39- ιδέες- για- μοβ- Χριστουγεννιάτικη -διακόσμηση -

39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Φέτος τα Χριστούγεννα θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάκι, το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όλο το υπόλοιπο σπίτι σε μοβ χρώμα. Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, Χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γιρλάντες σε μοβ χρώμα!

Το μοβ χρώμα είναι από τα πιο αγαπημένα χρώματα και φέτος ήρθε η στιγμή να το εντάξουμε και στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση διότι εμείς φέτος κάτι τέτοιο έχουμε στο μυαλό μας.

Κι επειδή μας αρέσει να ψάχνουμε για εσάς όμορφες ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, σήμερα θα κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα που ταιριάζει σε αυτούς που αγαπούν τα έντονα χρώματα τα Χριστούγεννα αλλά θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2021: Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά

Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε κάτι καινούριο δεν έχετε παρά να δώσετε μία ευκαιρία στο μοβ χρώμα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας. Μοβ χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, μοβ χριστουγεννιάτικα στεφάνια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε μοβ χρώμα, μοβ στολισμός στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο τραπέζι. Διαβάστε παρακάτω:

ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοβ στολίδια

Φυσικά και θα ξεκινούσαμε το σημερινό μας άρθρο με μία πρόταση για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε λοιπόν φέτος να στολίσετε το κλασικό, πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με μοβ χριστουγεννιάτικα στολίδια και μία μοβ μοντέρνα κορυφή για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε μοβ χρώμα: 39 ιδέεςιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μοβ και λευκό χρώμα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μία αξεπέραστη αντίθεση δεν έχετε παρά να γεμίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με μοβ και λευκά χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Το μοβ και το λευκό δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις και φυσικά το λευκό θα κάνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να μοιάζει χιονισμένο.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-με-μοβ-και-λευκό-χρώμα-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες σε μοβ χρώμα για την σκάλα

Μπορείτε να βάλετε στην σκάλα σας μία κλασική χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από συνθετικά φύλλα ελάτου. Ντύστε αυτήν την γιρλάντα με μοβ αλλά και κόκκινες κορδέλες. Θα βάλει χρώμα στο σπίτι σας και σίγουρα αν έχετε είτε εξωτερικές είτε εσωτερικές σκάλες δεν μπορείτε να τις αφήσετε έξω από την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-στις-σκάλες-με-μοβ-γιρλάντες-

39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση:  Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό χιονάνθρωπου σε μοβ χρώμα

Μπορείτε να βρείτε πολλούς διακοσμητικούς χιονάνθρωπους στα μαγαζιά με τα εποχιακά κάθε Χριστούγεννα. Αν έχετε ήδη έναν κλασικό χιονάνθρωπο μπορείτε με ένα κομμάτι ύφασμα να κάνετε ένα μοβ κασκόλ και να αγοράσετε ένα μοβ σκουφάκι του Άγιου Βασίλη. Μπορείτε όμως να βρείτε χιονάνθρωπους με μοβ ρούχα στην αγορά σε χαμηλές τιμές.

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-χιονάνθρωπος-

39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Συνδύασε το μοβ, το χρυσό και το ασημί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάθε Χριστούγεννα το ασημί και το χρυσό έχουν την τιμητική τους, αφού είναι λαμπερά χρώματα και μιλάμε για την πιο λαμπερή γιορτή του έτους. Όμως φέτος το χρυσό είναι τάση και μπορείτε επίσης να βάλετε το χρυσό και στην κουζίνα σας για μία πιο elegant χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Και που ‘στε; Ταιριάζει και με το μοβ!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Παίξτε με τα χρώματα του μοβ και του γαλάζιου στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η έμπνευση για το σημερινό μας άρθρο προέκυψε από την ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα κλασικά φέτος τα Χριστούγεννα και να βάλουμε περισσότερο χρώμα στην ζωή μας. Μπορούμε λοιπόν φέτος να διακοσμήσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας παίζοντας με τα χρώματα του μοβ και του γαλάζιου.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-του-χριστουγεννιάτικου τραπεζιού-σε-μοβ-χρώμα-

39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Οικονομικά διακοσμητικά σε μοβ χρώμα

Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας οικονομικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το τζάκι, για το τραπέζι του σαλονιού, για την κουζίνα, ακόμη και για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Πάρτε μία κλασική γυάλα ή ένα κλασικό γυάλινο βάζο και γεμίστε το με μοβ χριστουγεννιάτικες μπάλες. Έτοιμο!

χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε μοβ χρώμα

Φυσικά και το τζάκι δεν πρέπει να το αφήσουμε παραπονεμένο. Και όταν μιλάμε για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τζάκι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι κάλτσες του Άγιου Βασίλη. Βέβαια μπορείτε να στολίσετε τις αγαπημένες σας μοβ χριστουγεννιάτικες κάλτσες σε κάθε γωνία του σπιτιού.

χριστουγεννιάτικη-κάλτσα-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε μοβ χρώμα

Μπορείτε το φετινό σας χριστουγεννιάτικο τραπέζι να το ντύσετε με μοβ χρώματα. Μοβ μοντέρνα κεριά, σκόρπιες μοβ χριστουγεννιάτικες μπάλες για ντεκόρ κι αν έχετε μοβ σερβίτσια θα ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα. Αν δεν έχετε προτιμήστε τα λευκά σερβίτσια.

χριστουγεννιάτικα-κεριά-σε-μοβ-χρώμα-στο-τραπέζι-ιδέες-

Δείτε ακόμα 29 ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χρυσό και λευκό

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-μοβ-και-χρυσό-χρώμα- χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την εξώπορτα σε μοβ χρώμα

Μπορείτε να αγοράσετε σε χαμηλή τιμή από ένα μαγαζί με εποχιακά είδη ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στεφάνι που θα παίζει σε αποχρώσεις του μοβ. Παρόλα αυτά μπορείτε να αναδείξετε το παλιό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι τοποθετώντας του μοβ τούλια, μοβ κορδέλες και μοβ χριστουγεννιάτικες μπάλες.

χριστουγεννιάτικο-στεφάνι-σε-μοβ-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-τραπέζι-σε-μοβ-χρώμα-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Μοβ χριστουγεννιάτικα κηροπήγια

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά αρωματικά μοβ κεριά με υπέροχο άρωμα. Τοποθετήστε αυτά τα κεριά σε έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο και βάλτε μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες για ντεκόρ. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτό το κηροπήγιο όπου σας αρέσει!

χριστουγεννιάτικα κηροπήγια-σε-μοβ-χρώμα-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοβ κορνίζες

Μπορείτε να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ακόμη πιο συναισθηματικό φέτος τα Χριστούγεννα. Αντί για χριστουγεννιάτικες μπάλες κρεμάστε σε μερικά κλαδιά κορνίζες σε μοβ χρώμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

κορνίζες-στο-χριστουγεννιάτικο δέντρο-σε-μοβ-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-τραπέζι-σε-μοβ-χρώμα-ιδέες-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο σε απαλό ροζ

Σήμερα έχουμε αφιέρωμα στο μοβ και το ροζ ανήκει σε απόχρωση του μοβ. Μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε ένα κερί σε ροζ χρώμα πάνω από ένα αναποδογυρισμένο κολονάτο ποτήρι. Ντύστε το κολονάτο ποτήρι σας με αλεξανδρινά φυτά σε ροζ χρώμα. Το γκλίτερ…επιβάλλεται!

χριστουγεννιάτικο-κηροπήγιο-με-αλεξανδρινό-λουλούδι-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικη κατασκευή με στεφάνια σε μοβ χρώμα

Μπορείτε να ενώσετε δύο έτοιμα λευκά χριστουγεννιάτικα στεφάνια και να τα στολίσετε με μοβ διακοσμητικά, κορδέλες αλλά και φυσικά υλικά από τον κήπο σας. Αν το ένα στεφάνι είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο, έχετε αμέσως έναν υπέροχο χιονάνθρωπο για την πόρτα!

χριστουγεννιάτικα-στεφάνια-σε-μοβ-χρώμα-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Στολίστε το τζάκι σε μοβ χρώμα

Τοποθετήστε πάνω από το τζάκι σας γιρλάντες σε πράσινο χρώμα και γεμίστε τες με χριστουγεννιάτικες μπάλες σε μοβ χρώμα. Πραγματικά το σημείο πάνω από το τζάκι σας θα απογειωθεί!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-στο-τζάκι-σε-μοβ-χρώμα-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικος δίσκος σε μοβ και γαλάζιο χρώμα

Το μοβ και το γαλάζιο χρώμα είναι δύο χρώματα που δημιουργούν έναν υπέροχο χρωματικό συνδυασμό. Μπορείτε λοιπόν να γεμίσετε έναν ασημί δίσκο με χριστουγεννιάτικες μπάλες και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε γαλάζιο αλλά και μοβ χρώμα.

χριστουγεννιάτικος δίσκος-σε-γαλάζιο-και-μοβ- ιδέες-για-διακόσμηση-χριστουγεννιάτικου-τραπεζιού-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Χριστουγεννιάτικοι κώνοι σε μοβ χρώμα με γκλίτερ

Φέτος τα Χριστούγεννα οι κώνοι είναι στις τάσεις των χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε κώνους σε μοβ χρώμα με γκλίτερ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το τζάκι, την κουζίνα, το σαλόνι ή όπου αλλού θέλετε!

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-χρώμα-

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε μοβ χρώμα: Στολίστε με μοβ χρώμα το μπάνιο

Μην αφήσετε στην απέξω το μπάνιο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε χριστουγεννιάτικα στεφάνια, κορδέλες ή ό,τι άλλο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό σας αρέσει στο μπάνιο σε μοβ χρώμα. Μην το παρατραβήξετε όμως, διότι το μπάνιο δεν πρέπει να είναι παραφορτωμένο.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σε-μοβ-χρώμα-στο-μπάνιο- χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-μοβ-χρώμα-

39 ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Χριστουγεννιάτικες πετσέτες στο τραπέζι

Μπορείτε να βάλετε λίγο μοβ στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Απλά τοποθετήστε μερικές μοβ πετσέτες στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Είναι απλά μία υπέροχη πρόταση!

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-σε-μοβ-χρώμα- χριστουγεννιάτικο-στεφάνι-σε-μοβ-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λευκό και μοβ χρώμα

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν απαρνηθεί το παραδοσιακό πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε λοιπόν να αναδείξετε το λευκό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοβ γιρλάντες και μοβ χριστουγεννιάτικα στολίδια.

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-δέντρο-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-στεφάνι-σε-μοβ-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με μοβ χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μπορείτε να βγάλετε από το ντουλάπι σας την βάση για τα πασχαλινά αυγά και αντί για πασχαλινά αυγά να την γεμίσετε με χριστουγεννιάτικες μπάλες σε μοβ χρώμα. Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για όλο το σπίτι.

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-

Iδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικες μοβ κορδέλες

Μπορείτε να αναδείξετε τα γυάλινα μπουκάλια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι δένοντας γύρω από το στόμιο μία μοβ κορδέλα. Φυσικά μπορείτε να παίξετε και με άλλα χρώματα.

χριστουγεννιάτικη-κορδέλα-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-

Δείτε ακόμα Ασπρόμαυρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Μοντέρνες και κομψές ιδέες για έναν εντυπωσιακό στολισμό

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-

Ιδέες για μοβ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση :  Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με μοβ λουλούδια

Τα φυσικά υλικά είναι τάση φέτος τα Χριστούγεννα. Μπορείτε λοιπόν να γεμίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με μοβ λουλούδια από τον κήπο σας. Είναι μία υπέροχη πρόταση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ- χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-

Δείτε ακόμα Δείτε Πως Να Φτιάξετε Πόδια Ξωτικού Για Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Χωρίς Ράψιμο!  {ΒΙΝΤΕΟ}

χριστουγεννιάτικο-διακοσμητικό-σε-μοβ-

All photos via: Pinterest

Δείτε εδώ τα πάντα για τη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με ένα κλικ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close