Ζώδια: Πως επηρεάζουν οι πλανήτες το ζώδιο σου μέχρι τις 15/11/22;

Δείτε πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες το ζώδιο σου μέχρι τις 15/11/22.  

Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς.

Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές.

Άση Μπήλιου: Για αυτά τα τρια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι πάρτι

Δείτε ακόμη Ζώδια ετήσιες προβλέψεις: Αυτά είναι τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023

Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 09/11 έως και 15/11!

-Ο αστρικός Ήλιος που συχνά δίνει το στίγμα της ημέρας, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον τροπικό Πλούτωνα στις 12-13 Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας υπόγειες κινήσεις που είτε γίνονται, είτε αποκαλύπτονται. Μπορεί ακόμη να διακοπεί μια ενεργειακή ροή.

Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

 

-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από τη 23η μοίρα του Ζυγού μέχρι την 4η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 15 έως τις 26/10. Αν πάλι είσαι γεννημένος/η από τις 12 έως τις 23/4, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν έχεις τα γενέθλια σου από τις 13 έως τις 24/1, σύμφωνα με το astrology, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν έχεις γεννηθεί από τις 15 έως τις 26/7, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η τελευταία έκλειψή του 2022

Το τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Πλούτωνα στις 11 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί εκμυστηρεύσεις αλλά και «καρφωτές». Μπορεί ακόμη να «μείνει» κάτι από ενέργεια.

-Η αστρική Αφροδίτη, που «ειδικεύεται» στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 27η μοίρα του Ζυγού μέχρι την 6η του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19 έως τις 28/10 αλλά κι αν είσαι γεννημένος/η από τις 16 έως τις 25/4.

Την επιρροή της θα την δεχθείς επίσης κι αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 19 έως τις 28/7 ή είσαι γεννημένος/η από τις 18 έως τις 27/1, με έμφαση όμως σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, αντίστοιχα.

Άση Μπήλιου: Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

 

-Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί ανάδρομα από την 1η μοίρα των Διδύμων στην τελευταία του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αν είσαι γεννημένος/η στις 20-21/5.

Αν πάλι έχεις τα γενέθλιά σου στις 21-22/11, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς κι αν έχεις τα γενέθλια σου στις 22-23/8 ή στις 17-18/2, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

 

Ζώδια: Πως θα επηρεάσουν οι πλανήτες τα ζώδια από 20/7 ως 26/7/22

Δείτε ακόμηΚώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/11 έως 13/11/2022

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό, θα κινηθεί από την 23η μέχρι την 25η μοίρα του Λέοντα, φέρνοντας σε, σε πρώτο πλάνο, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/8. Παρομοίως κι αν είσαι Υδροχόος γεννημένος/η κοντά στις 12/2.

Αν πάλι είσαι Σκορπιός ή Ταύρος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 16/11 ή τις 14/5 αντίστοιχα, είναι πιθανό να τρέξεις μια επαγγελματική σύμβαση ή ένα περιουσιακό-οικογενειακό ζήτημα.

-Ο αστρικός Δίας, που φέρνει ευκαιρίες και τύχη, μεγεθύνει όμως και… σκανδαλώδεις καταστάσεις, θα κινηθεί ανάδρομα στην 5η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει τις ευκολίες του αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 23/2.

Άση Μπήλιου: Tυχερές και άτυχες μέρες του Ιούλιου 2022 για όλα τα ζώδια

 

Αν πάλι είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 27/8, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης.

Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων ή είσαι Τοξότης, γεννημένος/η κοντά στις 26/5 ή τις 26/11, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

-Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια και σε κρίνει για τις όποιες ανεπάρκειές σου,θα κινηθεί στην 25η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 15/1.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 17/7, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 17/10 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να ανακατασκευάσεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 15/4, πέρα από το ότι κάτι θα σε φρενάρει, ενδέχεται να περάσεις από εξετάσεις, ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

-Oαστρικός Χείρωνας, που αναδεικνύει θέματα σχετικά με το παρελθόν και σηματοδοτεί ιδιαίτερες ευαισθησίες και συναισθηματικές αδυναμίες, θα κινηθεί ανάδρομα στη 19η μοίρα των Ιχθύων και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/3 ή είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 12/9.

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια τον Νοέμβριο 2022

Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα ή μια παραλαβή σκυτάλης από τους παλαιότερους θα σε συνοδεύσουν αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 9/6 ή είσαι Τοξότης κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 11/12. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της.

-Ο αστρικός Ουρανός που φέρνει αλλαγές και ανατροπές «εφ’ όλης της ύλης» θα κινηθεί ανάδρομα από την 24η στην 23η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός ή Ζυγός κι έχεις γεννηθεί αντίστοιχα κοντά στις 12/4 ή τις 15/10.

Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν επίσης κι αν είσαι Καρκίνος ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 15/7 ή τις 13/1 αντίστοιχα. Εδώ, το πρωταρχικό πεδίο των αλλαγών-ανατροπών είναι η καριέρα και η οικογένεια και σε κάθε περίπτωση όσο πιο «σίγουρος/η» είσαι για κάτι, τόσο περισσότερο θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επιπλέον, τα (θεωρητικά) εύκολα γίνονται δύσκολα και τα «απίθανα», εφικτά.

– Ο αστρικός Ποσειδώνας, που ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, θα κινηθεί κι αυτός ανάδρομα στην 29η μοίρα του Υδροχόου, κάτι που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο αλλά κι αν είσαι Ταύρος, Λέων ή Σκορπιός έχεις γεννηθεί κοντά στις 16/2, τις 19/5, τις 21/8 ή τις 20/11 αντίστοιχα.

Στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), σηματοδοτεί συνήθως ενδεχόμενες απάτες ή αυταπάτες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς από «χάρες» και άδηλους πόρους, ενώ το να… εξαφανιστείς από προσώπου γης θα σε βοηθήσει να αποφύγεις «κακοτοπιές».

– Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια μεταμόρφωση εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, θα κινηθεί στην 3η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 25/12 αλλά και αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 23/6.

Δείτε ακόμη Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close