Αύγουστος 2022-μηνιαίες-ερωτικές προβλέψεις-για-ζώδια-

Αύγουστος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022, για όλα τα ζώδια.

Τον Αύγουστο που οι περισσότεροι άνθρωποι κανονίζουν τις διακοπές τους, συνήθως κάνουμε είτε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είτε περνάμε όμορφες στιγμές με το άλλο μας μισό και ανανεώνουμε την σχέση μας. Έτσι οι ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις αυτού του μήνα έχουν μία παραπάνω αξία.

Ο νέος καλοκαιρινός μας έρωτας ήρθε για να μείνει ή σε λίγο καιρό θα τραγουδάμε “μη μου μιλάς για Καλοκαίρια”; Οι καλοκαιρινές μας διακοπές θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά με το άλλο μας μισό; Θα τα μάθουμε σήμερα στις ερωτικές προβλέψεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Κριός

Κριαράκι μου φαίνεται πως τον Αύγουστο αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση θα απολαύσεις περισσότερο στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου, παρά με κάποιο νέο αμόρε. Δεν είναι ότι δεν έχεις πέραση, απλά βρίσκεσαι σε μία φάση που θέλεις να περάσεις όμορφο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους και να ασχοληθείς περισσότερο με την ζωή σου.

Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε σχέση, ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα σε ανανεώσει. Περίμενες πως και πως λίγες στιγμές χαλάρωσης και φαίνεται πως αυτό θα λειτουργήσει πολύ ευεργετικά στην σχέση σου. Ακόμη και διακοπές να μην πάτε όμως, οι στιγμές που θα περάσετε μαζί τον Αύγουστο θα είναι πολύ όμορφες.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ταύρος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση Ταυράκι μου, φαίνεται πως τον Αύγουστο για ακόμη μία φορά θα νιώσεις πως το άλλο σου μισό είναι πραγματικά ένα στήριγμα για σένα. Αν βγεις σε άδεια και πας διακοπές, σίγουρα θα περάσεις όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό και θα έρθεις σε άμεση επαφή με την φύση.

Αν πάλι δεν καταφέρεις να φύγεις από την πόλη σου, θα νιώσεις ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σου, ειδικά τώρα που οι εξελίξεις στην ζωή σου, σε έχουν γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερο Ταυράκι μου, φαίνεται πως τον Αύγουστο ένα νέο ταίρι σε περιμένει στην γωνία και είναι πολλά υποσχόμενο, αρκεί να του δώσεις μία ευκαιρία.

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-ερωτικές προβλέψεις-για-ζώδια-

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Δίδυμοι

Ο Αύγουστος θα είναι για σένα ο μήνας της ανανέωσης. Θέλεις να χτίσεις την σχέση σου σε νέες βάσεις και ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό, αφού θα σου δώσει περισσότερο χρόνο να περάσεις όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό.

Αλλά και ελεύθερος ή ελεύθερη να είσαι, φαίνεται πως τον Αύγουστο οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Είστε ανανεωμένοι, κεφάτοι και με όρεξη για ζωή και αυτό φυσικά αντανακλάται και προς τα έξω. Πώς γίνεται να μην υπάρχουν θαυμαστές;

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Καρκίνος

Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ περίεργος μήνας για τους Καρκίνους. Αρχικά οι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι, τον Αύγουστο χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Εκείνοι του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, θα περάσουν όμορφες στιγμές με φίλους και νέες γνωριμίες έρχονται που θα ταράξουν ευχάριστα τα νερά τους.

Οι άνθρωποι του δεύτερου δεκαημέρου όμως, φαίνεται πως προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από μία σχέση του παρελθόντος που ακόμα τους πονάει. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχεις ζήτηση και να γίνει συζήτηση για σένα, όμως εσύ ακόμη δεν είσαι σε θέση να προχωρήσεις την ζωή σου.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε τον Αύγουστο να ελέγξεις την ζήλια και την κτητικότητα σου γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι τα μόνα, ικανά να χαλάσουν τις διακοπές σου με το άλλο σου μισό. Απόλαυσε την στιγμή λοιπόν!

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Λέων

Στιγμές με την οικογένεια και με τους φίλους θα πρωταγωνιστήσουν για σένα τον φετινό Αύγουστο. Αν είσαι σε σχέση διακοπές που συνδυάζουν και σχέση και φιλία και οικογένεια σε περιμένουν ενώ αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη φαίνεται πως θα παραμείνεις έτσι και αυτόν τον μήνα, αφού παρά είσαι ντροπαλός ή ντροπαλή και αυτό δεν βοηθάει πάντα.

Τον Αύγουστο προσπάθησε να χαλαρώσεις διότι το ζώδιό σου περνάει σε μία πολύ ελπιδοφόρα φάση για σένα. Μην χαλάσεις την διάθεσή σου με χαζές εμμονές και ανασφάλειες, διότι είναι και τα μόνα που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη εσένα και το άλλο σου μισό.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σου έχει χτυπήσει κόκκινο ενώ επισκέψεις που σου έρχονται από μακριά θα σου ανεβάσουν ακόμη πιο πολύ την διάθεση. Αυτό φυσικά θα έχει αντίκτυπο και στην ερωτική σου ζωή. Θα ξεκινήσεις να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου και να φλερτάρεις πιο έντονα.

Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και σίγουρα όλες πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται όμως ότι και ένας έρωτας από το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα και ίσως να δώσεις αυτήν την δεύτερη ευκαιρία. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα νιώσεις αυτόν τον μήνα ότι εσύ είσαι η…κολόνα του σπιτιού και μπορεί αυτό να σε κουράζει μερικές στιγμές, όμως είναι για καλό.

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-ερωτικές προβλέψεις-για-ζώδια-

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ζυγός

Παρόλο που εξαιτίας του ζωδίου είσαι, αποτελείς πάντα μία προσωπικότητα που τα σκέφτεται όλα πάρα πολύ και τα αναλύει όλα παρά πολύ, με αποτέλεσμα ούτε στις διακοπές σου να μην βρίσκεις ησυχία, φαίνεται πως τον Αύγουστο θα αφεθείς στα χέρια του έρωτά σου και θα χαλαρώσεις.

Ξέγνοιαστες στιγμές σε περιμένουν σε μέρη όμορφα και χαλαρωτικά. Αν είσαι σε σχέση οι φιλίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Ταξίδια με φίλους σε must καλοκαιρινούς προορισμούς θα σε κάνουν να φλερτάρεις περισσότερο και να διασκεδάζεις ακόμη πιο πολύ.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Σκορπιός

Αν κάτι μπει εμπόδιο στην πολυποίκιλη ερωτική ζωή του…παίδαρου, όπως έλεγε και ο Μάκης στην σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, είναι η τελειομανία σου. Οι κατακτήσεις σου θα είναι όπως κάθε φορά πολλές, αφού το εκρηκτικό σου ταπεραμέντο και το ταλέντο σου να τραβάς πάντα την προσοχή όπου κι αν βρίσκεσαι δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Παρόλα αυτά τον Αύγουστο αν δεν είσαι σε σχέση το ένα θα σου μυρίζει και το άλλο θα σου βρωμάει. Αρκετές φορές θα νιώσετε ενθουσιασμένοι με μία νέα γνωριμία, όμως δεν θα κρατήσει για πολύ αυτός ο ενθουσιασμός. Κοίτα να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου, γιατί δεν σε βλέπουμε καλά.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση από την άλλη, όμορφες στιγμές σας περιμένουν που θα σας χαλαρώσουν και τους δύο. Ίσως όμως ακριβώς αυτή η τελειομανία σου, σε κάνει να νιώσεις πως ακόμη και στις διακοπές δεν φεύγετε ακριβώς από την ρουτίνα. Από Σεπτέμβρη θα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα και να συζητήσεις ακόμη περισσότερα.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Τοξότης

Αν δεν είσαι σε σχέση τον φετινό Αύγουστο, το τελευταίο πράγμα που θα σε νοιάξει είναι να μπεις μέσα σε μία τέτοια. Φαίνεται πως το Καλοκαίρι και η ανανεωμένη σου διάθεση, σε κάνουν να θέλεις να περάσεις έξαλλες διακοπές με περιστασιακές σχέσεις κι εμείς εφόσον προσέχεις και σου αρέσει εγκρίνουμε.

Από την άλλη αν είσαι σε σχέση θα κοιτάξεις φέτος το Καλοκαίρι να στήσεις διακοπές υπερπαραγωγή για το άλλο σου μισό. Μην τα δίνεις όλα μόνο εσύ όμως, διότι δεν θα αργήσεις να νιώθεις κουρασμένος ή κουρασμένη και στο τέλος να μην χαρείς τόσο τις διακοπές εσύ όσο το άλλο σου μισό.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Αιγόκερως

Ψάχνετε μια σχέση με πάθος και αποκλειστικότητα. Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας η αγάπη είναι τώρα για σας συγχώνευση ψυχών, και δεν θα κάνετε εκπτώσεις στις απαιτήσεις σας. Αυτός ο μήνας κάθε άλλο παρά ελεύθερος και άνετος θα είναι.

Ενδιαφέρεστε για κάτι ίσως άπιαστο, όπως την αιώνια στοργή και αγάπη. Ενώ οι άλλοι μπορεί να πίνουν σανγκριά ανέμελα δίπλα στην πισίνα και να κάνουν άσκοπες κουβέντες, εσείς πιθανότατα νιώθετε έντονα, λαχταράτε να είστε τον περισσότερο χρόνο μόνοι.

Αν βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να διερευνήσετε σε βάθος τα συναισθήματά σας: Νιώθετε εμπιστοσύνη και οικειότητα; Αν ναι, είναι το πρώτο βήμα για να γίνει η σχέση σας πιο βαθιά.

Δείτε ακόμα Αύγουστος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αν όμως νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας σας βάζει συνεχώς στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πρέπει να απολογείστε, εξετάστε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και μη ρίχνετε το δηλητήριό σας ή επιβάλετε την εξουσία σας.

Αν αυτή η σχέση είναι ένας αγώνας μεταξύ σας για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, αυτό δεν εξυπηρετεί την προσωπική σας ανάπτυξη. Τότε γιατί να την κρατάτε;

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Υδροχόος

Δεν μιλάτε για αγάπη, τη ζείτε! Το καλοκαίρι είναι μόνο για σας καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και της οικειότητας, στέλνουν στην αγκαλιά σας κάποιον/α με τον οποίο ενώνεστε ψυχή και σώμα, νιώθετε ένα βαθύ συναισθηματικό δεσμό και τρελό πάθος.

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-ερωτικές προβλέψεις-για-ζώδια-

Κάποιες στιγμές χαλάρωσης θα είναι αναγκαίες, ειδικά επειδή μπορεί να κουραστείτε από αυτόν τον τρελό ρυθμό. Αν από την άλλη είστε σε σχέση, έχετε την ανάγκη να στηριχτείτε στον άνθρωπό σας για υποστήριξη, ότι οι στιβαροί ώμοι του θα σας κρατήσουν αγκαλιά στην πρώτη δυσκολία.

Η αρχή ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος είναι το απόφθεγμά σας, αλλά τώρα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δύναμη που προκύπτει με το να ανήκετε ο ένας στον άλλον.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ιχθείς

Το να βάλετε τα συναισθήματα και το πνεύμα σας σε τάξη είναι ζωτικής σημασίας αυτόν το μήνα, ειδικά αν θέλετε να έχετε μελλοντικά μια αγάπη στο πλάι σας.

Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και μαζί με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνουν να αναζητάτε την αδελφή ψυχή, κάποιον/α που μπορεί να βοηθήσει την εύθραυστη ψυχή σας.

Εάν θρηνείτε μια απώλεια, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να απαλλαγείτε από τη θλίψη και να λάβετε σταθερή υποστήριξη. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα αδύναμοι συναισθηματικά, μπορεί να μην θέλετε να είστε μόνοι.

Δείτε ακόμα Αυτά τα 5 ζώδια έχουν πάρει Master στην εκδίκηση

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να κρύψετε τα αυθεντικά συναισθήματά σας, στηριχτείτε στους δυνατούς και σοφούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Η θάλασσα και γενικά το νερό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην ηρεμία σας, όπως και ο διαλογισμός. Απομακρύνετε τα συντρίμμια του παρελθόντος, μόλις το κάνετε, η ελευθερία θα είναι δική σας. Αν είστε σε σχέση, θεραπεύετε το ζοφερό παρελθόν και απελευθερώνεστε.

Θα μπορούσατε να έχετε μια εγκάρδια συνομιλία με τον αγαπημένο σας που οδηγεί στη συγχώρεση. Πάρτε την πρωτοβουλία να υπάρξει συμφιλίωση. Ίσως αποφασίσετε μαζί να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια, κάνοντας υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Εάν έχεις γεννηθεί μια από αυτές της ημέρες του μήνα τότε έχεις την τύχη με το μέρος σου

Θα μπορούσατε επίσης να εμπνευστείτε να πάτε σε ένα απόμερο καταφύγιο προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Ένα νησί που δεν φαίνεται και τόσο καλά στον χάρτη είναι η καλύτερη απόδραση αυτό το καλοκαίρι, και οπουδήποτε κοντά σε νερό.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close