Τι έγκλημα θα μπορούσε να κάνει το κάθε ζώδιο αν του δινόταν η ευκαιρία;

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, να ξέρετε ότι στο Daddy-Cool φυσικά δεν εγκρίνουμε καμία από τις παρακάτω συμπεριφορές. Παρόλα αυτά, το μυαλό του ανθρώπου είναι μυστήρια υπόθεση και σίγουρα πάνω σε μια στιγμή αγανάκτησης ή θυμού, όλοι σκεφτήκαμε ότι μερικά χρόνια στη φυλακή ίσως να μην είναι και πρόβλημα.

Άλλωστε, ο Πάνος Κοκκινόπουλος βασίζει τις τηλεοπτικές του σειρές σε πραγματικά γεγονότα, οπότε φίλες και φίλοι ο καθένας από εμάς, θα μπορούσε να γίνει εγκληματίας! Βέβαια, κάνεις από εμάς δεν είναι, όμως αν μπορούσε για μια στιγμή να γίνει, τι θα έκανε;

Η Αστρολογία, μπορεί και φτιάχνει το προφίλ του κάθε ανθρώπου όσων αφορά τον χαρακτήρα του, με βάση το ζώδιό του. Έτσι, ορισμένα ζώδια είναι ικανά για μικρό εγκλήματα κι άλλα μπορούν να φτάσουν…στα άκρα!

Ίσως διαβάζοντας αυτό το άρθρο να μην πηγαίνετε πολύ κόντρα σε μερικούς φίλους ή να έχετε το νου σας για τις δικές σας…άσχημες συμπεριφορές. Πάνω από όλα όμως, το παρακάτω άρθρο είναι σίγουρα χιουμοριστικό! Διαβάστε παρακάτω:

Θα μπορούσαν να γίνουν δολοφoνοι οι Κριοί και οι Σκορπιοί:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο το οποίο δεν έχει δολοφoνικά ένστικτα. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά αγχώδης και νευρικός και αυτό πολλές φορές τον φέρνει στα άκρα. Αν λοιπόν νευριάσεις πολύ έναν Κριό και σου τα έχει μαζεμένα, μπορεί πάνω στα νεύρα του, σε μια στιγμή αδυναμίας, να…κάνει το κακό!

Σίγουρα όμως, δεν είναι ένα ζώδιο το οποίο μπορεί εύκολα να βλάψει κάποιον με τις πράξεις. Παρόλα αυτά, έχει την τάση να κρύβει πολλές φορές τα συναισθήματά του, από φόβο μην τον περάσουν για αδύναμο και όταν ο άνθρωπος καταπιέζει αρνητικά συναισθήματα και κάποια στιγμή κάνει…μπαμ, πολλά μπορεί να συμβούν.

Σκόρπιος

Μιλάμε για ένα ζώδιο το οποίο είναι άκρως εκδικητικό. Σίγουρα λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη λίστα. Ένας Σκόρπιος είναι σε θέση να βλάψει έναν άλλον άνθρωπο είτε με τα λόγια είτε με τις πράξεις, αφού δεν του αρέσει να προδίδουν την εμπιστοσύνη του και να τον κάνουν αν νιώθει κορόιδο.

Βέβαια το να χαρακώσεις το αυτοκίνητο του πρώην ή να προσβάλλεις πολύ άσχημα την πρώην κολλητή σου, έχει μια σοβαρή διαφορά με το ειδεχθές αυτό έγκλημα, που μπορεί να είναι ικανός ο Σκόρπιος μας να διαπράξει. Παρόλα αυτά, αν νευριάσει πολύ και τον φέρεις σε σημείο…τρέλας, πολλά μπορεί να συμβούν!

Θα μπορούσαν να κάνουν μικροκλοπές ο Καρκίνος και ο Ιχθείς 

Καρκίνος

Το Καρκινάκι μας είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βλάψει κάποιον, θα ήταν με το να κλέψει κάτι από αυτόν. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι αν ένας Καρκίνος φτάσει σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι έρχεται πολύ δύσκολα οικονομικά και έχει στόματα να θρέψει από πίσω.

Γενικότερα, δεν είναι ένα ζώδιο το οποίο έχει εγκληματικά ένστικτα. Οπότε, δεν πρόκειται να βλάψει ποτέ κανέναν αν πραγματικά πιστεύει ότι υπάρχει κι άλλη λύση. Αν φτάσει στις μικροκλοπές πιθανότατα μετά θα έχει πολλές τύψεις!

Ιχθείς

Και ο Ιχθείς είναι ένα ζώδιο το οποίο είναι αρκετά ήσυχο. Του αρέσει να βλέπει το καλό στα μάτια των άλλων και αυτό πολλές φορές τον κάνει αφελή. Οπότε, αν κάποια στιγμή ο Ιχθείς μας έμπλεκε με…κακές παρέες, μπορεί να έφτανε στο σημείο να διαπράξει μικροκλοπές.

Όχι όμως επειδή έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά επειδή παρασύρεται εύκολα από τους φίλους. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ζώδιο που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα, εξαιτίας των φίλων ή των συντρόφων του. Όμως, εξαιτίας της αφέλειας του, δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας κάτι πιο…σοβαρό!

Θα μπορούσαν να γίνουν απατεώνας οι…Δίδυμοι, οι Λέοντες και οι Παρθένοι 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν λέει συχνά ψέματα. Όταν το κάνει όμως, βάζει όλη του τη μαεστρία και σπάνια μπορείς να τον…πιάσεις στα πράσα! Επίσης, ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια όπου έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει ότι αν θα έκανε κάποια στιγμή ένα έγκλημα, αυτό θα ήταν να εξαπατά άλλους για τα χρήματα.

Θα το έκανε, επειδή πιθανότατα οι οικονομικές του απολαβές να μην ήταν αυτές που πιστεύει ότι αξίζει και εκμεταλλευόμενος το ταλέντο του στο ψέμα, δε θα δεχόταν να διαπράττει…απλές μικροκλοπές! Θα πήγαινε λοιπόν για το μεγάλο κόλπο και δύσκολα δε θα έπεφτες θύμα του.

Λέων

Το Λιονταράκι μας έχει καλή ψυχή όμως…ακριβά γούστα! Του αρέσει η πολυτέλεια και έχει πολλά όνειρα για τον εαυτό του. Αν είναι τυχερός, θα ανήκει σε κάποια οικογένεια που θα μπορεί να του τα παρέχει ή θα βρει γρήγορα μια καλή δουλειά.

Αν όμως είναι από τους άτυχους που ζουν σε μια φτωχική οικογένεια, τότε σίγουρα τα ακριβά αμάξια, τα πολλά ρούχα και καλλυντικά και τα τόσα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει τα οποία χρειάζονται όλα χρήματα, θα τον οδηγούσαν στο να εξαπατήσει ανθρώπους.

Αυτό που κάνει τον Λέων λίγο διαφορετικό, είναι ότι σε αντίθεση με τον Παρθένο – που θα δούμε παρακάτω – έχει κριτήρια στην εξαπάτηση. Αυτό σημαίνει, ότι εξαιτίας της ευαισθησίας του δε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί φτωχούς ανθρώπους ή πολύ καλούς ανθρώπους. Διαλέγει τα θύματά του, ανάλογα με το πόσο πιστεύει ότι…τους αξίζει!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο όπου συχνά γίνεται υπερόπτης. Αυτό σημαίνει ότι θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι ένα…τίποτα μπροστά του. Έχει πολύ ψηλά τον εαυτό του και αυτό τον οδηγεί πολλές φορές στο να υποτιμά την νοημοσύνη όλων των υπολοίπων.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ζωή δε του φερθεί όπως πιστεύει ότι αξίζει, σίγουρα θα ξεκινήσει να εκμεταλλεύται όλους τους υπολοίπους, με την άποψη ότι “ας ήταν πιο έξυπνοι να το καταλάβουν” . Γενικότερα, είναι από τα ζώδια που πιστεύουν ότι αξίζουν πολλά και όταν δεν τα έχουν…τους πιάνει μια εκδικητικότητα!

Θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Εσκομπάρ…ο Τοξότης και ο Ταύρος 

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια έφεση στην παρανομία. Του αρέσει η αδρεναλίνη και πολλές φορές σκέφτεται ότι μια καθημερινή ζωή με μια δουλειά ένα αμάξι και μια οικογένεια, δεν του είναι αρκετή! Γι’ αυτό άλλωστε, δυσκολεύεται τόσο πολύ να μπει σε μια σοβαρή σχέση.

Στο θέμα μας τώρα: οι Τοξότες αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το έγκλημα θα είναι καθαρά εξαιτίας της αδρεναλίνης που τους γεννά. Οπότε θα πάνε κατευθείαν στα σοβαρά εγκλήματα, αφού αυτόματα ανεβαίνει και η αδρεναλίνη τους! Έτσι, δε θα μπορούσαν να γίνουν τίποτα παραπάνω από…απόγονοι του Εσκομπάρ.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια τα οποία θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια. Τους αρέσει να πειραματίζονται σε όλα και δεν επαναπαύονται λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας Ταύρος φτάσει σε σημείο εγκλήματος, θα είναι μόνο και μόνο επειδή τον γοητεύει η ιδέα να είναι ο…κακός της ταινίας!

Θα μπορούσαν να γίνουν hackers ο…Υδροχόος, ο Αιγόκερως και ο Ζυγός

Υδροχόος

Το ζώδιο με τα μεγαλύτερα απωθημένα. Είναι πάντα τόσο ήσυχος ο Υδροχόος μας που μερικές φορές νευριάζει που όλοι του λένε πόσο καλός είναι, πόσο ήσυχος είναι, πόσο οικογενειάρχης είναι. Εκείνοι του τα λένε για κοπλιμέντα, όμως ο Υδροχόος μας, μερικές φορές νιώθει ότι τον υποτιμούν.

Οπότε θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το έγκλημα, μόνο και μόνο για να τους αποδείξει ότι είναι ήσυχος από επιλογή του και όχι από αδυναμία. Βέβαια, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριο σαν ζώδιο, θα αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι, που θα μπορεί να το κάνει και…από την βολή του καναπέ του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει έφεση με την τεχνολογία. Από μικρή ηλικία ξέρει να χειρίζεται άριστα οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή και την αγαπά πολύ. Οι περισσότεροι θα ασχοληθούν με την τεχνολογία και επαγγελματικά, αλλά για τα…κακά παιδιά το internet δε θα είναι για δουλειά αλλά για έγκλημα!

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει πολύ έντονο το συναίσθημα του δικαίου. Αν αποφασίσει λοιπόν να γίνει hacker θα είναι από αυτούς που εκμεταλλεύονται τον κυβερνοχώρο, για να περάσουν μηνύματα, να ρίξουν απολυταρχικές κυβερνήσεις και να δώσουν φαγητό και λεφτά στους φτωχούς!

Photo via: vix.com

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close