Νηστίσιμες καριόκες απο την Αργυρω!

Νηστίσιμες καριόκες απο την Αργυρω Μπαρμπαριγου!Ειναι πεντανοστιμες!

Εκτέλεση

Τα 4 πρώτα υλικά τα βάζουμε σε κατσαρόλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση. Το βγάζουμε από την εστία. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, κονιάκ, καρύδι, φρυγανιά και ανακατεύουμε καλά να γίνει ζύμη.
Είτε ανοίγουμε την ζύμη σε χοντρό φύλλο ή κόβουμε καριόκες με κουπ – πατ, είτε κάνουμε την ζύμη ρολό όπως το μωσαϊκό και αφού παγώσει το κόβουμε φέτες.

Βουτάμε τις καριόκες σε λιωμένη κουβερτούρα να καλυφθούν. Τις αφήνουμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν και να κρυώσουν καλά. Τις τυλίγουμε σε χαρτάκια. Τις διατηρούμε σε δροσερό σημείο (όχι ψυγείο).

Νηστίσιμες καριόκες απο την Αργυρω!

Close