κουραμπιέδες-συνταγή-

Για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα της εποχής. Φτιάχνουμε αφράτους κουραμπιέδες που θρυμματίζονται και λιώνουν στο στόμα. Μοσχοβολάνε βούτυρο και ζάχαρη άχνη και ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, χρειάστηκε μόλις 5 υλικά για να τους φτιάξει.

Αφράτοι εύκολοι κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη που λιώνουν στο στόμα, με ψημένα αμύγδαλα που Μοσχοβολούν βούτυρο. Έλα να μπαίνουμε στο κλίμαααα!

Εύκολοι κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη

Δείτε ακόμα Κουραμπιέδες της Γκόλφως

Μπορεί να μην ανήκουμε στην δημοφιλή ομάδα των Χριστουγέννων, όμως την αλήθεια μας, θα την πούμε. Προτιμούμε τους κουραμπιέδες και γι’ αυτό αυτήν την συνταγή θα την φτιάξουμε σίγουρα. Είναι τέλεια για αρχάριες στην κουζίνα και φυσικά πολλή οικονομική.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τους εύκολους κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη :

κουραμπιέδες-συνταγή-

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 ταψιά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5′
ΑΝΑΜΟΝΗ 30′
ΔΥΣΚΟΛΙΑ 1/5

Μέθοδος Εκτέλεσης για τους εύκολους κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη άχνη με το αλεύρι και ανακατεύουμε για 30″. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν. Πλάθουμε μπαλάκια των 20-25 γραμμαρίων σε λαδόκολλα σε 2 ταψιά, τα πατάμε με το δάχτυλό μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 15′-20′.

Εύκολοι κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη

Δείτε ακόμα Μπισκοτάκια κουραμπιεδάκια

Αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν και τους βουτάμε σε μπόλικη άχνη. Τους βάζουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με άχνη. Καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα!

κουραμπιέδες-συνταγή-

Δείτε την συνταγή για τους εύκολους κουραμπιέδες του Δημήτρη Μιχαηλίδη παρακάτω:

Δείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close