Συνταγή για γλάσο με βανίλια υποβρύχιο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λευκό γλάσο από βανίλια υποβρύχιο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, που θα τα κάνει να μοιάζουν με χιονισμένα. Μπορείτε πάνω από το γλάσο να πασπαλίσετε ινδοκάρυδο, τρούφα σοκολάτας ή Χριστουγεννιάτικα κουφέτα, για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με μόλις 2 υλικά, έχουμε ένα γευστικό και αρωματικό γλάσο. Η τέλεια συνταγή και για αρχάριες στη ζαχαροπλαστική.
Εύκολα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με ζαχαρούχο
Τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα μας θέλουμε να είναι ακόμη πιο γιορτινά με το απαραίτητο γλάσο. Σήμερα θα φτιάξουμε λευκό γλάσο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα για να δείχνουν χιονισμένα ή να μπορούμε να τα διακοσμήσουμε με χρωματιστή τρούφα και κουφέτα για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με μόλις 2 υλικά!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το γλάσο με βανίλια υποβρύχιο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα:
Καλησπέρα σε όλες τις φίλες χρυσοχέρες και στους φίλους χρυσοχέρηδες.
Είδα προ ολίγου μια δημοσίευση μιας κυρίας που ζητούσε συνταγή για γλάσο, και αμέσως σκέφτηκα να σας πω τη δική μου.
Της μαμάς μου δηλαδή, αλλά είναι χρόνια τώρα αυτή που χρησιμοποιούμε πάντα στη βασιλόπιτα.
Εκτέλεση για το γλάσο με βανίλια υποβρύχιο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Αρχικά λιώνουμε το υποβρύχιο βανίλια σε ένα μπρίκι, στο γκαζάκι, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα σαν ρευστό μέλι. Χτυπάμε πολύ καλά το ασπράδι σε μαρέγκα και μόλις το υποβρύχιο πάρει την υφή του ρευστού μελιού προσθέτουμε σιγά σιγά την μαρέγκα, ανακατεύοντας με απαλές, κυκλικές κινήσεις.
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με 4 υλικά του Γιώργου Ζώλη
Όσο είναι ακόμη ζεστό και ρευστό το απλώνουμε πάνω από τα κρύα μπισκότα και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tips για το γλάσο με βανίλια υποβρύχιο για τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Μην το φοβηθείτε, η υψηλή θερμοκρασία της βανίλιας ψήνει τι ασπράδι. Αν θέλουμε να τα διακοσμήσουμε με τρούφα, ινδοκάρυδο ή ό,τι άλλο μας αρέσει, πασπαλίζουμε προτού σταθεροποιηθεί το γλάσο. Αν θέλουμε μπορούμε να λιώσουμε την βανίλια σε μπεν μαρί. Πάντως δεν κολλάει, γιατί την λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά. Μπορουμε να ρίξουμε και χρώμα ζαχαροπλαστικης
Δείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ.
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr