Ζώδια: Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα φέρει τύχη, έρωτα και χρήματα σε αυτά τα 4 ζώδια

Ζώδια: Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα φέρει τύχη, έρωτα και χρήματα σε αυτά τα 4 ζώδια. Τα παρακάτω 4 ζώδια θα δουν επιτέλους άσπρη μέρα. Είστε ένα απο αυτά;

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 όπου και θα παραμείνει έως τις 29/9, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να πετύχουν πράγματα που είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων τους, να αγγίξουν τα υψηλά τους στάνταρ και να βάλουν σε τάξη την ερωτική και οικονομική τους ζωή, μέσα από λίγες αλλά αξιόλογες ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Τα παρακάτω 4 ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά με την Αφροδίτη στην Παρθένο! Ας δούμε ποια είναι αυτά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πρωταγωνιστή/α της περιόδου, στρέφοντας το ενδιαφέρον όλων πάνω σου άκοπα κι αβίαστα. Εκτός του ότι θα σου δώσει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να βγάλεις τη γοητεία σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις και αρκετά από αυτά που είχες βάλει σαν στόχο, ώστε να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Εννοείται ότι θα έχεις και τα τυχερά σου, μέσα από καινούργιες γνωριμίες, ίσως, μάλιστα, δημιουργήσεις και μια σχέση, αν είσαι ελεύθερος, η οποία θα ανταποκρίνεται στα στάνταρ ή -τουλάχιστον- θα συγκεντρώνει πολλά από τα κριτήρια που έχεις θέσει!

Δείτε ακόμη Σεπτέμβριος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το κυνήγι της τελειότητας θα αποφέρει αποτελέσματα και στην εμφάνισή σου, αφού με μια αλλαγή σου θα γίνεις περιζήτητος/η. Επιπλέον, θα καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες συνεργασίες ή να καλυτερεύσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και κυρίως με τον/η σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον 2ο οίκο σου και αυτόματα θα αλλάξει η οικονομική και συναισθηματική σου διαχείριση. Τώρα θα κάνεις το “κουμάντο” σου! Το να σκορπάς χρήματα για να εντυπωσιάσεις ή για προσωρινές απολαύσεις θα σταματήσει, καθώς θα νιώθεις πολύ πιο ασφαλής και σίγουρος με τον εαυτό σου και δε θα χρειαστείς “ενέσεις αυτοπεποίθησης”.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Τα κριτήριά σου θα γίνουν πιο αυστηρά, θα προσέχεις περισσότερο τις λεπτομέρειες και αυτό που θα σε ενδιαφέρει είναι η ποιότητα και όχι η βιτρίνα. Η κάλυψη των πρακτικών αναγκών σου θα γίνει κύριο μέλημά σου και εκεί θα πάρεις σημαντικές βοήθειες, ενώ θα ξεψαχνίσεις συμφωνίες ή επενδύσεις για να βρεις τις πιο συμφέρουσες.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Η Σελήνη Κενής Πορείας και οι ημερομηνίες που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κάτι σημαντικό

Το “σήμερα” δε θα σε ενδιαφέρει τόσο, όσο το τι θα αποφέρει στην πορεία το οτιδήποτε κάνεις. Θα είσαι επιλεκτικός και με τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν, ψάχνοντας (και βρίσκοντας) αυτό που, εκτός του ότι θα σε ελκύει, θα έχει και περιεχόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου έρχεται να βάλει τα οικονομικά σου σε τάξη, κυρίως όσα αφορούν σε υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Εννοείται ότι θα σου παρέχει διευκολύνσεις και ίσως επιπλέον χρήματα, προκειμένου όμως να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πληρωμές ή να διευθετήσεις υποθέσεις σου με τράπεζες και εφορία, για τις οποίες, μέχρι πρότινος, δεν είχες πάρει καμία πρωτοβουλία.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Τώρα, δεν αποκλείεται να μπεις σε πρόγραμμα και να υπολογίζεις περισσότερο τι δίνεις πού, ώστε και να είσαι εντάξει και χρήματα να σου μένουν. Οι συνθήκες πάντως είναι ιδανικές για να κυνηγήσεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για δάνεια ή χρέη.

Δείτε ακόμη Άτυχα ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Σε αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβρης θα βγάλει το λάδι

Από την άλλη, αυξάνεται και η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο, αλλά και οι σεξουαλικές σου επιθυμίες, ίσως μάλιστα να έχεις και διάθεση για δοκιμές και πειραματισμούς, κάτι που θα εκπλήξει ευχάριστα και το ταίρι σου, αν έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, εκτός του ότι θα σε κάνει πιο δημιουργικό, επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ερωτική σου ζωή. Θα θέλεις για τον εαυτό σου τα καλύτερα, θα προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και θα δίνεις βάση στις ουσιαστικές επαφές, με άτομα που συνδυάζουν εμφάνιση και μυαλό ή τουλάχιστον να ταυτίζονται σε αντιλήψεις με τις δικές σου.

Ζώδια-Προβλέψεις 9 με 15 Μαΐου: Αυτά τα ζώδια θα έχουν καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και επιστροφές

Οι εφήμερες αγάπες δεν θα είναι του γούστου σου, θα είσαι αρκετά προσγειωμένος και θα θα κοιτάς το μετά και τι θα σου μείνει, καθώς ξέρεις ότι καλός είναι ο έρωτας, αλλά στην πράξη κρίνονται όλα. Σίγουρα, οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές, αφού θα εκπέμπεις σοβαρότητα και συνέπεια, γι’ αυτό δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτόν/η που θεωρείς ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τα θέλω σου, οπότε ένας δεσμός είναι προ των πυλών.

Δείτε ακόμη Τα τρία γυναικεία ζώδια που φοβούνται οι άντρες!

Με το ταίρι σου, αν έχεις, ενδέχεται να βάλετε ένα πρόγραμμα για να καταφέρετε κάτι, ακόμα και την απόκτηση ενός παιδιού, σύμφωνα με το astology, αν δεν έχετε. Αν έχεις, θα περάσεις όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί του!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close