χιονάνθρωπος-από-γυάλα-χριστουγεννιάτικη κατασκευή-

Φτιάξτε έναν πανέμορφο χιονάνθρωπο μαζί με τα παιδιά σας για να στολίσετε το σπίτι σας, χρησιμοποιώντας στρογγυλές ή και τετράγωνες γυάλες!

Οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές βοηθούν την οικογένεια να έρθει πιο κοντά, τα παιδιά περνούν δημιουργικό χρόνο και νιώθουν περήφανα για τον εαυτό τους και φυσικά το σπίτι μας, μπαίνει σε γιορτινό κλίμα! Σήμερα σας έχουμε μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή με γυάλες.

Δείτε ακόμα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτόνι για παιδιά 2022-2023

Επειδή η Παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει εμείς έχουμε ενθουσιαστεί και λατρεύουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας έξυπνες και εύκολες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για μικρούς και μεγάλους. Όπως αυτός ο γιορτινός χιονάνθρωπος με γυάλες. Διαβάστε παρακάτω: 

Πως να φτιάξουμε τον Χριστουγεννιάτικο χιονάνθρωπο από γυάλες

Δείτε ακόμα Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες κάρτες 2022-2023

Η διαδικασία είναι πολλή απλή. Θα χρειαστούμε αρχικά τρεις γυάλες είτε τετράγωνες είτε στρογγυλές που να έχουν διαφορετικά μεγέθη ή μία από την άλλη. Μέσα σε κάθε γυάλα βάζουμε λευκά τούλια. Γυρνάμε την κάθε γυάλα ανάποδα και κολλάμε από πάνω την πιο μικρή γυάλα χρησιμοποιώντας διπλής όψεως ταινία.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2022: Παιδικές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ρολό από χαρτί τουαλέτας

χιονάνθρωπος-από-γυάλα-χριστουγεννιάτικη κατασκευή-

Στο τέλος κολλάμε την τρίτη γυάλα, πάνω από την πιο μικρή γυάλα με την διπλή όψεως ταινία. Τοποθετούμε μερικά κουμπιά για μάτια που μπορούμε να τα κολλήσουμε είτε με διπλής όψεως ταινία είτε με υγρή κόλλα. Το στόμα το φτιάχνουμε ζωγραφίζοντάς το με μαρκαδόρο.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2022: Ιδέες για παιδικές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Βέβαια μπορούμε να φτιάξουμε και εύκολα στοματάκια με τσόχα ή χαρτόνι. Την μύτη την φτιάχνουμε είτε με πηλό, είτε με πορτοκαλί χαρτόνι, είτε με λευκό χαρτόνι που θα το βάψουμε πορτοκαλί, είτε με τσόχα. Το καπέλο το φτιάχνουμε από χαρτόνι.

Δείτε ακόμα Ιδέες για παιδικές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γλωσσοπίεστρα

χιονάνθρωπος-από-γυάλα-χριστουγεννιάτικη κατασκευή-

Πιο συγκεκριμένα, κόβουμε μία χοντρή λωρίδα από μαύρο χαρτόνι και το συρράπτουμε σαν κύλινδρο. Τοποθετούμε από κάτω ένα άλλο κομμάτι χαρτονιού για βάση στο καπέλο.

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2022: Ιδέες για να φτιάξετε χιονόμπαλες

Προσέχουμε να είναι λίγο πιο μεγάλο από το καπέλο, για να φαίνεται σαν κλασικό καπελάκι. Τοποθετούμε κασκόλ, που θα το κολλήσουμε και αυτό με ταινία διπλής όψεως. Βάζουμε τον χιονάνθρωπο σε δίσκο με λίγο χιόνι και τον στολίζουμε με λαμπιόνια γύρω γύρω.

χιονάνθρωπος-από-γυάλα-χριστουγεννιάτικη κατασκευή-

Η ιδέα και οι φωτογραφίες είναι της φίλης μου Katerina Sarri

Δείτε όλες τις ιδέες μας για Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ένα κλικ εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close