Οι άντρες μίλησαν: Αυτό είναι το χειρότερο με διαφορά γυναικείο ζώδιο (Pics)

Ποιο είναι το γυναικείο ζώδιο που δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό ένας άντρας; Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε την απάντηση, αλλά πλέον είναι και επίσημο.

Σκοπός μας να μάθουμε τις ειλικρινείς αντιδράσεις των αντρών. Όχι όμως μόνο τις αντιδράσεις αλλά και τις σκέψεις. Κυρίως τις πρώτες σκέψεις. Πάνω σε ποιο θέμα; Μα φυσικά στο θέμα ζώδιο της κοπέλας, φίλης, συζύγου κοκ του κάθε άντρα.

Μας ενδιέφερε κυρίως αυτή η πρώτη στιγμή που μαθαίνει ο κάθε άντρας το ζώδιο της καλής του εκείνη την περίοδο. Φυσικά μετρήσαμε περισσότερο τις γνώμες αυτών που είχαν πολλές σχέσεις με γυναίκες που είχαν διαφορετικό ζώδιο. Μακάρι να είχαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να μας πει τη γνώμη του. Ίσως δεν χρειαζόμασταν κανέναν άλλον συμμετέχοντα. Δώδεκα ζώδια, εκατομμύρια γυναίκες, εκατομμύρια διαφορετικές αντιδράσεις. Δύσκολο να καταμετρηθούν και να κατηγοριοποιηθούν όλες.

Συναντήσαμε δυσκολίες επίσης στο να κάνουμε πολλούς άντρες να μιλήσουν. Κάποιοι από αυτούς φοβήθηκαν και αρνήθηκαν να μας εκμυστηρευτούν την πρώτη σκέψη τους στο άκουσμα του ζωδίου της φίλης τους. Έτρεμαν στην ιδέα ότι κάποτε, κάπως, κάπου η έρευνα αυτή θα πέσει στα χέρια της κοπέλας τους. Και όχι απλά θα πέσει στα χέρια της αλλά θα ανακαλύψει και τι δήλωσε ο κάθε άντρας της ζωής της. Τις ενδόμυχες σκέψεις του και τις πρώτες αντιδράσεις του όταν έμαθε το ζώδιό της.

Όλοι οι υπόλοιποι, οι θαρραλέοι, μας άφησαν να καταγράψουμε τις αντιδράσεις και τις σκέψεις τους. Αντιστοιχίσαμε ό,τι ακούσαμε από τα  τους συμμετέχοντες στην έρευνα για τα δώδεκα γνωστά ζώδια. Η άκρως επιστημονική μας έρευνα οπτικοποιήθηκε με την αντιστοιχία ακούσματος κάθε ζωδίου και την αντίδραση του άντρα ακροατή. Προσδεθείτε και πατήστε τις κάρτες για να δείτε πώς αντιδράει ο μέσος άντρας και γιατί ο Καρκίνος και τα ψαράκια είναι τα δυο ζώδια με τα οποία οι άνδρες βγάζουν καντήλες.

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις και τις σκέψεις κάθε άντρα όταν μαθαίνει το ζώδιο της φίλης του

Close