Τα 5 ζώδια που σε ζαλίζουν καθημερινά μόνο με δικά τους προβλήματα

Όταν έχεις ένα πρόβλημα θέλεις να το μοιράζεσαι. Όταν δεν το μοιράζεσαι, το πρόβλημα γιγαντώνεται στο κεφάλι σου και φυσικά επιδρά πολύ αρνητικά στην ψυχολογία σου αλλά και στο σώμα σου γενικότερα, αφού πολύ συχνά εκδηλώνεις ακόμη και ψυχοσωματικά.

Έχει όμως διαφορά, να θέλεις να μοιράζεσαι ένα πρόβλημα σου με τους δικούς σου ανθρώπους για να νιώσεις καλύτερα, από το να θες να ασχολούνται μόνο με τα δικά σου ζητήματα και να ξεχνάς να ρωτήσεις…τι κάνουν κι αυτοί.

Υπάρχουν 5 ζώδια που σύμφωνα με την Αστρολογία, έχουν καθημερινά προβλήματα που νομίζουν πως όλα είναι πολύ σημαντικά και θέλουν συνεχώς να είναι το επίκεντρο της συζήτησης. Έτσι, παραμερίζουν πολλές φορές τα δικά σου ζητήματα κι αυτό τους κάνει…φίλους με λιγότερη κατανόηση από όσο θα έπρεπε. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο. Παρόλα αυτά, έχει μια μανία να θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε φορά που κάτι αρνητικό συμβαίνει στη ζωή του πανικοβάλλεται και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Το άγχος τον κατακλύζει και αυτός είναι και ο λόγος που όταν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, θέλει να το συζητά διαρκώς με τους δικούς του ανθρώπους και δεν ανέχεται κανείς, να αλλάξει θέμα, μέχρι να βρουν μια λύση! Φυσικά τα προβλήματα της ζωής είναι πολλά κι όταν ο Κριός μας πανικοβάλλεται για το καθένα ξεχωριστά, γίνεται πάντα το επίκεντρο.

Τοξότης

Ένας Τοξότης θα φέρει την κατaστροφή για κάποιο πρόβλημα το οποίο λύνεται πολύ πιο εύκολα ή που στην ουσία δεν τον προβληματίζει και τόσο. Παρόλα αυτά, είναι ο τρόπος του να ξεσπά και φαίνεται πως το καταφέρνει πολύ καλά.

Έτσι θα φέρει την καταστροφή και θα μιλά διαρκώς γι’ αυτό κάνοντας τους φίλους του και την οικογένεια του να ανησυχούν πολύ. Αφού τα πει και ξεθυμάνει θα ηρεμήσει και σκασίλα του, αν έχει προκαλέσεις αναστάτωση σε όλους τους υπόλοιπους!

Ιχθείς

Ένας Ιχθύς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του μόνος του. Έτσι, κάθε φορά που κάτι αρνητικό συμβαίνει στη ζωή του ξεκινά να μιλά σε όλους γι’ αυτό με την ελπίδα να του δώσουν λύση. Μάλιστα, όταν δεν γίνεται κάτι τέτοιο, πολλές φορές νευριάζει.

Φυσικά θα μιλάει διαρκώς γι’ αυτό που τον βασανίζει και δεν θα θέλει να αλλάξετε θέμα συζήτησης, μέχρι να βρεθεί αυτός ο Ένας που θα του δώσει τη λύση που τόσο αναζητά. Δεν εκμεταλλεύεται ακριβώς τους άλλους, απλά δεν μπορεί να…διαχειριστεί μερικές καταστάσεις! Του αρέσει το…ντάντεμα με λίγα λόγια.

Δίδυμοι

Όταν ένας Δίδυμος έχει πρόβλημα, δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον και αυτό είναι γεγονός. Σπάνια θα πανικοβληθεί με κάτι, αλλά όταν το κάνει θα μιλάει συνέχεια γι’ αυτό και θα ρωτάει διαρκώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα.

Μπορεί να έχουν αναλύσει στη παρέα το προβλήματα του εκατοντάδες φορές, όμως ο Δίδυμος θα θέλει αυτή την επιπλέον μια για να νιώσει καλά. Κάτι τέτοιες στιγμές μάλιστα, καταλαβαίνεις ότι πίσω από τον δυναμικό προσωπείο, κρύβεται ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες που του αρέσει η τρυφερότητα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα αρκετά εγωιστικό ζώδιο και αυτό δε θα μπορούσε να αλλάξει ακόμη και όταν μιλάμε για τα προβλήματά του. Έτσι, όταν ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα δε θα ενδιαφερθεί καθόλου και για τα προβλήματα της υπόλοιπης παρέας, όταν κι αν τα αφήσει να αναφερθούν.

Μάλιστα, ακόμη κι αν η παρέα αποφασίσει κάποια στιγμή να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος της, ο Ταύρος θα πάρει το κινητό και θα αρχίσει να χαζεύει στα social media. Όταν βαρεθεί, δε θα διστάσει να ξανά γυρίσει το θέμα στο δικό του ζήτημα, ακόμη κι αν η υπόλοιπη παρέα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη συζήτησή της.

Photo via: amazon.com

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close