Κεφτεδάκια μπακαλιάρου ή αλλιώς…μπακαλιαροκεφτέδες!

Συνταγή για Μπακαλιαροκεφτέδες αφράτους και νόστιμους! Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με άνηθο, κρεμμυδάκια και μαϊντανό , όλο γεύση και άρωμα.

Έχουμε δει τα κεφτεδάκια σε τόσες πολλές και νόστιμες παραλλαγές, που πλέον τα κλασικά κεφτεδάκια, τα συναντάμε σπανιότερα στο τραπέζι. Αυτή τη φορά λοιπόν θα δούμε μπακαλιαροκεφτέδες αφράτους και νόστιμους που θα σας αφήσουν άφωνους! Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με άνηθο, κρεμμυδάκια και μαϊντανό , όλο γεύση και άρωμα. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν και θα τα ζητάνε συνέχεια!

Δείτε ακόμη 25η Μαρτίου : 5 εύκολες συνταγές για μπακαλιάρο !

Εκτέλεση:

Για να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια μπακαλιάρου, αρχικά, Παίρνουμε τον μπακαλιάρο και με προσοχή βγάζουμε το δέρμα του. Τον πλένουμε καλά κάτω από τρεχούμενο νερό για να ξεβγαλθεί από το αλάτι. Τον κόβουμε κομμάτια και τον βάζουμε σε κρύο νερό να ξαρμυρίσει τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν τον χρησιμοποιήσουμε, αλλάζοντας συχνά το νερό.
Μία ώρα πριν από το μαγείρεμα τον στύβουμε καλά και τον ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Ρίχνουμε το μαϊντανό, τον άνηθο, τα κρεμμυδάκια και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι αν χρειάζεται και το μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.

Δείτε ακόμη Σκορδαλιά με καρύδια: Η παραδοσιακή Θρακιώτικη

Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι και σε αυτά προσθέτουμε την μπύρα και το μπέϊκιν. Τα ρίχνουμε στον μπακαλιάρο και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Το μείγμα πρέπει να είναι μαλακό, όχι υδαρές αλλά ούτε και στεγνό.
Ζεσταίνουμε μπόλικο καλαμποκέλαιο σε τηγάνι και με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα μας. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν στο εσωτερικό τους.
Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τους σερβίρουμε.
Τρώγονται καλύτερα, χλιαροί.

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου ή αλλιώς...μπακαλιαροκεφτέδες!

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου ή αλλιώς...μπακαλιαροκεφτέδες!

Την συνταγή την είδαμε στην σελίδα στο facebook Μαμαδιστικες συνταγες της Αργυρως Π

 

Close