Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/8 έως 21/8/2022

Κώστας Λεφάκης: Δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια από 15/8 έως 21/8/22. Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Αυτή η εβδομάδα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Δείτε παρακάτω:

Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 15/8 έως 21/8 Αυγούστου 2022! Πάμε να δούμε αναλυτικά για κάθε ζώδιο!

Κριός

Τα προβλήματα σας είναι περισσότερο προσωπικά και λιγότερο σημαντικά απ’ ότι πιστεύετε. Λάθη και παρατυπίες είναι πιθανόν να δημιουργήσουν ανωμαλίες και σχόλια που θα έχουν αντίκτυπο στις επιδιώξεις σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Σε αυτά τα ζώδια θα πρωταγωνιστήσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αλλά και στην εμπειρία σας, μην παρασύρεστε από επιθυμίες που εμφανίζονται ξαφνικά στο κάδρο της καθημερινότητάς σας και φροντίστε να επανέλθει η ισορροπία που σας βοηθά να είστε δημιουργικοί, ικανοποιημένοι και ερωτικά επιθυμητοί! Οι άλλοι παίζουν και πάλι ρόλο στις διακοπές σας, αλλά φροντίστε να μην επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

 

Ταύρος

Έχει προηγηθεί Πανσέληνος που σας έχει επηρεάσει αρκετά και καλό θα ήταν να αποφύγετε παρεξηγήσεις και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Φανείτε προνοητικοί στα επαγγελματικά, μην κάνετε έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις κι μην ποντάρετε στην τύχη.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Αντίθετα ρίξτε το βάρος της δραστηριότητας σας σε προγραμματισμένη εργασία, σε ξεκάθαρες συνεννοήσεις, σε μετακινήσεις με όφελος και κυρίως ξεκούραση. Είστε από εκείνους που τους αρέσει να κρατούν τα ηνία αθέατα, αλλά λίγη χαλάρωση αυτήν την εποχή θα σας βοηθούσε να ανασυνταχθείτε και να κάνετε ένα τολμηρό βήμα στα αισθηματικά σας.

 

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικά επαγγελματικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη φρόνηση και την οργανωτικότητα που θα δείξετε. Φανείτε προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες ιδιαίτερα αν είναι πιθανόν να έχουν νομικό αντίκτυπο, ο οποίος δεν είναι ακόμα ορατός.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει ανάσα σε αυτά τα ζώδια

Είναι περίοδος διακοπών και χαλάρωσης αλλά οι υποχρεώσεις φαίνεται να μη σταματούν, παρά μόνο αν τις αντιμετωπίσετε δραστικά και σωστά. Αποφύγετε οικονομικές απώλειες που καραδοκούν εξ αιτίας της καταναλωτικής σας διάθεσης και μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε άσκοπα το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε!

 

Καρκίνος

Ύστερα από ένα αρκετά έντονο διάστημα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε στην επίλυση των προβλημάτων σας που δεν είναι και λίγα. Μην βιάζεστε όμως να γίνουν όλα στην εντέλεια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειες σας.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Μέχρι το ένστικτό σας να δώσει το σύνθημα για να κινηθείτε, φροντίστε τον εαυτό σας, τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τις ορέξεις, αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Το διάστημα τώρα είναι καλύτερο για διακοπές, για εναρμόνιση του μυαλού και της ψυχής και της αναβίωσης μιας παλαιότερης ιδιότητάς σας, έστω και χαλαρά!

 

Λέων

Τις μέρες αυτές προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση πιο σφαιρικά καθώς μόνον έτσι θα ανακαλύψετε ότι αυτός που σας φωνάζει δεν είναι απαραίτητα και αυτός που φταίει για όσα δυσάρεστα σας συμβαίνουν.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει μεγάλη ένταση σε αυτά τα ζώδια

Βέβαια βαδίζετε προς εκτόνωση, αλλά καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να διαφυλάξετε τη δημοτικότητά σας στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Αισθηματικά ανοίγονται καινούριες προοπτικές για τους ελεύθερους, ενώ στο γάμο, θα κάνετε βήματα αποσυμπίεσης τα οποία θα αποδειχτούν και πολύ χρήσιμα για το μέλλον.

 

Παρθένος

Φιλτράρετε προσεκτικά τα όσα θα πέσουν στην αντίληψή σας καθώς κι εσείς με τη σειρά σας μπορεί να αδικήσετε άλλα άτομα που είναι εντελώς αθώα απέναντί σας. Προσέξτε αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι φίλοι σας καθώς αυτό το διάστημα τίποτε χωρίς αποδείξεις δεν θα έχει αξία.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Αποφύγετε τις φήμες που σας κάνουν καχύποπτους απέναντι σε άλλους, αλλά ούτε και να περάσετε σε κάποιον ενθουσιασμό ο οποίος μπορεί να εξιδανικεύει κάποιες όχι και τόσο ισορροπημένες καταστάσεις. Οικονομικά διατηρήστε προβάδισμα απέναντι σε μια ανταγωνιστική αγοραπωλησία!

 

Ζυγός

Η εβδομάδα θα σας προβληματίσει από την πλευρά των άλλων τους οποίους μάλλον πρέπει να τους αντιμετωπίσετε έξυπνα παρά να έρθετε σε αντίθεση μαζί τους. Οι εξελίξεις πληθαίνουν και αυξάνουν και φυσικά δεν είναι ούτε τόσο εύκολες ούτε τόσο ευχάριστες.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Για αυτά τα ζώδια δεν ξεκινά καλά ο μήνας

Απλά σας προετοιμάζουν για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο έχετε ονειρευτεί, αλλά δεν έχετε ακόμα ασχοληθεί σοβαρά με την οργάνωσή του. Όσοι είστε σε διακοπές, απολαύστε ότι σας δίνει χαρά, ξεκούραση και ψυχική υγεία. Τα παιδιά της οικογένειας θα σας απασχολήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

 

Σκορπιός

Εβδομάδα σημαντική και σημαδιακή. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι κακή για εσάς αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας. Θα υπάρξουν αρκετές συναισθηματικές εντάσεις και μια απροσδόκητη εξέλιξη οικονομικής κατανάλωσης.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Γίνετε περισσότερο προνοητικοί, αλλά όχι καχύποπτοι και μην αποκλείετε από τη ζωή σας ανθρώπους που θέλουν να σας πλησιάσουν. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με ένα χόμπι που σας βοηθά να αποτοξινωθείτε από δύσκολες σκέψεις!

 

Τοξότης

Μία πιο χαλαρή εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, ιδιαίτερα αν είστε ακόμη σε διακοπές. Όσοι έχετε επιστρέψει φροντίστε να επιμεληθείτε των θεμάτων που θα βρείτε μπροστά σας αύριο και επωφεληθείτε από την καλή ακόμα διάθεση των άλλων απέναντί σας.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο πιστικιές γυναίκες του ζωδιακού

Αισθηματικά γίνεστε πιο ουσιαστικοί στις συζητήσεις με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι φροντίστε να πιστέψετε στο πιο απίθανο σενάριο, που φέρνει κάποιους πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους δίπλα σας. Οικονομικά όμως θα χρειαστεί να διαχειριστείτε πιο σοφά το εισόδημά σας!

 

Αιγόκερως

Η εποχή δεν είναι εύκολη ούτε και αρνητική αλλά με πολύ νεύρο και τρέξιμο. Γενικά αυτό το διάστημα ευνοεί τον αγώνα με μία δόση αυτοθυσίας και δεν βοηθά την γρήγορη εκπλήρωση επιθυμιών. Ζήλιες και πείσματα στα ερωτικά αλλά και στο στενό περιβάλλον, θα ήταν κακοί σύμβουλοι τώρα.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Εκεί που πάτε να ηρεμήσετε, κάτι προκύπτει. Σας προβληματίζουν κάποιοι δικοί σας άνθρωποι και είστε υποψιασμένοι για το ψέμα ενός συνεργάτη. Προς το παρόν μην αντιδράτε. Η εβδομάδα απαιτεί πρόνοια και προσοχή.

 

Υδροχόος

Η καινούρια εβδομάδα του Αυγούστου δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε ήρεμη. Λάβετε μέτρα προφύλαξης και γίνετε προνοητικοί στα ερωτικά σας. Μετριάστε τις προσδοκίες σας και μη θεωρείτε δεδομένη την κοινή λογική.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Αυτά θα φέρει ο Αύγουστος για τα δώδεκα ζώδια τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού

Κοινωνικά και επαγγελματικά μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας και μην δημιουργείτε διχόνοιες με τρίτους, οι οποίοι μπορεί να κρύβουν επιμελώς τις πραγματικές τους διαθέσεις απέναντί σας. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις, τις οποίες δεν έχετε υπολογίσει καλά, ως προς το πόσο θα επηρεάσουν άλλες σας δραστηριότητες, πιο ευχάριστες!

 

Ιχθείς

Προσοχή χρειάζεται να δώσετε αυτές τις μέρες του Αυγούστου στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας. Όσο περισσότερο τις ξεχωρίσετε μάλιστα, τόσο καλύτερα θα λειτουργήσουν για εσάς. Η εβδομάδα πρόκειται κάποιους να σας αναστατώσει συναισθηματικά και κάποιους άλλους να σας προβληματίσει όσον αφορά στα καθημερινά, πρακτικά σας.

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Φανείτε διαλλακτικοί με τους άλλους και μην επιμένετε να λέτε την αλήθεια όταν δεν ωφελεί. Μην περιμένετε να βοηθηθείτε, σύμφωνα με το oroskopos.gr, αν δεν το ζητήσετε και μην κάνετε κινήσεις που σας εκθέτουν σε ένα καινούριο περιβάλλον το οποίο θα παίξει ρόλο στην εξέλιξή σας αργότερα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close