Κάνελ μπούλαρ: Τα ανατολίτικα τσουρεκάκια με ζάχαρη και κανέλα

Μία απίθανη συνταγή για κανέλ μπουλάρ. Πρόκειται για μία συνταγή για ανατολίτικα τσουρεκάκια από βούτυρο αγελάδος, ξηρή μαγιά και γάλα, πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα.  Μία εύκολη συνταγή για κανέλ μπουλάρ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Μπορείτε να τα φτιάχνετε για το σχολείο των παιδιών, για κολατσιό, για πρωινό ή όποτε άλλοτε επιθυμείτε!

Εκτέλεση

Έβαλα το γάλα να ζεσταθεί και έριξα μέσα την ζάχαρη να λιώσει. Τράβηξα την κατσαρόλα στην άκρη και έριξα μέσα τα αυγά και το βούτυρο αγελάδος. Σε ένα άλλο μπολ έβαλα το αλεύρι με την μάγια και τις βανίλιες και το άδειασα μέσα το μείγμα με το γάλα το άφησα να φουσκώσει και μετά άνοιξα τη ζύμη σε μέγεθος ενός μεγάλου πιάτου. Πέρασα με βούτυρο, έριξα ζάχαρη και κανέλα και έκοψα σε λωρίδες, έστριψα τη λωρίδα και την έκανα σαν κόμπο η ότι άλλο σχέδιο θέλετε πέρασα με αυγό και έψησα στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για σαράντα λεπτά περίπου. Αυτή η δόση βγάζει περίπου 40 κομμάτια.

Κάνελ μπούλαρ: Τα ανατολίτικα τσουρεκάκια με ζάχαρη και κανέλα

Η συνταγή είναι της  ‎Palmyra Aristou

Close