συνταγή-για-βασιλόπιτα-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-

Αφράτη και πανεύκολη συνταγή για βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη για το 2023 για να φτιάξετε την πιο νόστιμη και επιτυχημένη βασιλόπιτα σε χρόνο μηδέν!

Κάθε Πρωτοχρονιά, κόβουμε την βασιλόπιτα και σε όποιον τύχει το φλουρί σημαίνει πως θα έχει μία τυχερή χρονιά. Μπορεί να μην πιστεύουμε όλοι σε αυτά όμως πάντα η κοπή της βασιλόπιτας είναι ένα διασκεδαστικό έθιμο και σίγουρα μία πεντανόστιμη διαδικασία.

Η συνταγή για βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη για το 2023

Δείτε ακόμα Σοκολατένια βασιλόπιτα κέικ

Πρέπει φέτος να δοκιμάσετε την βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη. Είναι πανεύκολη, οικονομική και με σίγουρη επιτυχία. Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις πολυάσχολες νοικοκυρές που δεν έχουν χρόνο όμως δεν θέλουν να αγοράσουν την βασιλόπιτα απέξω!

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την συνταγή για βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη για το 2023

συνταγή-για-βασιλόπιτα-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-

ΜΕΡΙΔΕΣ 8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5′
ΑΝΑΜΟΝΗ 90′
ΔΥΣΚΟΛΙΑ 1/5

Μέθοδος Εκτέλεσης για την συνταγή για βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη για το 2023

Η συνταγή για βασιλόπιτα του Δημήτρη Μιχαηλίδη για το 2023

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τις βανιλίνες. Σε άλλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το Γάλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα των υγρών στο μείγμα των στερεών και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26-28 εκ. με λαδόκολλα και βάζουμε το φλουρί.

Δείτε ακόμα Η καλύτερη συνταγή για βασιλόπιτα τσουρέκι για το 2023

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 για περίπου 35′-40′. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα φιλέ ψημένα.

συνταγή-για-βασιλόπιτα-από-τον-Δημήτρη Μιχαηλίδη-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Δείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close