Ποιες είναι οι πιο ξεροκέφαλες γυναίκες σύμφωνα με το ζώδιο τους; Μήπως είσαι κι εσύ;

Σίγουρα υπάρχει στη ζωή σου ή έχεις συναντήσει κάποια στιγμή έναν ξεροκέφαλο άνθρωπο. Είναι ένα ελάττωμα, που μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να είναι ενοχλητικό, όμως στο τέλος της ημέρας δεν καταφέρνει να σε κάνει να θες να φύγεις από τον…ξεροκέφαλο της ζωής σου!

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι ξεροκέφαλος. Πολλές φορές οι άνθρωποι αυτοί είναι άπλα ισχυρογνώμονες και δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιος άλλος, μπορεί να γνωρίζει καλύτερα από αυτούς για τα πράγματα και την ζωή.

Μπορεί κι εμείς να είμαστε ξεροκέφαλοι και να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει, αφού ένας ξεροκέφαλος, σπάνια παραδέχεται το πόσο ξεροκέφαλος είναι! Σύμφωνα με την Αστρολογία, το ζώδιο κάθε γυναίκας παίζει ρόλο στο πόσο ξεροκέφαλη είναι σαν προσωπικότητα.

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων; Σφίξε τα δόντια και έλα αντιμέτωπη με την αλήθεια διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο. Άλλωστε εμείς, σ’ αγαπάμε κι έτσι! Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα έντονα αντιδραστικό ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι για να καταφέρεις να πεις την άποψή σου και να τη λάβει σοβαρά υπόψιν, πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο και τον κατάλληλο χρόνο για να το κάνεις. Και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, όταν η γυναίκα Κριός…νευριάσει!

Όταν λοιπόν νευριάσει με κάτι ή κάποιον και αποφασίσει να πράξει αναλόγως, ακόμη κι αν διαφωνείς με αυτό που πάει να κάνει δεν πρόκειται να σε ακούσει. Έτσι, ο Κριός εξαιτίας της παρορμητικότητας και της ξεροκεφαλίασης του, πολλές φορές προχωράει σε κινήσεις που στη συνέχεια τις μετανιώνει.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρογνώμων ζώδιο. Μπορεί να έχει όλα τα καλά του κόσμου, όμως πολλές φορές δίνει την εντύπωση στον άλλον ότι το “εγώ” του είναι πιο ψηλά από τους άλλους! Έντονα εγωιστής και ισχυρογνώμων λοιπόν, η Ταυρίνα μας δε θα μπορούσε να μην είναι και ξεροκέφαλη.

Αν της καρφωθεί κάτι στο μυαλό, ακόμη κι αν της θέσεις τα πιο λογικά επιχειρήματα του κόσμου, εκείνη πάντα θα προσπαθεί να βγει από πάνω για να περάσει το δικό της. Μοιάζει λίγο με τον Κριό, μόνο που η γυναίκα Κριός παραδέχεται γρήγορα το λάθος της και διορθώνεται.

Η γυναικά Ταύρος από την άλλη, μπορεί και να μην το παραδεχτεί ποτέ. Θα συνεχίσει να πιστεύει ότι η απόφαση που πήρε 2 χρόνια πριν ήταν η σωστή, ακόμη κι αν εξαιτίας αυτής της απόφασης καταστράφηκε η ζωή της. Μπορεί κάποια στιγμή να το παραδεχτεί, αλλά θα πρέπει απλά να έχει ξυπνήσει καλά και μην ελπίζεις ότι θα κρατήσει για πολύ αυτή η άποψη!

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός μπορεί να είναι ξεροκέφαλη όμως παράλληλα είναι και πολύ σοφή. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί πολλές φόρες να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και με δυναμισμό να κάνει φασαρίες ακόμη κι αν όλοι οι υπόλοιποι της λένε ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί, αλλά στο τέλος της ημέρας κάπως καταφέρνει και βγαίνει κερδισμένη από όλο αυτό!

Αυτό σημαίνει, ότι σαν Σκορπίνα φυσικά και θα πατήσει πόδι αν νιώθει ότι κάποιος την αδικεί ακόμη και στο πιο μικρό πράγμα. Όμως, δε θα χρειαστεί να το μετανιώσει ποτέ, αφού στο τέλος όλοι θα την παραδεχτούν για την σωστή της απόφαση! Ο Σκορπιός λοιπόν, μπορεί να δημιουργεί εντάσεις με το παραμικρό, όμως τις περισσότερες φορές έχει δίκιο.

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης ανήκει και αυτή στις αντιδραστικές γυναίκες του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι αν κάτι της μπει στο μυαλό, δεν πρόκειται να της το βγάλεις μέχρι να το υλοποιήσει. Μπορεί να το μετανιώσει όμως πάντα θα έχει την ικανοποίηση ότι το έκανε και δεν μπόρεσε κανένας να την σταματήσει σε αυτό.

Δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και για όσο της μιλάς με λογικά επιχειρήματα, εκείνη σε ακούει σαν μια ενοχλητική μύγα στο αυτί της. Μόλις τελειώσει αυτό που ήθελε να κάνει, μπορεί να έρθει μετανιωμένη να στο πει, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της θα γελάει ικανοποιημένη!

Photo via: vecteezy.com

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close