Άση Μπήλιου: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 17/10 – 23/10/2022 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Έτσι θα επηρεαστούν τα δώδεκα ζώδια από τις εκλείψεις Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2022.

Μήπως ξυπνήσατε μια μέρα και αποφασίσατε να φύγετε από μια δουλειά που μπορεί να μην περνούσατε καλά, αλλά φοβόσασταν να πάρετε το ρίσκο; Μήπως ενώ ήσασταν σε μια σταθερή σχέση ή γάμο εντελώς ξαφνικά νιώσατε την ανάγκη να χωρίσετε; Ή μήπως εκεί που πιστεύατε ότι θα μείνετε μόνοι ήρθε ένας κεραυνοβόλος έρωτας που σας άλλαξε την πορεία στη ζωή; Πιθανώς η αιτία είναι ότι συντονιστήκατε με την επιρροή κάποιας έκλειψης που σας επηρέαζε! Τι είναι όμως οι εκλείψεις;

Άση Μπήλιου: Για αυτά τα τρια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι πάρτι

Το φαινόμενο των εκλείψεων είναι κάτι που συμβαίνει με συγκεκριμένη περιοδικότητα (κάθε χρόνο έχουμε 2 περιόδους εκλείψεων, μία κάθε εξάμηνο), οπότε πρέπει να γνωρίζουμε και πώς να τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Οι εκλείψεις μπορεί να είναι Ηλιακές ή Σεληνιακές.

Ηλιακή έκλειψη

Η Ηλιακή έκλειψη είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη, καθώς η Σελήνη καλύπτει τον δίσκο του Ήλιου και μπορεί η κάλυψη αυτή να είναι μερική ή ολική, ανάλογα με την έκλειψη. Συνήθως δείχνει νέα ξεκινήματα ή απλώς είναι μια ένδειξη, ανάλογα με το ζώδιο που πραγματοποιείται και πώς μας επηρεάζει στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, για τα θέματα που θα μας απασχολήσουν την περίοδο εκείνη.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 17/10 έως 23/09/2022

Για όσους τα γενέθλια τους συμπίπτουν με μια έκλειψη μέσα στη χρονιά, επηρεάζονται σχεδόν για έναν ολόκληρο χρόνο και χρειάζεται να επανεξετάσουν τον χαρακτήρα τους και να δουλέψουν περισσότερο πάνω στο κτίσιμο της αυτοπεποίθησης τους. Τα θέματα υγείας πρέπει να είναι σε προτεραιότητα για τη χρονιά.

Σεληνιακή έκλειψη

Η έκλειψη Σελήνης αναφέρεται πάντα σε Πανσέληνο, καθώς ένα μέρος ή ολόκληρη, ανάλογα με την έκλειψη, η Σελήνη καλύπτεται από τη σκιά της γης. Ο πλανήτης μας μπαίνει ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη στην ίδια ευθεία. Η Σεληνιακή έκλειψη δείχνει το τέλος μιας κατάστασης ή το αποκορύφωμα της. Συνήθως επηρεάζουν περισσότερο το συναίσθημα μας και τείνουμε να παίρνουμε τα πράγματα κατάκαρδα και πιο προσωπικά.

Τι δείχνουν οι εκλείψεις

Οι Ηλιακές εκλείψεις τείνουν να δημιουργούν περισσότερα γεγονότα, ενώ οι Σεληνιακές επηρεάζουν περισσότερο τον ψυχισμό ή τα συναισθήματα μας.

Συνήθως σε περίοδο εκλείψεων συμβαίνουν σημαντικά πράγματα που αλλάζουν το ρου της ζωής μας: Η γέννηση ενός παιδιού, η απόφαση για έναν γάμο, μια προαγωγή, ένα βήμα στην καριέρα μας, μια αγοραπωλησία ενός σπιτιού, ένα διαζύγιο, η απώλεια ενός δικού μας ατόμου, είναι μερικά από τα σενάρια των εκλείψεων, ειδικά όταν μας επηρεάζουν άμεσα. Αν συμπίπτουν με τα γενέθλια μας, τότε ολόκληρη η γενέθλια μας χρονιά είναι γεμάτη σημαντικά γεγονότα, τα οποία έχουν κάτι απρόσμενο.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής ξαναπερνά στον Ζυγό – Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια;

Ό,τι ξεκινάμε μέσα στις εκλείψεις έχει μια ρευστότητα, γι’ αυτό εκμεταλλευόμαστε την ενέργεια που μας οδηγεί στο να πάρουμε αποφάσεις, αλλά τις ενάρξεις τις αφήνουμε μετά από κάποιες εβδομάδες. Αποφεύγουμε ακόμη στις ημέρες των εκλείψεων τη σύλληψη ενός παιδιού, έναν γάμο ή την υπογραφή μιας συμφωνίας. Ακόμη κι αν δεν μας επηρεάζουν άμεσα, επηρεάζουν τους άλλους γύρω μας, τα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και τα τεκταινόμενα στον πλανήτη μας.

Οι εκλείψεις Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2022

Το φθινόπωρο του 2022 θα έχουμε δυο εκλείψεις, μια Ηλιακή και μια Σεληνιακή, που θα επηρεάσουν κυρίως τους εκπροσώπους της σταθερής ομάδας ζωδίων, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια ή πλανήτες και σημαντικά σημεία (Μεσουράνημα, Δύση, Ναδίρ).

Ας τις εξετάσουμε αναλυτικά:

Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου 2022 στις 02 μοίρες του Σκορπιού

Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, φέρνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή μας. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης, των βαθιών και ριζικών αλλαγών που ποτέ δεν έρχονται όμως με ευκολία. Χρειάζεται λοιπόν να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους μας προκειμένου να κάνουμε μια αλλαγή ή μια επιλογή που θα μας βοηθήσει να εξελιχτούμε στο μέλλον.

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και το νερό αναφέρεται στα συναισθήματα μας και στην ψυχολογία μας. Με αυτή την έκλειψη ό,τι κρύβουμε, ό,τι έχουμε θάψει μέσα στην ψυχή μας μπορεί να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο για αυτά τα ζώδια

Από την άλλη ο Σκορπιός είναι ζώδιο διαισθητικό. Με αυτή την έκλειψη μπορεί να νιώθουμε διαισθητικά ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και να κάνουμε μια βαθιά έρευνα για να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει. Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παιχνίδια εξουσίας, σκάνδαλα που θα μας σοκάρουν ενώ μπορεί να έχουμε αλλαγές και περίεργες διαφοροποιήσεις σε σχέσεις.

Ο Σκορπιός είναι όμως και ζώδιο του χρήματος. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν επενδυτικές ευκαιρίες ξαφνικά ή ακόμη να βρούμε κάποιο τρόπο να χρηματοδοτήσουμε ένα στόχο μας.

Τα κοινά οικονομικά που διαχειριζόμαστε με άλλους είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά, τα θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να μπουν στο μικροσκόπιο με αυτή την έκλειψη καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Είναι η στιγμή να δούμε την οικονομική μας διαχείριση κι αν το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξοδεύαμε επιπόλαια ή να μη κάναμε τις απαραίτητες οικονομίες να πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο πορτοφόλι μας.

Και σε ερωτικό επίπεδο θα έχει επιρροή αυτή η έκλειψη καθώς η Αφροδίτη αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις και ο Σκορπιός συνδέεται με το σεξ. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι τα μυστικά που δηλητηριάζουν τη σχέση.

Αν κρύβετε πράγματα από το ταίρι σας είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια. Οι καθαρές και διαφανείς σχέσεις δεν κινδυνεύουν από μια έκλειψη. Με αυτή την έκλειψη δεν είναι απίθανο να προκύψουν και καρμικές γνωριμίες. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 0 έως τις 04 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού ή του Υδροχόου επηρεάζεστε περισσότερο.

Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου 2022 στις 16 μοίρες του Ταύρου

Με τις Ηλιακές εκλείψεις συνήθως κάτι καινούριο μπορεί να ξεκινήσει, ενώ οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να δείξουν το τέλος μιας κατάστασης. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού της 8ης Νοεμβρίου 2022 μπορεί να μας βοηθήσει να διώξουμε μια κακή συνήθεια ή να σπάσουμε το φαύλο κύκλο ενός μοτίβου συμπεριφοράς που ακολουθούμε.

Η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς και να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα, τις μνήμες του παρελθόντος και την ψυχολογία μας. Η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί ακόμη μια φορά το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Όταν συμμετέχει ο Ουρανός σε μια έκλειψη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να έχουμε ακραία μετεωρολογικά ή και γεωφυσικά φαινόμενα. Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με την οικονομία, τη γη, αλλά και τη γεωργία και την τροφή και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη μας.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου 2022

Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρχει μια κατάσταση με προβλήματα στους τομείς αυτούς. Ο Ουρανός από την άλλη πλευρά είναι ο πλανήτης της αλήθειας και μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και περισσότερο φως σε υποθέσεις που ήταν σκοτεινές. Οι κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές στον πλανήτη μας δεν θα λείψουν.

Το 2022 και το 2023 οι περισσότερες εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, κάτι που δείχνει ότι τα πράγματα αλλάζουν σε σχέση με τις αξίες μας, τα θέματα των οικονομικών μας και μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Και με τη Σεληνιακή έκλειψη θα έχουμε την τάση για αλλαγές.

Δείτε ακόμη Οκτώβριος 2022: Οι Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι σύνθετη ως προς τις όψεις που δημιουργεί, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη κι ένα βαρύ τετράγωνο με τον Κρόνο. Αν ο Ήλιος (το ζώδιο σας) ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 18 μοίρες των σταθερών ζωδίων: Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου ή έχετε πλανήτες σε αυτές τις μοίρες, τότε θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Μια πρώτη γεύση πώς θα επηρεαστούν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού θα δείτε παρακάτω. Φυσικά θα προχωρήσω στην ανάλυση κάθε έκλειψης όταν είμαστε κοντά στην ημερομηνία που θα λάβει χώρα.

Κριοί και Ζυγοί οι εκλείψεις αυτές φέρνουν στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας και οικονομικών. Θετικά μπορεί να πάρετε μια αύξηση, να κερδίσετε μια κληρονομιά ή ένα μπόνους και αρνητικά μπορεί να χάσετε μια πηγή εσόδων. Από την άλλη, μπορεί να αποφασίσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας και να κάνετε και κάποιες οικονομίες.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

Ταύροι και Σκορπιοί οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στα ζώδια σας και σας οδηγούν σε αλλαγές στη ζωή σας και περισσότερες εξελίξεις. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, στις σχέσεις σας. Μπορεί να αποφασίσετε έναν χωρισμό από μια σχέση ή μια συνεργασία ή να πάτε μια σχέση στο επόμενο στάδιο.

Δίδυμοι και Τοξότες οι εκλείψεις αφορούν στα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και της δουλειάς. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στη διατροφή σας, να αρχίσετε να γυμνάζεστε περισσότερο ή μπορεί να θέλετε να τροποποιήσετε την καθημερινότητα της δουλειάς σας, ώστε να σας μένει περισσότερος χρόνος για σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε και αλλαγές στον χώρο εργασίας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι εκλείψεις δεν είναι τόσο δύσκολες για τα δικά σας ζώδια. Μπορεί να είστε πιο κοινωνικοί το διάστημα αυτό, να κάνετε μια σειρά επαφών και διαπραγματεύσεων στα επαγγελματικά ή να αποκτήσετε περισσότερα χόμπι και να συμμετέχετε σε δραστηριότητες με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κάνετε πολλές γνωριμίες σε ερωτικό και φιλικό επίπεδο ή να ξεκόψετε από κάποιες σχέσεις που δεν θεωρείτε ότι πλέον αξίζει να είναι δίπλα σας.

Λέοντες και Υδροχόοι η οικογενειακή και η επαγγελματική σας ζωή θα σας απασχολήσουν περισσότερο και μπορεί να έχετε αλλαγές είτε στον χώρο του σπιτιού, π.χ. μια μετακόμιση, ή μια αλλαγή κατεύθυνσης της καριέρας σας. Μπορεί να πάρετε μια απόφαση να κάνετε στροφή 180 μοιρών και να δουλέψετε σε ένα εντελώς νέο αντικείμενο.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικό αφιέρωμα για Φθινόπωρο 2022 για όλα τα ζώδια

Παρθένοι και Ιχθύες οι εκλείψεις δεν είναι τόσο δύσκολες για τα δικά σας ζώδια και μάλλον θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Μπορεί να κάνετε πολλά ταξίδια, να μάθετε καινούρια πράγματα, σύμφωνα με την asibiliou, να αποκτήσετε ενδιαφέρον για ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο, το γράψιμο, την επικοινωνία ή να κάνετε μια δουλειά που έχει ως βάση την επικοινωνία.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close