Νόστιμος, εύκολος χαλβάς σιμιγδαλένιος με γλάσο !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο,
2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό,
3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη,
4 φλιτζάνια τσαγιού νερό,
καρύδια,λεμόνι,άχνη ζάχαρη,κανέλα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο,και ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε με.ξύλινη κουτάλα 10 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε το σιρόπι 5 λεπτά(ζάχαρη,νερό).
Το ρίχνουμε απαλά στο μείγμα.
Το αφήνουμε να σταθεί 20 λεπτά.
Το τοποθετούμε στα κατάλληλα φορμάκια.

Δείτε ακόμη: Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι

ΓΛΑΣΟ:

1 και 1/2 ζάχαρη άχνη
λίγο χυμό λεμονιού.

Καρύδια και κανέλα για διακόσμηση!

Tzeni Tsanaktsidou‎»ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close