Ετσι αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν του ζητάς να βγείτε ραντεβού

Το να εκφράζει ένας άνθρωπος τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό σου, είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορείς να βιώσεις, ακόμη κι αν εσύ δε νιώθεις το ίδιο. Βέβαια, η εκδήλωση του θαυμασμού πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό  προς εσένα.

Το πως αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος μια τέτοια πρόταση ή πως την διαχειριζεται βασίζεται τόσο στο ποιος του την κάνει όσο και στην προσωπικότητα του. Παραδείγματος χάρη, αν κάποιος που δεν σ’ αρέσει στο προτείνει κι εσύ του φερθείς με αγένεια, ενώ αυτός σου το ζήτησε ευγενικά, τότε αυτό δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.

Σύμφωνα με την Αστρολογία, το ζώδιο του κάθε ανθρώπου καθορίζει σημαντικά τον χαρακτήρα του. Έτσι, το πως διαχειρίζεται τέτοιες προτάσεις ή πως φλερτάρει, δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και από το ζώδιό του. Πως αντιμετωπίζουν λοιπόν τα ζώδια μια τέτοια πρόταση; Διάβασε παρακάτω:

Κριός

Θα του πάρει μερικές ώρες ή μέρες μέχρι να το συνειδητοποιήσει.

Ο Κριός είναι ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο με αρχηγικές τάσεις. Αυτό σημαίνει ότι του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα στη καθημερινότητα του και πολλές φορές παραμερίζει τις συναισθηματικές του ανάγκες.

Έτσι, αν βρεθεί κάποιος ή κάποια, που θα του ζητήσει να βγουν για ένα φαγητό ή ένα πoτό, εκείνος δε θα το συνειδητοποιήσει αμέσως, διότι το μυαλό του “τρέχει” σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ιδέες για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Επίσης, δεν είναι από τα ζώδια που ερwτεύονται εύκολα. Οπότε, θα αργήσει να ενθουσιαστεί μπροστά σε μια τέτοια πρόταση, μέχρι να περάσει ένα χρονικό διάστημα και να σε γνωρίσει καλύτερα! Όπως και να ‘χει, δεν του αρέσει να πληγώνει τον άλλον, οπότε θα προσπαθήσει να το χειριστεί με ευγένεια, αν η απάντηση που θα δώσει, είναι αρνητική.

Ταύρος

Θα δεχτεί αρκεί να πάτε για…φαγητό!

Ο Ταύρος είναι λάτρης του φαγητού και ιδιαίτερα του καλού φαγητού. Έτσι, θεωρεί ότι η μεγίστη μορφή διασκέδασης είναι ένα καλό φαγητό σε κάποιο αγαπημένο εστιατόριο με φίλους, συγγενείς και…συντρόφους. Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην πιστεύει, ότι ο έρwτας περνάει από το στομάχι!

Αν θέλεις να ζητήσεις από έναν Ταύρο ραντεβού και φοβάσαι την απάντηση του λοιπόν, παίξε safe και ζήτησε του να βγείτε στο αγαπημένο σου εστιατόριο! Θα δεχτεί, διότι είναι μεγάλης σημασίας γι’ αυτόν ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα το άλλο του μισό, κι ένα τέτοιο κοινό δε θα του περάσει απαρατήρητο!

Τέλος, έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις ραντεβού με έναν Ταύρο – αν το χειριστείς σωστά – αφού είναι ένα ζώδιο που στα συναισθηματικά του, είναι ανοιχτό σε προτάσεις και δεν του αρέσει να “κλείνει πόρτες” ! Οπότε…ρίσκαρε το!

Δίδυμοι

Έρχεται με…παρέα!

Οι Δίδυμοι βάζουν πάνω από όλα τους φίλους και την οικογένειά τους. Είναι αρκετά δοτικοί όσων αφορά τα συναισθηματικά τους, όμως δύσκολα μπορούν να θέσουν να προτεραιότητα κάποιον ερwτικό σύντροφο. Τις περισσότερες φορές, όταν κάνουν σοβαρή σχέση προσπαθούν να διαχωρίσουν πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αδικούν κανέναν.

Όταν λοιπόν, προτείνεις από κάποιον Δίδυμο ραντεβού, είναι πολύ πιθανό να δεχτεί αλλά θα φέρει κρυφά και κάποιον…φίλο! Μπορεί να καλέσει την παρέα του/της να κάθεται σε κάποιο άλλο τραπέζι απλά και μόνο για να πάρει την γνώμη τους σχετικά με εσένα! Μην σε πανικοβάλλει όλο αυτό. Οι Δίδυμοι είναι πολύ ώριμοι σε μια σχέση…ως επί το πλείστον!

Καρκίνος

Θα χαμογελάσει γλυκά και θα σου δώσει σίγουρα μια ευκαιρία!

Ο αθεράπευτα ρομαντικός Καρκίνος δεν μπορεί να μη κολακευτεί από μια τέτοια πρόταση, ακόμη κι αν αυτός που του την κάνει δεν είναι και τόσο στο γούστο του εμφανισιακά. Εντάξει, έχει κριτήρια, απλά προσπαθεί να βλέπει πάντα την εσωτερική ομορφιά και όχι την εξωτερική, οπότε σίγουρα θα θέλει να ανακαλύψει παραπάνω πράγματα για σένα.

Αν ζητήσεις λοιπόν από έναν Καρκίνο ραντεβού, έχεις πολλές πιθανότητες να δεχτεί, αρκεί να του το ζητήσεις με όμορφο και λίγο…ρομαντικό τρόπο! Πρόσεξε, ο ρομαντισμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και ο Καρκίνος μας, δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Οπότε, πρέπει να είσαι σε θέση να αντιληφθείς τον τρόπο ζωής του, προτού γίνεις…ρομαντικός.

Για έναν Καρκίνο μπορεί να είναι ρομαντικό το να βγείτε για ένα φαγητό και στη συνέχεια για έναν όμορφο περίπατο σε κάποιο άλσος. Όμως, μπορεί να είναι εξίσου ρομαντικό, να κάτσετε σε μια παραλία με λίγο αλκοoλ και ροκ μουσική ενώ χαζεύετε τη θάλασσα και λέτε αστεία για την ζωή και την καθημερινότητα σας! Να είσαι ο εαυτός σου!

Λέων

Γελάει αμήχανα και πανικοβάλλεται 

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που το “οξύμωρο” τον χαρακτηρίζει απόλυτα σαν λέξη. Από την μια θέλει να τραβάει τα βλέμματα της προσοχής πάνω του, αλλά από την άλλη είναι ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες. Τώρα που το σκεφτόμαστε, ίσως οι ανασφάλειες του να είναι και ο λόγος που θέλει μονίμως να είναι το κέντρο της προσοχής.

Έτσι, σε μια παρέα θα τον ακούσεις πολλές φορές να λέει πόσο ανάγκη έχει να βρει έναν άνθρωπο και πόσο του έχει λείψει να φλερτάρει και να βγαίνει ραντεβού, αλλά αν ζητήσεις εσύ ραντεβού από αυτόν, θα ξεκινήσει να πανικοβάλλεται στην ιδέα. Θα ξεκινήσει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην είναι αρκετός σε αυτά που θα πει.

Θα σκεφτεί ότι μπορεί να φορέσει τα λάθος ρούχα και αυτό να αλλάξει τελείως την εικόνα που έχεις γι’ αυτόν και δεν διστάζει να προχωρήσει ακόμη και στις…ερwτικες σας στιγμές, πιστεύοντας ότι μπορεί και σε αυτό να αποδειχτεί πολύ λίγος ή λίγη.

Επίσης, ένας Λέων αγχώνεται πολύ με τα προγραμματισμένα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό, να είσαι αρκετά αυθόρμητος όσων αφορά τις κινήσεις σου. Ζήτησε του ραντεβού, αλλά καν’το ενώ είστε κάπου έξω με παρέα και απλά βρήκες τον χρόνο να του το ζητήσεις.

Απέφυγε τα social media. Αν τον γνώρισες από εκεί, μιλήστε φιλικά και απλά πήγαινε να τον βρεις “τυχαία” ενώ είναι έξω με την παρέα του. Έτσι, θα λειτουργήσει πιο άνετα.

Παρθένος

Ενθουσιάζετε πολύ και το δείχνει!

Ένας Παρθένος, όταν του πεις ότι θέλει να βγείτε ραντεβού δεν φοβάται να εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Θα αρχίσει να ξεφωνίζει, να γελάει υστερικά κι άλλες τέτοιες αντιδράσεις που δεν είναι και τόσο…συνηθισμένες, για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να διατηρήσει τους τύπους.

Οπότε, αν αποφασίσεις να βγεις με έναν Παρθένο να είσαι προετοιμασμένος ή προετοιμασμένη, ότι θα είναι ο εαυτός του και δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα λόγια και τα συναισθήματά του. Άλλωστε, ίσως να ήταν κι αυτό που σου κίνησε το ενδιαφέρον από την αρχή. Ότι ήταν αυθόρμητος και αληθινός!

Ζυγός

Θα σε οδηγήσει αυτός στο να του ζητήσεις το ραντεβού…

Ο Ζυγός είναι ένα αρκετά ανυπόμονο ζώδιο. Μπορεί να του αρέσει το φλερτ, όμως δεν του αρέσει να κρατά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φοβάται, μήπως από την πολύ αναμονή παρερμηνεύσει τα λεγόμενά σου και καταλήγει να νιώθει πράγματα, μόνο αυτός!

Έτσι, θα αφήσει να περάσουν λίγες μέρες – για να μην τον περάσεις και για…λυσσάρη – και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το στενό μαρκάρισμα, μέχρι να σε φέρει σε σημείο να του το ζητήσεις! Αν δεν είσαι του γούστου του, θα πρέπει να είσαι πολύ θαρραλέος για να του ζητήσεις να βγείτε, αφού η όλη στάση του θα είναι snob μέχρι να σιγουρευτεί ότι δεν σ’ αρέσει!

Σκορπιός

Το παίρνει πάνω του! 

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που έχει πολύ ισχυρό “εγώ” . Έτσι, όταν του ζητήσεις να βγείτε να είσαι σίγουρος ότι άθελά του μπορεί να δείξει μια μικρή αλαζονεία, αφού ήταν σίγουρος εξαρχής ότι σε κάποιον από την παρέα…θα άρεσε!

Στο πρώτο ραντεβού να είσαι έτοιμος για πολλές υποχωρήσεις, αφού θέλει να γίνονται τα πράγματα ακριβώς με τον δικό του τρόπο και πρέπει να έχεις ακόμη μεγαλύτερη δυναμικότητα από αυτόν, για να καταφέρεις να του…κόψεις τον αέρα. Πράγμα πολύ δύσκολο, αφού τις περισσότερες φορές, καταλήγει να τσακώνεται όταν κάποιος πάει να πατήσει πόδι!

Τοξότης

Αν δεχτεί θα είναι λίγο…ανέκφραστος!

Οι άμυνες του Τοξότη είναι πολλές! Έτσι, ακόμη κι αν του αρέσεις πολύ και δεχτεί, εσύ στην αρχή θα νομίζεις ότι δέχεται απλά επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει στο Σαββατόβραδο του. Εσύ, δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Ακριβώς τότε, πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να δείξεις ότι ήρθες εδώ…για να μείνεις! Ή τουλάχιστον, να προσπαθήσεις να μείνεις.

Αιγόκερος

Προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του…

Ένα ενθουσιώδες ζώδιο, που ζει για φλερτάρει και να ερwτεύεται είναι αδιαμφισβήτητα ο Αιγόκερος μας. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, για να μην τον περάσεις για υστερικό. Αν παρατηρήσεις τις κινήσεις του όμως, θα διαπιστώσεις ότι ήδη έχει ενθουσιαστεί πολύ με το ότι θα βγείτε!

Υδροχόος

Θα στο ζητήσει πρώτος. 

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που ανεξάρτητα από το φύλο του, στο φλερτ τα παίζει όλα για όλα. Οπότε, αν του αρέσεις και διαπιστώσει ότι σ’ αρέσει και σένα, δε θα περιμένει να κάνεις εσύ την κίνησή σου, αφού δεν ρισκάρει να το καθυστερησεις και πολύ! Έτσι, θα στο ζητήσει πρώτος ή πρώτη και αυτό θα είναι που θα τον ξεχωρίσει στα μάτια σου.

Ιχθύς

Φεύγει αμίλητος και απαντάει αργότερα. 

Ο Ιχθύς δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με το φλερτ τις περισσότερες φορές. Οπότε, αν του ζητήσεις να βγείτε πιθανότατα θα κομπλάρει και θα θέλει λίγο χρόνο με τον εαυτό του για να σκεφτεί τι θα σου απαντήσει! Οπότε, αν αποφασίσεις να βγεις με έναν Ιχθύ θα πρέπει να έχεις υπομονή.

Photo via: everythingengagement.com

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close