμάτωσης.

Άση Μπήλιου: Για αυτά τα τρια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι πάρτι

Δείτε ακόμη Νοέμβρης του 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Οι Εκλείψεις μας επηρεάζουν πάντα με διαφορετικό τρόπο, κάποιες ασκούν μία έντονη επιρροή και σημάνουν το τέλος εποχής και την αρχή μιας άλλης, άλλες Εκλείψεις μπορεί να μην έχουν έντονη επιρροή στην ζωή μας, αυτό ωστόσο εξαρτάται πάντα από το προσωπικό μας ωροσκόπιο!

Όπως σε κάθε περίοδο Εκλείψεων, έτσι και τώρα, έχουμε μπροστά μας την πραγματοποίηση δύο Εκλείψεων, τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό στις 25/10 και στην συνέχεια την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 Και οι δύο αυτές Εκλείψεις λειτουργούν συνδυαστικά και η ενεργεία τους / επιρροή τους είναι τόσο δυνατή που την νιώθουμε τουλάχιστον 1 μήνα πριν και 1 μήνα μετά την πραγματοποίηση των φαινομένων.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

 

Το συγκεκριμένο «σετ» Εκλείψεων στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού ωστόσο, λειτουργεί συνδυαστικά και με τις Εκλείψεις που είχαμε στον ίδιο άξονα την περίοδο της άνοιξης (Απρίλιο – Μάιο), αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα ζητήματα που μας απασχόλησαν σε εκείνη την χρονική περίοδο επανέρχονται τώρα στην ζωή μας για να οδηγηθούν σε ένα κλείσιμο, σε μία ολοκλήρωση προκειμένου στην συνέχεια να περάσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο.

Ζητήματα που συνδέονται με την υλική, συναισθηματική κτήση είναι σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι υποθέσεις που βρίσκονται στον κυκλώνα σημαντικών ζυμώσεων και μεταρρυθμίσεων, γεγονός που ετούτη την εποχή αποσταθεροποιεί και στερεί το αίσθημα της ασφάλεια, της σταθερότητας, της σιγουριάς και της αρμονίας.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια απο τις εκλείψεις Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2022

Σε αυτή την Φθινοπωρινή Περίοδο, οι ανατιμήσεις στα προϊόντα σίτισης, οι ελλείψεις προϊόντων, καθώς και τα γεωφυσικά φαινόμενα ανά τον κόσμο, αναμένεται να αποτελέσουν τα πιο σημαντικά αλλά και σοβαρά προβλήματα της περιόδου που διανύουμε.

Ο ανθρώπινος ψυχισμός, οι ανθρώπινες σχέσεις ( κάθε είδους φιλικές, συναισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές), βρίσκονται με την σειρά τους σε μία μεγάλη κρίση αξιών, η οποία φέρνει την αποκαθήλωση ή ακόμα πιο γενιά το τέλος μίας εποχής!

Ζώδια: Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια από 20/7 ως 26/7/22

 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου;
Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στις 25 Οκτωβρίου και ώρα Ελλάδας 13:48 στην 2°00’ του Σκορπιού, πιο έντονη η επιρροή της θα είναι στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους , ιδιαίτερα τους γεννημένους στο Α’ Δεκαήμερο και πολύ πιο συγκεκριμένα σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από 0-7 μοίρα.

Υπάρχουν όμως οι λόγοι εκείνοι που αυτή η Έκλειψη είναι εξαιρετικά σημαντική και η επιρροή της έντονη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου και για ωροσκόπια που έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία κοντά στην 26ο -29ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων ( η Έκλειψη είναι σε ανοιχτό τετράγωνο με τον Πλούτωνα).

Η Πλουτώνια Ηλιακή Έκλειψη και η Επιρροή της

Η Πλουτώνια Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό, μας φέρνει σε επαφή με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, αλλά και της ζωής γενικότερα. Μας βυθίζει στο σκοτάδι και μας καλεί να τερματίσουμε καταστάσεις προκειμένου να αναδυθούμε μέσα από τις στάχτες μας!

Ο φόβος της απώλειας (συναισθηματικής – υλικής), είναι ένα πολύ ισχυρό συναίσθημα με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη, διεγείρεται ακόμα πιο έντονα καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά είναι σαν να μας αρπάζει η ζωή το τιμόνι από τα χέρια και δεν μπορούμε να οδηγήσουμε εμείς τις καταστάσεις εκεί που θα θέλαμε, αλλά αναγκαζόμαστε να αποδεχθούμε αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε!

Ζώδια : Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

 

Μοιραία κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η Ηλιακή Έκλειψη, ο χαρακτηρισμός αυτός όμως είναι βέβαιο ότι εντείνει ακόμα περισσότερο στον ανθρώπινο ψυχισμό, τον φόβο που περιγράφτηκε πιο πάνω.

Καλούμαστε λοιπόν το επόμενο διάστημα να δώσουμε μία προσωπική μάχη, μία αναμέτρηση με τους φόβους μας, αλλά και με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, να αποδεχθούμε το τέλος καταστάσεων, αλλά και κάθε τι που δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε.

Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια απο αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 17/10 έως 23/09/2022

Μέσα από αυτή την επώδυνη διαδικασία, ανακαλύπτουμε και εσωτερικές δυνάμεις που δεν αναγνωρίζαμε / δεν εντοπίζαμε πιο πριν και η αποδοχή μας βοηθά να κάνουμε τα πρώτα βήματά μας προς ένα νέο κύκλο, ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ακριβώς όπως μας ωθεί η Νέα Σελήνη!

Κι ενώ υλικά και συναισθηματικά νιώθουμε ότι πιάνουμε «πάτο» αυτό τον καιρό, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας, βάζοντας την αγάπη, την σύμπνοια και την αλληλεγγύη πρώτες στη λίστα ιεράρχησης των αξιών μας.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

 

Μα για να πετύχουμε αυτό, πρώτα θα πρέπει να έχουμε κερδίσει τους προσωπικούς μας δαίμονες, τους φόβους, τις εμμονές, τα πάθη, τις αδυναμίες αφήνοντας περισσότερο χώρο στην αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό!

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Κριός: Ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος σε βάζουν σε μεγάλες ψυχολογικές διεργασίες αυτό τον καιρό και νιώθεις ότι δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, τα συμφέροντά σου, ή ακόμα και την αξία σου. Οι εξελίξεις των ημερών είναι να σου ξύνουν μία βαθύτερη πληγή μέσα σου, μία πληγή που ήθελες να κρύψεις ή να μην αφήσεις να φανεί τον πόνο και την απογοήτευση που εξακολουθεί να σου προκαλεί!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους (λογαριασμοί, δάνεια, οφειλές) είναι οι βασικές εστίες ανησυχίας των ημερών! Και συναισθηματικά ωστόσο οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αποδεχθείς το τέλος μίας εποχής, χωρίς να συνεχίζεις επίμονα να δίνεις έναν αγώνα να κυριαρχήσεις ή να περάσει το δικό σου!

Ταύρος: Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, αφού οι Εκλείψεις του Φθινοπώρου σχηματίζονται στον δικό σου άξονα, φέρνοντας κύμα εξελίξεων που η επιρροή τους είναι αισθητή στην ψυχοσύνθεση σου αλλά και στις σχέσεις σου ! Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται για να δώσει το οριστικό τέλος σε σχέσεις ή και συνεργασίες. Συνειδητοποιείς ότι όσο και να σε πικραίνει, με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία πλεύσης σταθερή σε βάθος χρόνου.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής ξαναπερνά στον Ζυγό – Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια;

Μπορεί να πληγώνεσαι, να απογοητεύεσαι, ότι δεν σε εκτίμησαν με τον τρόπο που θα θελες , όμως θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις την θυματοποίηση που θα σε πάει πίσω, αλλά να πας μπροστά! Αυτό το κλείσιμο κύκλου σε σχέσεις ή συνεργασίες, θα σε αφυπνίσει ωστόσο να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου

Δίδυμος: Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να κόψεις, να αφαιρέσεις κάθε τι περιττό από την καθημερινότητά σου! Είτε είναι περιττές εργασίες και παράσιτα που χαλούν το ημερήσιο πρόγραμμά σου, είτε είναι και κακές συνήθειες που στραγγίζουν την ενέργειά σου και σου στερούν την ψυχική και σωματική σου ευρωστία!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Είναι βέβαιο ότι με αυτή την Έκλειψη νιώθεις ότι έχουν αδειάσει οι αποθήκες ενέργειας σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασμένος, εξαντλημένος ή και φοβισμένος. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία επαναπροσδιορισμού τόσο καθηκόντων και υποχρεώσεων όσο και συνηθειών!

Καρκίνος: Η Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, τον Σκορπιό, η οποία σε καλεί να αφαιρέσεις, να κόψεις, να απομακρύνεις, οτιδήποτε τοξικό που σου στερεί το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης και της αρμονίας. Μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή και την τεκνοποίηση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό τώρα να συνειδητοποιείς ότι έχει φθίνει το ερωτικό στοιχείο σε μία σχέση, ή ότι δεν περνάς πλέον καλά στο πλευρό του συντρόφου σου, ή ότι η ερωτική σου ζωή έχει φτάσει σε τέλμα …

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Σε μία πιο γενική πλευρά μπορεί να νιώσεις την έλλειψη ευδαιμονίας. Σε θέματα που συνδέονται με τα παιδιά και την τεκνοποίηση, ετούτο τον καιρό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές ή αλλιώς ριζικές αποφάσεις! Η Ηλιακή Έκλειψη ωστόσο έρχεται για να σε ωθήσει να βρεις την ρίζα του προβλήματος προκειμένου στην συνέχεια να βρεθείς στο στάδιο της μεταμόρφωσης!

Λέων: Σημαντική είναι η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Σκορπιού! Αφενός ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και στα διαστήματα του έτους που έχουμε Ηλιακή Έκλειψη νιώθεις στραγγισμένα τα επίπεδα ενέργειάς σου ή και βρίσκεσαι σε μία κρίση ταυτότητας, αφετέρου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι έρχεται για να σε ωθήσει σε δομικές αλλαγές πορείας ζωής.

Συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι στο τέλος μίας σημαντικής εποχής για την προσωπική σου ζωή, αυτό μπορεί να προκύπτει για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως ανακατατάξεις στην δομή της οικογένειας, στην δομή του σπιτιού, ή ακόμα και την αποκοπή σου από καταστάσεις που σε συνέδεαν με το παρελθόν σου! Ζητήματα που αφορούν τις ρίζες, την οικογένεια, την μητέρα, την δομή της ζωής σου, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και παίρνουν μία διαφορετική πορεία!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο για αυτά τα ζώδια

Η ψυχολογική επιρροή αυτής της Έκλειψης είναι πολύ ισχυρή για σένα, αφού αναγκάζεσαι να αποδεχθείς ότι η ζωή έχει στάδια, κάποια στάδια ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να μπεις σε ένα νέο, γεγονός που σε πονάει, είτε από μνήμες που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, είτε επειδή διατηρείς ένα στενό σύνδεσμο με το παρελθόν που δεν θέλεις να το αφήσεις πίσω σου!

Παρθένος: Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται και σκοτεινιάζει την σκέψη σου, σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές συνειδητοποιήσεις και σε ωθεί να αλλάξεις θεωρία, στάση αλλά και πορεία! Σε αυτό το διάστημα για σένα βλέπουμε να κόβονται, να ολοκληρώνονται, να κλείνουν κάποιες συμφωνίες, έρχονται ειδήσεις / νέα που διεγείρουν το φόβο, την ανησυχία, και σε ωθούν σε καθοριστικές αποφάσεις.

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Αναγκάζεσαι να σκληρύνεις, να ακούσεις το ένστικτό σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης σε καταστάσεις! Κάποια σχέδια σου μπορεί να είναι δύσκολο, αδύνατο να προχωρήσουν σε αυτή την φάση, θα χρειαστεί να το αποδεχθείς και στην πορεία να σκεφτείς κάτι άλλο! Σημαντικό είναι αυτή την περίοδο να δείξεις προσοχή στο όχημα, στην οδήγηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν τα αδέρφια!

Ζυγός: Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού διεγείρει τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στο γεγονός ότι εσύ ο ίδιος έχεις πλέον πάψει να πιστεύεις σε σένα, στην δύναμή σου και είναι πεσμένη πολύ η αυτοπεποίθησή σου! «Φοβάμαι να μην χάσω αυτά που έχω, αυτά που έχω αποκτήσει με μόχθο, φοβάμαι ότι δεν θα τα βγάλει πέρα με τα οικονομικά μου, βλέπω ότι ο σύντροφός μου δεν με σέβεται, δεν με εκτιμά δεν με βάζει στην θέση που μου αρμόζει»!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Αυτές ακριβώς είναι μερικές από τις σκέψεις και τις ανησυχίες που βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως κατάλαβες συνδέονται με τα χρήματα αλλά και με τα αισθήματα. Στον μεν οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι περικοπές, οι περιορισμοί και η απώλειες (προσοχή σε κλεψιές), στον αισθηματικό τομέα διεισδύει η έλλειψη ή ο κλονισμός εμπιστοσύνης και βγαίνουν πολλά παράπονα στην επιφάνεια!

Σκορπιός: Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο σου, έρχεται για να σε βυθίσει για λίγο στο σκοτάδι, να σε αποστασιοποιήσει για λίγο από όλους και απ΄όλα, να σε αναγκάσει να αποδεχθείς μία νέα τάξη πραγμάτων στην προσωπική σου ζωή και να σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που περνάς κρίση ταυτότητας, που νιώθεις ηττημένος, αδύναμος, πληγωμένος, προδομένος …

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Μπορεί να τα βάζεις με τον εαυτό σου για λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και να αυτοδικάζεσαι / αυτοτιμωρείσαι! Μπορεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου να έχουν προκλητικό, μοιραίο χαρακτήρα και να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να σου προσφέρει και την λύτρωση από καταστάσεις και ανθρώπους που ο κύκλος σου μαζί τους έχει ολοκληρωθεί!

Τοξότης: Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να περάσεις μία περίοδο απομόνωσης, αποστασιοποίησης (μεταφορικά ή και κυριολεκτικά), προκειμένου να ανασυνταχτείς, να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και στην συνέχεια να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου. Είναι μία Έκλειψη που μέσα από το σκοτάδι που θα σε βυθίσει, θα σε βοηθήσει σταδιακά να αναδυθείς και να ανακαλύψεις κάθε βαθύτερη, ενδότερη, ασυνείδητη σκέψη ή συναίσθημα!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικό αφιέρωμα για Φθινόπωρο 2022 για όλα τα ζώδια

Έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα αυτή η Έκλειψη για σένα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και μυστικά, πληροφορίες που αγνοούσες, είτε ακόμα και να ανακαλύπτεις μία νέα πτυχή του εαυτό σου! Κλείνουν και κάποιοι κύκλοι, ολοκληρώνονται και μένουν πίσω οριστικά κάποιες ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και η διαδικασία αυτή μπορεί να σε γεμίζει με πίκρα ή και με θυμό! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τις βαθύτερες εσωτερικές ανάγκες, να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αποδεχθείς το οριστικό κλείσιμο κύκλων.

Αιγόκερως: Διάψευση προσδοκιών αυτό ακριβώς αισθάνεσαι με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου, σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας και αισθάνεσαι η υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σου είναι μπλοκαρισμένη! Φιλίες τερματίζονται, αποφασίζεις να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους, υπάρχουν αποκαλύψεις στο προσκήνιο που σε απογοητεύουν! Νιώθεις ότι σου γυρνούν την πλάτη και δεν σε στηρίζουν άνθρωποι που εσύ για αυτούς έχεις φερθεί «σπαθί».

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Όλα αυτά αφορούν ωστόσο κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η έκλειψη αυτή, αποτελεί μία προειδοποίηση, ή αλλιώς ένα προμήνυμα, των σημαντικών μεταμορφωτικών αλλαγών που θα αναγκαστείς να προβείς στις βάσεις της ζωής σου (επαγγελματικά, σπίτι, οικογένεια) σταδιακά ως τον Μάρτιο του 2023.

Υδροχόος: Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε, νιώθεις ότι μένεις μετέωρος επαγγελματικά, ότι οι στόχοι σου είναι εμποδισμένοι, ότι στην προσπάθειά σου να αναρριχηθείς και να κάνεις βήματα μπροστά, πάντα είναι σαν κάτι να σε κρατά πίσω! Εκτός από τον τομέα της καριέρας, ο οποίος φαίνεται με κάποιο τρόπο να «απειλείται» κάποιοι από το ζώδιο σου (μπορεί και εσύ), μπορεί να θιχτεί το όνομά και η κοινωνική υπόληψη, να υπάρχουν προβλήματα στο γάμο, ή ζητήματα που αφορούν τον πατέρα ή τον σύζυγο!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, να τερματίσεις οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, να προστατέψεις το όνομά σου και την κοινωνική σου εικόνα, να κοιτάξεις μπροστά, χωρίς φόβο το μέλλον σου και τις προοπτικές σου!

Ιχθύς: Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού καλείσαι να κόψεις ή αλλιώς να διώξεις περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα και να φιλοσοφήσεις εκ νέου την ζωή! Ψυχολογικά νιώθεις αρκετά άδειος πνευματικά, αλλά και απαισιόδοξος, πιθανότατα υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες που δεν σου επιτρέπουν να έχεις τους ρυθμούς που θα θελες στα μεγάλα σχέδια ζωής που έχεις στο μυαλό σου, ή που είχες ξεκινήσει να υλοποιείς!

Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

 

Κάποιο μακρινό ταξίδι θα χρειαστεί να ακυρωθεί, μία νομική υπόθεση θα κλείσει με κάπως πιο δυσάρεστη τροπή, ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, διαπραγματεύσεις θα προκαλέσουν απογοητεύσεις! Εσύ δεν πρέπει να χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου, σύμφωνα με το oroskopos, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο ανυπέρβλητα και να φαίνονται τα εμπόδια που μπλοκάρουν αυτή την ώρα την προσωπική σου επέκταση, εν καιρώ θα αποδειχθεί ότι ήταν για καλό!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close