Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου σήμερα: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου σήμερα: Πως επηρεάζει τα ζώδια. Δείτε πως επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σήμερα. 

Σήμερα θα γίνει έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα μάθουμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη Έκλειψη θα φέρει καρμικές αλλαγές στις ζωές μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά το πως θα επηρεάσει τα ζώδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου σήμερα: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δείχνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κρόνου από τον Υδροχόο που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα φώτα. Και δεν επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε ανάλαφρα υποθέσεις που μας προβληματίζουν έντονα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Στις 06:13 το πρωί πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που μπορεί να οδηγήσει σε καρμικές καταστάσεις τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου.

Έκλειψη Σελήνης-στον άξονα-Ταύρου-σήμερα-ζώδια-

Απαιτούνται ξεκαθαρίσματα και ανάληψη ευθυνών που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα κλείσουν κύκλους σχέσεων που μπορεί να είναι τοξικές. Με την σελήνη να βρίσκεται στο σκορπιό αναδεικνύονται ανασφάλειες και αμφιβολίες που οφείλουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Δείτε ακόμα Ζώδια- Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου 2022

Πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια που θα κάνουν την εμφάνισή τους δεν θα μας επιτρέψουν να αξιολογήσουμε σωστά τις οποίες επιλογές. Σύμφωνα με το myastro, όμως είναι μία συνθήκη που θα οδηγήσει σε υγιείς και ξεκάθαρες προσωπικές και οικονομικές σχέσεις.

Κάτι που είναι απαραίτητο να έχουμε στη ζωή μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε απολυτότητα και απογοήτευση που εναλλάσσονται. Αφού δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε λογικά.

Έκλειψη Σελήνης-στον άξονα-Ταύρου-σήμερα-ζώδια-

Σημαντική βοήθεια σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα προσφέρει ο Ποσειδώνας και ο Άρης από τους Ιχθύες και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ενισχύοντας την φαντασία, την αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος. Δεν πρέπει να διστάσουμε να πάρουμε αποφάσεις πού μπορεί να είναι επίπονες. Αυτές θα μας απελευθερώσουν από βιώματα του παρελθόντος και υποθέσεις που μας έχουν στιγματίσει.

Η ενσυναίσθηση, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε την διαφορετικότητά του συντρόφου μας. Όπως και να αμβλύνουμε ανασφάλειες και απωθημένα που επηρεάζουν τη σχέση μας.

Καταλυτικό ρόλο μπορεί να παίξει ο Πλούτωνας σε επαγγελματικά ζητήματα. Ενώ φροντίζει να μας ενισχύσει με διαίσθηση και δυναμισμό που θα μας βοηθήσουν να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Δείτε ακόμα Μάιος 2022: Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Έκλειψη Σελήνης-στον άξονα-Ταύρου-σήμερα-ζώδια-

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτα σαφείς και ξεκάθαροι σε όποιες συζητήσεις συμμετέχουμε. Σημαντικό ρόλο παίζει και η Αφροδίτη από τον Κριό.

Που βρίσκεται σε σύνοδο με τον χείρωνα και ανασύρει τραύματα που μας έχουν στιγματίσει και μας έχουν εγκλωβίσει εγωκεντρικά στον εαυτό μας. Επηρεάζουν άμεσα σχέσεις και συνεργασίες για αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστούν με κατανόηση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close