Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/06/2022 – 26/06/2022

Ζώδια: Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/06/2022 ως 26/06/2022 για όλα τα ζώδια. Αυτά τα ζώδια θα θα περάσουν ένα όμορφο 7ήμερο και ποια θα δυσκολευτούν σε ορισμένους τομείς.

Αυτές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, θα υπάρξει κίνδυνος για Ταύρους, Ζυγούς και ακόμη 2 ζώδια – Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη. Δείτε παρακάτω:

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ζώδια : Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις, αναφέροντας ποια από τα 12 ζώδια θα περάσουν ένα όμορφο 7ήμερο και ποια θα δυσκολευτούν σε ορισμένους τομείς. Να σημειωθεί ωστόσο, πως ο Ιούνιος είναι γενικά λίγο περίεργος. Τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη για 20-26 Ιουνίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε στην τύχη διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα. Η καθημερινότητα σας κρατά απασχολημένους, αλλά πρέπει να χαράξετε μόνοι σας την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Διακοπές και συναναστροφές είναι στο προσκήνιο, καθώς και πράξεις ωφελείας, εκείνες δηλαδή που σας προσφέρουν οικονομική επάρκεια και ασφάλεια.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια από αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Φανείτε ευχάριστοι στην κοινωνική σας ζωή, αλλά όχι υπερβολικά χαλαροί απέναντι σε τρίτους. Φανείτε προσεκτικοί σε νομικές διεκδικήσεις ή στην ερμηνεία του γράμματος του νόμου στις σχετικές σας επιδιώξεις.

ΤΆΥΡΟΣ

Είστε περισσότερο εκτεθειμένοι στις διαθέσεις τρίτων και υπάρχει κίνδυνος να αλλάξετε τελείως συμπεριφορά, όταν το συνειδητοποιείτε. Κάποιοι έχετε κουραστεί να υποστηρίζετε διαρκώς εκείνους που κάνουν λάθη και καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ζώδια: Η Σελήνη στο σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται υπό τον όρο ότι δεν αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες. Αισθηματικά, έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που σας κάνει γοητευτικούς, εύστοχους και, κατά μια έννοια, ακαταμάχητους. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, καλύψτε τις ανάγκες σας σε έμψυχο και άψυχο υλικό και προχωρήστε με τις φιλοδοξίες σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον αισθηματικό τομέα για τους περισσότερους έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Κάτι θα ταράξει τα νερά αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας ιδιαίτερα αν δεν έχετε σοβαρούς λόγους. Στο μεταξύ επιμεληθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας χωρίς ψευδαισθήσεις.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτά τα δύο θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέχρι τέλος καλοκαιριού

Αν η κατάσταση έτσι όπως είναι σας ευχαριστεί, προσπαθήστε να την σταθεροποιήσετε, αν όμως κουραστήκατε σκεφθείτε καλά ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας. Ένα διάστημα περισυλλογής ή ακόμα και ένα ταξίδι, βοηθά να δούμε καλύτερα τι ακριβώς θέλουμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν κρατάει αιώνια και φερθείτε ανάλογα χωρίς να περιμένετε από τη ζωή σας την τελειότητα. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και φανείτε προσεκτικοί.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ιούνιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αν μία επαγγελματική εξέλιξη φαίνεται να καθυστερεί έχετε επιμονή και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες καθώς τίποτα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αλλά είναι δύσκολο να μείνετε και μόνοι σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ιούνιος 2022: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σκεφθείτε πάντως ότι κάποτε πρέπει να αποφασίζουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από την ανασφάλεια μας. Αποφύγετε ειδύλλια στο περιβάλλον εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιμένετε από τους άλλους να καταλαβαίνουν όσα δεν λέτε και να λένε ότι θα θέλατε να ξέρετε. Πριν αποφασίσετε να κουραστείτε ή να εκνευριστείτε σκεφθείτε πόσο κουραστικοί μπορεί να είστε εσείς για τους άλλους.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ζώδια: Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει σκαμπανεβάσματα και εμπλοκές

Δείξτε την κατανόηση που απαιτείται και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γνωριμία μπορεί να σας κάνει να νοιώστε ρομαντικά. Μην βιαστείτε όμως να δεσμευτείτε συναισθηματικά πριν περάσει αρκετός καιρός γιατί η ζωή σας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2022 η χρονιά της Μαύρης Τίγρης προβλέψεις

Καλείστε να δώσετε μία μάχη αυτές τις μέρες και είναι στο χέρι σας να την κερδίσετε. Βάλτε πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά. Αποφύγετε αντιθέσεις με τον άνθρωπο σας και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Γενικά είναι μήνας που πρέπει να βρείτε το κουράγιο να ανεχτείτε τον παραλογισμό των δικών σας ή ενός φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο απαισιόδοξοι και αν είστε αυτό το δύσκολο μήνα θα υπάρξει η ευκαιρία για μία αλλαγή συνθηκών και πρέπει να επωφεληθείτε και να δείτε μακροπρόθεσμα τις εξελίξεις.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθείτε να εθελοτυφλείτε και να ερμηνεύετε τα πράγματα όπως σας αρέσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Στις προσπάθειες σας για επαγγελματική βελτίωση μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή να χρησιμοποιήσετε μία γνωριμία για να βελτιώσετε τη θέση σας.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Αισθηματικά δεν είστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατεί. Μία συζήτηση πάντως θα βοηθούσε. Αντιξοότητες και εμπόδια δεν θα λείψουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close