Οι μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο του 2020: Θα κλάψουνε μανούλες

Δείτε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020. Πως θα εξελιχθούν τα συναισθηματικά, επαγγελματικά & οικονομικά για κάθε ζώδιο;

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού, έχουμε ανάγκη να είναι ο πιο όμορφος μήνας. Αυτό, διότι επισήμως ο Αύγουστος, είναι ο τελευταίος μήνας όπου θα μας βρει ανέμελους, σε παραλίες και υπέροχους προορισμούς. Το Φθινόπωρο, θα ξανάρθει στη ζωή μας και μαζί του θα έρθουν και όλες οι υποχρεώσεις μας.

Πολλοί από εμάς τον Αύγουστο θα πάρουμε τις άδειες μας και θα ξεκινήσουν επίσημα οι διακοπές μας. Άλλοι, θα μείνουν πίσω, όμως θα προσπαθήσουν να περάσουν όσο πιο όμορφα μπορούν στο σπίτι και στην πόλη τους.

Η Αστρολογία, θα μας δείξει αν ο Αύγουστος του 2020 θα είναι ευχάριστος για όλα τα ζώδια. Τι πρέπει να προσέξουμε και σε ποιους τομείς θα είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω τις μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου του 2020:

Κριός

Αγαπημένε μας Κριέ αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ταραχώδης για σένα. Από την μια θα προσπαθήσεις να βρεις μια άκρη στη ζωή σου, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερwτικο τομέα. Από την άλλη, θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες, όμως το ζήτημα είναι να έχεις καθαρή ματιά, για να μπορέσεις να τις δεις.

Δείτε ακόμα Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Συγκεκριμένα, ο Αύγουστος του 2020 για εσένα στα ερwτικα σου, θα είναι περίεργος. Θα ξεκινήσεις να βλέπεις τη ζωή και τα θέλω σου κατάματα και αυτό θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες, σχετικά με το ποιος είσαι, τι αξίζεις και προς τα που κατευθύνεσαι.

Από την άλλη, αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα καταφέρεις και να δεις τις νέες ευκαιρίες που έρχονται για εσένα στον ερwτικο σου τομέα, αν είσαι αδέσμευτος/η. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην κάνεις το άλλο σου μισό “σάκο του μποξ” εξαιτίας της νευρικότητας που θα σε διακατέχει.

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρξουν εντάσεις. Το ζήτημα είναι να εστιάσεις στους δικούς σου στόχους και σε αυτά που θεωρείς εσύ σημαντικά. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλωθείς σε λόγια που θα ειπωθούν ή τυχόν ανταγωνισμό που θα ψυχανεμιστείς στην ατμόσφαιρα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά!

Ταύρος – μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Αγαπημένε μου Ταύρε ο Αύγουστος θα είναι ένας καλός μήνας για σένα, αλλά η ένταση δε θα λείψει από την καθημερινότητα σου. Φαίνεται πως ο Αύγουστος του 2020, θα είναι ο μήνας που θα σε κάνει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο Αύγουστος του 2020 θα είναι ο μήνας που θα αποφασίσεις να αφιερωθείς σε αυτήν. Μπορεί να πας ακόμη και ταξίδια σε κοντινές αποστάσεις παρέα με το ταίρι σου, αφού θα θες να επενδύσεις στη σχέση σου.

Αν είσαι ακόμη ελεύθερος/η το flirting θα κυριαρχήσει στη ζωή σου. Πρόσεξε μόνο, μην μπλέξεις σε παράλληλες καταστάσεις διότι η ανάγκη σου να φλερτάρεις σε κάνει επιρρεπή σε κάτι τέτοιο! Σίγουρα πάντως θα έχεις τις επιτυχίες σου!

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου, είναι πολύ πιθανό μέχρι και να παραιτηθείς από την δουλειά σου, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που βιώνεις δεν σου ταιριάζει. Έχεις όρεξη για νέα πράγματα και το τελευταίο 10ημερο, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες ακόμη και για την αρχή της δικής σου επιχείρησης!

Δίδυμοι

Αγαπημένο μας Διδυμάκι τα πράγματα για εσένα τον Αύγουστο του 2020 θα είναι ιδιαίτερα καλά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο Αύγουστος του 2020 θα είναι ένας ιδιαίτερα ρομαντικός μήνας για σένα. Θα νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα στο άλλο σου μισό.

Επίσης, ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού θα σε βρει με πολλές νέες φιλικές γνωριμίες, καθώς η κοινωνικότητα σου θα φτάσει στο “κόκκινο” . Πρόσεξε όμως, διότι μυστικά τα οποία θα σε πληγώσουν είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια, όσων αφορά τον φιλικό σου περίγυρο.

Αυτό θα αποτελέσει και μια πολύ καλή αρχή, να κρατήσεις τους σημαντικούς ανθρώπους στο πλάι σου και να απομακρυνθείς από αυτούς, που δεν έχουν να σου προσφέρουν πολλά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη, ετοιμάσου για…νέες γνωριμίες!

Είναι πολύ σημαντικό για σένα όμως, αυτές οι νέες γνωριμίες να αποσκοπούν σε σχέση, αφού σου έχει λείψει η συντροφικότητα και η σταθερότητα! Όσων αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα, δεύτερες σκέψεις θα σε κάνουν να αμφισβητείς τους συνεργάτες σου.

Η καχυποψία θα γίνει η καλύτερη σου φίλη και ίσως ορισμένοι στόχοι σου να αργήσουν να επιτευχθούν. Παρόλα αυτά θα σε συμβουλεύαμε να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις χωρίς ουσία και να μένεις πιστός/η στις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

Δείτε ακόμα Τα ζώδια που αν τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές σίγουρα θα στις χαλάσουν!

Καρκίνος

Καρκινάκι μας, ο Αύγουστος για εσένα θα είναι ο μήνας των συγκρούσεων, όσων αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου όσων αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορεί να είναι ευχάριστα τα νέα, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθεις σε σύγκρουση με συναδέλφους ή προϊστάμενους.

Προσπάθησε να μην αναλωθείς σε εντάσεις και καυγάδες. Επικεντρώσου σε αυτά που θεωρείς εσύ σημαντικά. Όσων αφορά την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να παραγκωνίσεις για λίγο τον εγωισμό σου και να δώσεις σημασία και στα “θέλω” του άλλου σου μισού. Γενικότερα, η ασφάλεια θα είναι πρωταγώνιστρια.

Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα έχεις τις επιτυχίες σου. Μπορεί όμως μια νέα σχέση να μην υλοποιηθεί ποτέ εξαιτίας του εγωισμού σου. Προσπάθησε λοιπόν να το κοντρολάρεις. Να θυμάσαι, ότι τα νέα πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν ερwτικα θα είναι πρόθυμα να καλύψουν όλα αυτά που αναζητείς σε έναν άνθρωπο. Το θέμα είναι, εσύ τι θα κάνεις.

Λέων – μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Λιονταράκι μας, φαίνεται πως στον ερwτικο σου τομέα, θα χρειαστεί τον Αύγουστο του 2020 να κλείσεις οριστικά κύκλους που αφορούν το παρελθόν σου. Πρόσωπα από το παρελθόν θα επιστρέψουν και μπορεί να πονάει πολύ, όμως θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να τους κλείσεις οριστικά την πόρτα.

Από τις 19 Αυγούστου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μια νέα γνωριμία να έρθει κι εσύ να έχεις πολύ όρεξη να την γνωρίσεις καλύτερα! Αν βρίσκεσαι σε σχέση, δε θα διαστάσεις να δημιουργησεις το ιδανικό σκηνικό για δυο, αφού έχεις διάθεση για συναισθηματισμό αυτόν τον μήνα!

Στον επαγγελματικό σου τομέα δε θα φοβηθείς να αναλάβεις ευθύνες που παλιότερα δε θα επιχειρούσες καν να το ρισκάρεις. Νιώθεις δυνατός/η να τα φέρεις όλα εις πέρας και δεν σε ενδιαφέρει ακόμη κι αν οι νέες σου αρμοδιότητες, “τρώνε” χρόνο από την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να το ισορροπήσεις αυτό.

Παρθένος

Αγαπημένο μας Παρθενάκι, αν βρίσκεσαι σε σχέση ετοιμάσου να περάσεις έναν όμορφο μήνα με το άλλο σου μισό. Τα πράγματα θα κυλήσουν αρμονικά και θα νιώθεις ασφάλεια στο πλάι του. Μπορεί όμως, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία τον Αύγουστο του 2020 να θορυβήσει το ταίρι σου.

Προσπάθησε να μην  το παρακάνεις, ενώ παράλληλα οριοθέτησε ξεκάθαρα τον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται πως το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα αλλά εσύ θα πρέπει να κάνεις πως δεν ακούς το κουδούνι και να πέσεις για ύπνο!

Είναι πολύ πιθανό, άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον να εκδηλώσουν ερwτικο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου. Φαίνεται όμως, πως η ανάγκη σου να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα, θα σε κάνει να καταλάβεις τι ακριβώς θέλουν από σένα κι αυτό μάλλον, δεν θα σου ταιριάζει απόλυτα.

Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα υπάρξει θύμος από την μεριά σου, εξαιτίας κακών συμπεριφορών συναδέλφων. Προσπάθησε να μην δώσεις ιδιαίτερα βάση και να προσπαθήσεις να κάνεις την δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς, αδιαφορώντας για τις ίντριγκες.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Αύγουστος φαίνεται πως δε θα είναι ο μήνας σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, το άλλο σου μισό είναι πολύ πιθανό να ξεσπάει τα δικά του σπασμένα πάνω σου και αυτό θα σε πληγώνει. Θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μπόρα είναι και θα περάσει!

Αν είσαι αδέσμευτος, η ένταση θα παίξει καθοριστικό ρόλο εξαιτίας νέων προσώπων που θα έρθουν στη ζωή σου. Αυτή η ένταση θα είναι που θα σε οδηγήσει στο να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά έχεις ανάγκη στο πλάι σου και ποιοι όχι.

Στον επαγγελματικό σου τομέα είναι πιθανό να δεχτείς χτυπήματα κάτω από την μέση. Θα νιώσεις έντονα των ανταγωνισμό από τους συνεργάτες σου και αυτό θα είναι κάτι που σε επηρεάσει αρνητικά στην ψυχολογία σου. Παρόλα αυτά, διατήρησε την ψυχραιμία σου και μείνε προσηλωμένος στους δικούς σου στόχους!

Σκορπιός – μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Αγαπημένε μου Σκορπιέ όσων αφορά την επαγγελματική σου ζωή, νέες υποχρεώσεις θα έρθουν να σου ταράξουν τα νερά. Αυτό δε θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σου και είναι πιθανό να έχεις αρκετά ξεσπάσματα!

Παρόλα αυτά, στον eρωτικο σου τομέα, φαίνεται πως θα σταθείς πιο τυχερός. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αποδράσεις στην εξοχή με το άλλο σου μισό, θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις το μυαλό σου από το άγχος της καθημερινότητας.

Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, θα φλερτάρεις έντονα και θα περνάς καλά, αφού για σένα το ερwτικο παιχνίδι είναι μια περιπέτεια που και πάλι σε ανανεώνει από το άγχος της δουλείας ή των σπουδών σου!

Όσων αφορά την επαγγελματική σου ζωή, νέες αρμοδιότητες θα παρουσιαστούν κι εσύ πρέπει να είσαι σε θέση να τις αντιμετωπίσεις! Ο δυναμισμός σου θα σε κάνει να ξεσπάς με νεύρα ενώ η ανάγκη σου να είσαι άριστος σε αυτό που κάνεις, θα σου δημιουργησεις άγχος. Διαχειρίσου το εποικοδομητικά.

Τοξότης

Αγαπημένες μας Τοξότη, προσπάθησε τον Αύγουστο του 2020 να μην ελέγχεις τόσο πολύ το άλλο σου μισό. Η ανάγκη σου για χειρισμό πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού μπορεί αυτό να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου.

Αν είσαι ελεύθερος/η νέες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή. Θα πρέπει όμως να αφήσεις πίσω σου προσωπικές ανασφάλειες και άσχημα περιστατικά του παρελθόντος, αν δε θέλεις να κλείσεις την πορτ σε μια νέα αρχή.

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Οι δημόσιες σχέσεις θες να γίνουν η προτεραιότητα σου και φαίνεται πως θα το επιτυχείς. Είναι όμως απαραίτητο να ξέρεις ποιος είσαι και τι ζητάς, έτσι ώστε να ξέρεις ποια ευκαιρία θα πρέπει να αρπάξεις και ποια όχι.

Δείτε ακόμα Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια! Δεν προσποιούνται και δεν φοράνε προσωπείο

Αιγόκερως

Αγαπημένε μας Αιγόκερε, τα πράγματα στην ερwτικη σου ζωή θα πάνε ανέλπιστα καλά αν βρίσκεσαι σε σχέση, με την προϋπόθεση να μην αφήσεις τις ανασφάλειες που θα βγουν στην επιφάνεια, να την επηρεάσουν. Οι ανασφάλειες φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε ξεσπάσματα θυμού από μεριάς σου που πρέπει να ελέγξεις.

Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν αφού έχεις ανάγκη για φλερτ! Στον επαγγελματικό σου τομέα, είναι πιθανό η ένταση της προσωπικής σου ζωή να επηρεάσει τις σχέσεις σου και με τους συνάδελφους σου. Προσπάθησε να τα διαχωρίσεις.

Υδροχόος

Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση σου σε πρώτο πλάνο καθώς θέλεις να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία. Πιθανές αποκαλύψεις και γεγονότα που σε αιφνιδιάζουν μπορεί να αντιστρέψουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να φέρουν στην επιφάνεια ξαφνικά προβλήματα.

Η ηρεμία είναι απώτερος στόχος και σε αυτόν θα πρέπει να επικεντρωθείς. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή με πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη ότι πρέπει να ωριμάσεις στον τρόπο που διαχειρίζεται τις σχέσεις σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου, ήρθε όμως η στιγμή να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και να χαρείς κάθε νέο πρόσωπο που θέλει να σε κερδίσει.

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στις συνεργασίες σου καθώς η ένταση καλά κρατεί και οι αποκαλύψεις μπορούν να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα. Είναι σημαντικό να δείξεις ωριμότητα και ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα, διαφορετικά η ένταση που υπάρχει θα οδηγήσει σε επαναστατικές συμπεριφορές που θα έχουν κόστος σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσένα, προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω του υποκειμενισμού που μπορεί να έχει εκδηλώσεις και πιθανόν ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπαίνουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Ιχθύς – μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του.

Η γενναιοδωρία σε όλα τα επίπεδα θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις, διαφορετικά η αδιαλλαξία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και να επηρεάσει δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να χαρείς κάθε στιγμή διασκέδασης και έντονο φλερτ που θα υπάρξει μέσα στο μήνα αυτό.

Νιώθεις μοναδικά και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσένα. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή, καλά θα κάνεις βέβαια να διατηρήσεις την πίστη στον εαυτό σου μέχρι τέλους.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές σε καθημερινό επίπεδο και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς το άγχος αυξάνεται επιδιώκοντας να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει όσο καλύτερα γίνεται.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου ανοίγει νέες πόρτες στην εργασιακή σου πορεία καθώς δεν αποκλείεται να έχεις προτάσεις ή να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή στέγη. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι σου προτείνουν και θεωρείς ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλεις τη δουλειά σου.

Δείτε ακόμα Λίτσα Πατέρα: Oι προβλέψεις της για το φετινό καλοκαίρι- «Φουλ « του έρωτα!

Γεγονός είναι ότι αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις στόχους που μπορεί να έχεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά να πετύχεις από δω και στο εξής.

Photo cover via: de.vecteezy.com

Close