Ιούλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-για-ζώδια-

Ιούλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικά οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον Ιούλιο 2022.

Ο Ιούλιος καταφτάνει κι εμείς σε λίγες μόνο μέρες θα διανύουμε και επίσημα τον δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού. Ανυπομονούμε να βγούμε σε άδεια, η ζέστη στην πόλη φαντάζει αφόρητη και το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με το άλλο μας μισό, την οικογένεια και τους φίλους.

Στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου θα δούμε ακριβώς αυτό. Αν θα βρούμε το άλλο μας μισό αυτόν τον μήνα, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον γάμο ή στην σχέση μας, αν τα λεφτά μας θα είναι ικανοποιητικά και γενικότερα αν η ζωή μας εξελιχθεί όμορφα. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Κριός

Αγαπημένο μου Κριαράκι για σένα ο Ιούλιος θα είναι ένας περίεργος μήνας. Από την μία τα οικονομικά σου θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Πλούσιο δεν θα γίνεις, όμως σίγουρα θα περνάς τις ημέρες σου άνετα ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσεις να βάλεις και μερικά χρήματα στην άκρη για μελλοντικά σου σχέδια.

Όμως για να κερδίσεις αυτά τα χρήματα θα την ιδρώσεις την φανέλα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τον Ιούλιο θα προσπαθήσεις να χωρέσεις σε 24 ώρες δουλειά, υποχρεώσεις, σπίτι, φίλους και οικογένεια και αυτό δεν θα είναι πάντα μία εύκολη συνθήκη για σένα.

Επίσης τον Ιούλιο θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς. Ίσως αγοράσεις καινούρια ρούχα, προχωρήσεις σε κάποιο τατουάζ ή αποφασίσεις να γραφτείς γυμναστήριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικόνα σου στον καθρέφτη φαντάζει βαρετή και θα κάνεις τα πάντα για να την ανατρέψεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Ταύρος

Ταυράκι μου για σένα ο Ιούλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας. Μπορεί να είσαι ζώδιο που αγαπάει το Καλοκαίρι, όμως οι δυσκολίες θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις ακόμη περισσότερες. Νιώθεις ότι δουλεύεις χωρίς να το θες. Μέσα σου αποζητάς 6 μήνες διακοπές, αλλά δεν μπορείς να τις βρεις και αυτό σε κουράζει.

Από την άλλη τον Ιούλιο θα χρειαστεί να νταντέψεις αρκετά τους δικούς σου ανθρώπους για πράγματα που φαντάζουν αυτονόητα και αυτό θα σε κουράσει πολύ ψυχολογικά. Παρόλα αυτά, άνθρωποι που σε αγαπούν θα σε στηρίξουν σε κάθε σου κίνηση και θα είναι εκεί για να σε ακούσουν.

Αυτό, θα σε ανακουφίσει αρκετά. Με το άλλο σου μισό τον Ιούλιο θα προσπαθήσετε να ζήσετε νέες εμπειρίες. Ταξίδια, βόλτες, ρομαντικές συνευρέσεις και πράγματα που έχεις ανάγκη αυτόν τον καιρό για να ξεφύγεις από το άγχος και την κούραση.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Δίδυμοι

Διδυμάκι μου φαίνεται πως η ζωή σου μετά από καιρό έχει μπει σε μία σειρά. Με την σχέση σου τα πράγματα θα κυλήσουν αίσια. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις, όμως φαίνεται πως έχεις βρει πλέον την χρυσή τομή και προσπαθείς να μην ξεπερνάς τα όρια.

Με το φιλικό σου περιβάλλον θα διοργανώσεις ταξίδια, βόλτες και εξορμήσεις. Παρόλα αυτά μέσα στον Ιούλιο θα χρειαστεί να κάνεις κάποια οικονομία διότι οικονομικές αναποδιές σε περιμένουν στην γωνία. Μην ανησυχείς όμως! Με σωστή διαχείριση αντιμετωπίζονται.

Δείτε ακόμα Θερινό ηλιοστάσιο: Αυτά είναι τα 4 ζώδια θα πάρουν τύχη

Τέλος, τον Ιούλιο θα χρειαστεί να θέσεις νέα όρια στην ζωή σου. Άνθρωποι που νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται θα μπουν στην θέση τους ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετώπιζες τους δικούς σου ανθρώπους μέχρι και τώρα.

Ιούλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-για-ζώδια-

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Καρκίνος

Αν σταματήσεις την γκρίνια Καρκινάκι μου, τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ καλύτερα τον Ιούλιο. Ο Ιούλιος θα είναι ένας περίεργος μήνας και για σένα. Από την μία νιώθεις ότι η δουλειά σου τρώει αρκετό χρόνο που θα μπορούσες να τον αξιοποιήσεις διαφορετικά.

Από την άλλη είναι και ένας τρόπος να φεύγεις από τα προβλήματα του σπιτιού. Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι εκεί για σένα να σε στηρίξουν όμως αν εσύ, δεν αποφασίσεις να αλλάξεις την ζωή σου τίποτα από αυτά δεν θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά.

Τον Ιούλιο θα συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι που τόσο καιρό είχες δίπλα σου και έβαζες ακόμη και το χέρι σου στην φωτιά γι’ αυτούς δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Μία αλήθεια που μπορεί να πονάει αλλά θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τους σημαντικούς. Ψυχραιμία, υπομονή και ο ήλιος θα γίνει πιο λαμπερός.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Λέων

Τον φετινό Ιούλιο θα βρεθείς σε μία θέση κάπως δύσκολη. Η καθημερινότητά σου αποτελείται πλέον μόνο από την δουλειά κάτι που σαν ζώδιο που αγαπάει το Καλοκαίρι δεν σου αρέσει καθόλου. Θα θες να ζήσεις νέες εμπειρίες και να κάνεις ταξίδια και τον Ιούλιο δεν θα είναι σίγουρο για σένα ούτε οι διακοπές σου.

Παρόλα αυτά θα έρθεις ακόμη πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους ενώ νέες φιλίες και γνωριμίες σε περιμένουν στην γωνία. Με την σχέση σου αν κοιτάξεις να μετριάσεις τα νεύρα σου τα πάντα θα είναι καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις νέες γνωριμίες που σίγουρα θα έρθουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξουν.

Ιούλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-για-ζώδια-

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Παρθένος

Φαίνεται πως τον Ιούλιο αποφάσισες να βάλεις την ζωή σου στον αυτόματο πιλότο και πολύ καλά έκανες. Ξεκινάς να συνειδητοποιείς ότι δεν γίνεται τα πάντα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο και επιτρέπεις και στον εαυτό σου και στους γύρω σου να κάνουν λάθη.

Παρόλα αυτά τον Ιούλιο σε περιμένουν νέες εκπλήξεις. Ταξίδια, έντονο φλερτ και μία διάθεση να αλλάξεις την ζωή σου και όσων αφορά την εξωτερική εμφάνιση και όσων αφορά τα οικονομικά σου θα σου δώσουν νέες ευκαιρίες για ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Οι φίλοι και το άλλο σου μισό δεν θα σε απογοητεύσουν και σίγουρα για σένα ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας ήρεμος. Μπορεί αυτή η ηρεμία να σε κάνει να βαρεθείς σε κάποια στιγμή, όμως κοίτα να την απολαύσεις γιατί δεν πέρασες και πολλά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Ζυγός

Επιτέλους τον Ιούλιο θα νιώσεις πως όλα αυτά που έλεγες τόσο καιρό έπιασαν τόπο. Με το άλλο σου μισό φαίνεται πως ξεκινάτε να το βρίσκετε σιγά σιγά και αυτό είναι κάτι που θα σου δώσει δύναμη και πίστη να συνεχίσεις.

Τα οικονομικά σου έχουν ζήσει και καλύτερες μέρες όμως θα το ξεπεράσεις. Με σκληρή δουλειά και καλή διαχείριση δύσκολα θα φτάσεις σε τέτοιο οικονομικό αδιέξοδο που να μην υπάρχει καμία εναλλακτική λύση να βγεις από αυτό.

Προσπάθησε να κάνεις καινούρια πράγματα που να ευχαριστούν μόνο εσένα και να θέσεις σε δεύτερη μοίρα την δουλειά. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και το Καλοκαίρι σε περιμένει να το ζήσεις.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Σκορπιός

Τον Ιούλιο νιώθεις την ανάγκη να αφιερωθείς στον εαυτό σου. Προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου ενώ όσων αφορά την προσωπική σου ζωή προσπαθείς να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται χωρίς δεσμεύσεις.

Το άγχος “εγώ πότε θα γίνω μάνα” που είναι η Δήμητρα από το “Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς” φαίνεται πως σε εγκαταλείπει και αποφασίζεις να ζήσεις την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία χωρίς να περιμένεις τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο να σε σώσει.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/06/2022 – 26/06/2022

Το φλερτ θα είναι έντονο και οι κατακτήσεις σου πολλές αλλά φαίνεται πως τον Ιούλιο δεν θα πιέσεις καταστάσεις. Πρόσεχε όμως τα νεύρα σου και την τάση σου να θες να γίνεται πάντα το δικό σου γιατί οι δικοί σου άνθρωποι έχουν κουραστεί κι αν δεν ακούσεις την συμβουλή μας, πολλές εντάσεις σε περιμένουν τον ερχόμενο μήνα.

Ιούλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές-προβλέψεις-για-ζώδια-

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Τοξότης

Ο Ιούλιος θα είναι για σένα ο μήνας της καινούριας αρχής. Αποφασίζεις να συγχωρέσεις τον εαυτό σου για τα λάθη του και να αφήσεις πίσω σου ιστορίες που σε έκαναν να πονέσεις πολύ. Κοιτάς να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου.

Τον Ιούλιο θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά ακόμη και μέσα στο σπίτι ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να μην ξεκινήσεις κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο μέσα στον μήνα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται πως τον Ιούλιο η ερωτική σου ζωή δεν θα δει κάποια βελτίωση αλλά δεν την επιδιώκεις κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, κοίτα να κάνεις πιο σαφή τα όριά σου, διότι το άλλο σου μισό σε μερικές στιγμές θα νιώσεις ότι οριακά σε εκμεταλλεύεται.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Αιγόκερως

Αρκετά σημαντικός είναι αυτός ο μήνας για σένα και με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να αναλαμβάνει δράση, το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να πάρεις κάποιες οριστικές αποφάσεις που θα κλείσουν πίσω σου την «πόρτα» σε έναν τρόπο ζωής που αποδείχθηκε… μάταιος!

Αυτή θα είναι και η αφετηρία μιας νέας πορείας και να ξέρεις ότι ο Πλούτωνας τα δικά του τα παιδιά που τον «ακούνε» τα προσέχει πολύ. Μετάφραση; Από το μηδέν και με το τίποτα θα κάνεις «παπάδες», γι αυτό μη φοβάσαι.

Ίσως βέβαια να αναγκαστείς να μηδενίσεις ύστερα από μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη και εδώ συμπεριλαμβάνονται και τα οικογενειακά-περιουσιακά σου αλλά σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι τράβα μπρος και μη σε μέλλει, ακόμη κι αν δεν το τραγουδά η χαρωπή Αλίκη αλλά κάποιος χεβιμεταλάς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Υδροχόος

Από όλα τα ουράνια δρώμενα του μήνα, εκείνο που σε αφορά περισσότερο είναι η διέλευση του Άρη από τον Ταύρο (από τις 5/7) και τον 4ο ηλιακό οίκο σου, που σε παραπέμπει σε δραστικές εξελίξεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου.

Το τι ακριβώς σημαίνει το «δραστικές» θα το μάθεις στην πράξη κι ελπίζω όχι από την ανάποδη, να σε διώξουν δηλαδή ή να σε αποκληρώσουν επειδή επιτέλους κατάλαβαν ότι το «μαύρο πρόβατο» όσο κι αν το πλύνεις άσπρο δεν θα γίνει.

Ίσως πάλι να μπουκάρει στο χώρο σου κάποιος ανεπιθύμητος και να τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Εδώ μιλάμε για έργα, μπετά, τοίχους και γιοφύρια, με τα αναγκαία γκρεμίσματα φυσικά. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι…

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2022: Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους (από 23/6 μέχρι 18/7) και τον 4ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να αράξεις σε ένα μέρος που θα εκπληρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου, αν μάλιστα ποθείς μια απόδραση από το «τρελάδικο» που ζεις ή απλά αναζητάς την ηρεμία σου μετά πολλών ανέσεων, η περίοδος είναι ιδανική για να βρεις θερινό κατάλυμα.

Ακολουθεί η Αφροδίτη στον Καρκίνο, για να μη χάσεις το κελεπούρι στην περίπτωση που θες να ζήσεις «εκείνο το καλοκαίρι» Και μην το έχεις καθόλου για αστείο, αφού η Νέα Σελήνη στις 29/6 δείχνει πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία κι εσύ να περάσεις ζωή και κότα. Τις «λυκοφιλίες» να προσέξεις μόνον γιατί μπορεί να χάσεις λεφτά εξ αιτίας τους.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close