Ιουνίου 2021:Οι άτυχες και τυχερές ημέρες για τα ζώδια_

Ποιες θα είναι οι πιο άτυχες αλλά και οι πιο τυχερές μέρες του Ιουνίου; Θα το μάθουμε στο παρακάτω άρθρο.

Ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού και όλα προ μηνύονται πολύ όμορφα και αισιόδοξα. Παρόλα αυτά όπως και κάθε μήνας έτσι και ο Ιούνιος θα έχει τις τυχερές αλλά και τις άτυχες μέρες του. Η αστρολογία φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τις εκτιμήσεις της.

Δείτε ακόμα Ζώδια Ιουνίου 2021:Τα πιο τυχερά και τα πιο άτυχα ζώδια

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε αναλυτικά ποιες ημέρες θα είναι τυχερές οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε επαγγελματικές συμφωνίες, οικονομικά ανοίγματα αλλά και ερ@τικές εξομολογήσεις, αλλά και ποιες μέρες θα είναι οι άτυχες. Στις άτυχες μάλλον θα πρέπει να κάτσουμε στα…αυγά μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι τυχερές μήνες του Ιουνίου

3 Ιουνίου

Σύμφωνα με την αστρολογία στις 3 Ιουνίου σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και αυτό κάνει την συγκεκριμένη μέρα βοηθητική στις επιλογές μας δίνοντάς μας σταθερά αποτελέσματα.

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος όμως η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δείξει ότι σε εγχειρήματα που έχουμε στο μυαλό μας, όλα θα πάνε καλά και θα έχουν διάρκεια. Είναι λοιπόν μία καλή μέρα για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό κόσμο.

4 Ιουνίου

Την συγκεκριμένη μέρα σχηματίζεται το πολύ τυχερό τρίγωνο των δύο ευεργετών πλανητών της αστρολογίας, δηλαδή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Δία από τους Ιχθύς. Θα υπάρξει λοιπόν αρκετή χαρά και αισιοδοξία εκείνη την μέρα.

Επίσης θα δείτε πως οι σχέσεις σας εκείνη την μέρα θα είναι πολύ εύκολες οπότε αν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια ερ@τική εξομολόγηση, αυτή η μέρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσάς. Οι πιο τυχεροί της συγκεκριμένης μέρας τόσο στον οικονομικό όσο και στον ερ@τικό τομέα θα είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

11 Ιουνίου

Ο Ερμής είναι ανάδρομος με σύνοδο τον Ήλιο, όμως φαίνεται πως αυτό δε θα μας επηρεάσει αρνητικά. Συγκεκριμένα ζητήματα που εμφανίστηκαν τον Μάη όμως ακόμη δεν έχουν λυθεί, μπορούν να λυθούν την συγκεκριμένη μέρα.

Αν λοιπόν είχαμε εκκρεμότητες από τον προηγούμενο μήνα πιθανών μπορείτε να τις κλείσετε την συγκεκριμένη μέρα. Θέλει όμως μία προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την συγκεκριμένη μέρα είναι οι Δίδυμοι, ο Παρθένο, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

13 Ιουνίου

Η Αφροδίτη σχηματίζει μία θετική όψη εξαγώνου με τον πλανήτη του ξαφνικού και απρόβλεπτου, δηλαδή τον Ουρανό. Αυτό μπορεί να φέρει λοιπόν μία ευχάριστη έκπληξη, έναν νέο και έντονο ερ@τα, μία συναρπαστική εμπειρία, μία πολύ καλή σχέση ή μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Ερμής: Τα τρία ζώδια που πρέπει να «προσέξουν» τις επιστροφές

Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα επηρεαστούν περισσότερο την συγκεκριμένη μέρα, οπότε μάλλον θα είναι από τους πιο τυχερούς.

21 Ιουνίου

Στις 21 Ιουνίου σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Η συγκεκριμένη μέρα θα βγάλει στην επιφάνειά μας μία ρομαντική πλευρά που θα ευδοκιμήσει τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και του μεγάλους μας ερωτες. Οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς θα επηρεαστούν περισσότερο.

23 Ιουνίου

Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο προς τον Δία που φέρνει τύχη, ευκαιρίες και θετικές προοπτικές ανάπτυξης με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Οι πιο τυχεροί θα είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

24 Ιουνίου

Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από τον Καρκίνο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι μία όψη πάθους, ανεξέλεγκτης ορμής και επιθυμίας. Θα υπάρξει ένταση στις ερ@τικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας αλλά και δραματικές εξελίξεις.

Είναι μία τυχερή μέρα επειδή ευδοκιμούν τα ερωτικά παιχνίδια. Οι πιο τυχεροί θα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αφού είναι γνωστοί για την παρορμητικότητά τους.

Οι άτυχες μέρες του Ιουνίου

5 Ιουνίου

Η συγκεκριμένη μέρα είναι από τις πιο κρίσιμες. Από την μία έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που είναι πάντα παρόν σε καταστάσεις που το μυαλό μας παίζει παιχνίδια, οπότε μπορούμε εύκολα να εξαπατηθούμε.

Ψευδείς ειδήσεις, ιστορίες συνομωσίας, ψεύτικες υποσχέσεις, αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωση, κλοπές και λάθη μπορεί να συμβούν εκείνη την μέρα. Οι πιο επιρρεπείς είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Από την άλλη έχουμε την αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μία όψη βίας, εξέγερσης, καταστροφής, εκδίκησης και χειριστικών συμπεριφορών. Πιο επιρρεπείς είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Θα πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας εκείνη την μέρα και να μην ρισκάρετε σε τίποτα.

10 Ιουνίου

Η συγκεκριμένη μέρα είναι η μέρα που σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της καλοκαιρινής περιόδου. Είναι μία ετήσια έκλειψη και ταυτόχρονα μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Η κύρια όψη της έκλειψης είναι πάλι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση.

Εκείνη την μέρα θα δυσκολευτούμε να πάρουμε αποφάσεις και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τις κινήσεις μας. Για εκείνη την μέρα το ρίσκο θα πρέπει να αποφευχθεί. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους, τις σχέσεις τους και την δουλειά τους.

14 Ιουνίου

Την συγκεκριμένη μέρα μάλλον θα κάνουμε πολλές λάθος εκτιμήσεις και θα πέσουμε θύματα παραπλανήσεων. Οι προσδοκίες μας μπορεί ακόμη και να διαψευσθούν από ορισμένους ανθρώπους. Δεν είναι μία μέρα που ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς θα επηρεαστούν περισσότερο.

15 Ιουνίου 2021

Σχηματίζεται το δεύτερο τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, που όπως έχουμε ξαναπεί είναι η κύρια όψη της φετινής χρονιάς. Μια όψη ανατροπών, δυσχερειών σε παγκόσμιο επίπεδο και πολιτικών, κοινωνικών και γεωφυσικών αναταράξεων.

Κάθε φορά που η Σελήνη θα περνά από τα σταθερά ζώδια: Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο, η όψη αυτή θα γίνεται πιο επικίνδυνη να εκδηλώσει την ενέργεια της. Οι μέρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε σταθερά ζώδια παρατίθενται στο τέλος του άρθρου.

Μέρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε σταθερά ζώδια και θα ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου

Είναι οι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να προκληθούν μεγαλύτερες αναταραχές και απρόοπτα σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι απαραίτητα στη χώρα μας. Ας τις έχετε υπόψη σας:

7/6, 13/6, 14/6, 20/6, 21/6 και 27/6.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: dreamstime.com

Close