Ζώδια: Δείτε ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Ζώδια: Τα πιο άτυχα ζώδια του μήνα. Ποια θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια για τον Αύγουστο του 2022; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις.

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ένας από τους πιο χαρούμενος και αγαπημένους μήνες της χρονιάς, αφού όλοι μας λίγο πολύ θα φύγουμε για τις πολυαναμενόμενες διακοπές μας,.

Ζώδια: Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια από 20/7 ως 26/7/22

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα τα δώδεκα ζώδια;

Όμως για τρεις εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου δεν θα πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Ο Αύγουστος έχει κάποιους ευνοούμενους και κάποιους λιγότερο τυχερός. Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τους δεύτερους.

Ποιοι είναι οι άτυχοι της καρδιάς του καλοκαιριού, που θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 σε όλα τα επίπεδα;

Κριός

Ο Κριός δεν θα περάσει φέτος το καλύτερο καλοκαίρι του, όμως μην ανησυχείτε. Απλά η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά δεν αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το καλοκαίρι.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Ανάδρομος Δίας στον Κριό και πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια

Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, μιας και κάποιες μικροεντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαλάσουν την ηρεμία, ωστόσο πολύ σύντομα όλα θα αποκατασταθούν.

Ζυγός

Μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή θα έρθει να ταράξει την ηρεμία και όλα όσα γνωρίζατε το περασμένο διάστημα. Η επιστροφή ενός αγαπημένου, πρώην προσώπου ίσως γίνει.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 25/7 έως 31/7/22

Όμως σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του be like you, αυτό θα σας φέρει αναστάτωση και θα σας βάλει σε σκέψεις, πάνω που πιστεύατε πως όλα είναι λυμένα.

Σκορπιός

Ίσως ο λιγότερος ευνοημένος του μήνα που έρχεται να είναι ο Σκορπιός. Με ημερομηνίες σταθμούς τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, δείξτε υπομονή και επιμονή για να περάσουν.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Δείτε ακόμη Αύγουστος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εντάσεις στη δουλειά, κάποιες αναποδιές και λίγη γκρίνια θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, όλα όμως λύνονται και βαίνουν καλώς από το τέλος του Αυγούστου και ύστερα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close